Şimdi Ara

paragraftaki mantık hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen günlerde arkadaşım bir kaza geçirdi. bisikleti çok hızlı sürdüğünden ani fren
    yapınca yere sırtüstü düşüp belini incitmiş. doktorlar onu tedavi edemiyolarmış.
    sonra bu arkadaşımın 5 ay önce aynı kazanın benzerini geçirdiğini ama bir şey
    olmadığını hatırladım

• geçen günlerde değil de geçtiğimiz günlerde olması gerek sanırım, geçen günler bana garip geldi
  • aynı kazayı daha önce geçirmişse ve doktorlar tedavi edemiyorlarsa nasıl tekrar bisiklete biniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hızla fren yapıyırsa nasıl sırt üstü düşüyor ? Git biraz daha düşün iyi bir paragrah yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

O hızla fren yapıyırsa nasıl sırt üstü düşüyor ? Git biraz daha düşün iyi bir paragrah yaz

zaten ön fren yapsa takla atar ve sırt üstü düştmesi mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

aynı kazayı daha önce geçirmişse ve doktorlar tedavi edemiyorlarsa nasıl tekrar bisiklete biniyor

• quote:

quote:

O hızla fren yapıyırsa nasıl sırt üstü düşüyor ? Git biraz daha düşün iyi bir paragrah yaz

hayır yüzükoyun düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepco

şu paragraftaki mantık hatası nedir ?

geçen günlerde arkadaşım bir kaza geçirdi. bisikleti çok hızlı sürdüğünden ani fren
    yapınca yere sırtüstü düşüp belini incitmiş. doktorlar onu tedavi edemiyolarmış.
    olmadığını hatırladım

kazanın benzerini geçirmiş bişey olmamış ama şuan aynısı geçirmis doktorlar tedavi edemiyormuş mantık hatası bu

• quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

quote:

hayır yüzükoyun düşer

bizzat arkadaşım düştüğü için biliyorum birlikte bisiklet sürerken yanlışlıkla ön freni sıktı takla atıp sırt üstü düştü bir ay yataktan kalkamadı zaten o kazadan sonra arkadaşımın annesi bisiklet sürmesıne izin vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: recepco

şu paragraftaki mantık hatası nedir ?

olmadığını hatırladım

bisikleti çok hızlı sürdüğünden ani fren
    yapınca
    ani fren yapma sebebi bisikleti hızlı sürmesi değil normal olarak burada anlatım bozukluğu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.