Şimdi Ara

Paragon ne zaman açılcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum böyle konular sıktı ama. Topluca paraqon a geccez. Ne zaman açılacağini bilen varsa söyleyebilirmi.?

Yani şu anki paraqon test için açıldı biliosunuz

Gercekten bilen varsa söylesin ltfen.....!

• Up.! en azından bi yorum ltfen
  • bunun yanıtını bende merak ediyorum
  • K2 dışında kimse bilmio..
  • ya bıktım artık buöyle topiclerden adamalr açınca girersişniz günde 20-30 ker aynı konular açılıyor...
  • beyler paragona geçerseniz kesinlikle adreamda we cz de ezicekler sizi yabancılar şimdiye kadar item babası olmuşlardır bile + lw 70 üstü olmuşlardır we +8 md flanda basmışlardır ben paragondan sonra gelecek serwerde başlamayı düşünüorum yaza kadar gelirse yoksa 4ever Dies
  • quote:

Orjinalden alıntı: lDarkBLuel

beyler paragona geçerseniz kesinlikle adreamda we cz de ezicekler sizi yabancılar şimdiye kadar item babası olmuşlardır bile + lw 70 üstü olmuşlardır we +8 md flanda basmışlardır ben paragondan sonra gelecek serwerde başlamayı düşünüorum yaza kadar gelirse yoksa 4ever Dies

güldürme kardes beni bizler 2 hafta sonra uyustururuz onları her türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACT ne zaman çalışacak?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklamlardan Sonra Açılçakmış .
  • acılasada gırmem o servera
    adamlar resmen gelecek olan yenı serverda turklerın olmamasını istıyolar
    bunu bılerek o servera gırmeye içim sızlar
    istenmedıgım yere nıe gırıyım demı?
  • Ya ne item babasi ya bilip bilmeden mesaj atiosunuz. Şu an test serverı o

Hele ne zaman böle bi topic açıldı. Madem sewmiosun böle topicleri= post kasmak için mesaj atma. ßen sadece yardim istiyorum kardesim.

Ayrica hiçbir serverda türkler ezik değil. Irk ımızın ismini oyunda kötüye çıkaranlar var tabi koxperlar vs vs... Ama sağlam clanlar VE oyucularin coğu türk.

Paragon server i kapanacak yenisi açılacak herkes 0 lw dan başlıcak yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksss

quote:

beyler paragona geçerseniz kesinlikle adreamda we cz de ezicekler sizi yabancılar şimdiye kadar item babası olmuşlardır bile + lw 70 üstü olmuşlardır we +8 md flanda basmışlardır ben paragondan sonra gelecek serwerde başlamayı düşünüorum yaza kadar gelirse yoksa 4ever Dies

koxpda çıkar heryere koxp kurarsınız gene böyle bekleriz sorması ayıp nasıl uyuşturcan

he 0 lw dan başlanırsa o ayrı inşallah öyle yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkBLuel -- 13 Mart 2008; 18:07:59 >

• quote:

adamları bizle karıştırma.hiç bir millet oturup şu oyun için kendini bu kadar paralamaz,paralamıyorda zaten.en fazla olsa olsalar 55 lvl olmuştur en babası.kaldı ki server açılırsa kaldığı yerden devam ettirmezler.sıfırdan başlar herşey.yok eğer kaldıkları yerden devam diyip server ı açarlarsa ben bu oyunu bırakırım.1000 2000 ytl lik itemlerimi satar afiyetle yerim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: manyaksss

quote:

koxpda çıkar heryere koxp kurarsınız gene böyle bekleriz sorması ayıp nasıl uyuşturcan

he 0 lw dan başlanırsa o ayrı inşallah öyle yaparlar.

Pffff şakamısın kardesim. Test server i diyoruz. İnşallah ı mı varr paragon kapancak 2 haftalık açıldı

• tamam beyler. kızmaya gerek yok
    unttuydum 2 haftalıgına açıldıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkBLuel -- 13 Mart 2008; 18:12:46 >
  • quote:

bende diezdeyim kardeş ayrıca haklısın paragonda türkleri ezmek için böyle bişi yaptıklarına kalıbımı basarım
  • ya beyler beta kapandımı yoksa hala yabancı uyruklular giriyomu
  • quote:

bassalar nolcak her serverda türkler baskınbundada aynısı olacak.isterlerse 80 olsunlar 3 ayda biz hepsini geçeriz

• Bu arada "paraqon" diye bir server mı varmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 13 Mart 2008; 18:37:40 >
  • O Server Açılmaz Test Server Dediler
  • 2 hafta kalıcak dendiyse 2 hafta ne zaman biterse o zman açılır ..

Yok açılmadıysa bilgi sahibi olan yoktur ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.