Şimdi Ara

Paraları Şimdiden Biriktirin Hazırlayın Sonra Ağlamayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorstorm apocalypse çoook dehşet olacak hele birde 3D tv si olanlar yaşadı nerde okudum hatırlamıyorum ama şöle deniyordu: "Yıkılan binalar üzerinize yıkılıyor sanacakasınız sağdan soldan gelen parçalar ekrandan çıkıp üstünüze geldiğinde refleks uygulayacaksınız."

Paraları Şimdiden Biriktirin Hazırlayın Sonra Ağlamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Motorstorm apocalypse çoook dehşet olacak hele birde 3D tv si olanlar yaşadı nerde okudum hatırlamıyorum ama şöle deniyordu: "Yıkılan binalar üzerinize yıkılıyor sanacakasınız sağdan soldan gelen parçalar ekrandan çıkıp üstünüze geldiğinde refleks uygulayacaksınız."

Online her türlü gider bu oyun. Single değil ama direk online moduna giricem gibi geliyor bana. :)
  • Mortal Kombat ı bu nesil sevmez, next gen. ergenleri gençleri nefret eder ama biz dinolar iş başındayız iyiki sevmiyorlar.

3 ay içinde çok rahat 69 TL den görürüz MK yı
  • Fos bir ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Mortal Kombat ı bu nesil sevmez, next gen. ergenleri gençleri nefret eder ama biz dinolar iş başındayız iyiki sevmiyorlar.

Atari salonuna MK2 geldi demislerdi, tenefuste kacmistik okuldan o derece hastasiydik.. Heyy gidi heyy..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Mortal Kombat ı bu nesil sevmez, next gen. ergenleri gençleri nefret eder ama biz dinolar iş başındayız iyiki sevmiyorlar.

Atari salonuna MK2 geldi demislerdi, tenefuste kacmistik okuldan o derece hastasiydik.. Heyy gidi heyy..

Şimdiki zamandaki ergenler daha doğrusu next gen anlamaz atari salonu yada MK, sadece biraz kulaktan dolma SF biliyorlar ona da laf edemiyorlar dandik oyuncu demesinler SF bilmeyen oyuncu olamaz diye susuyorlar. Uzun lafın kısası iyiki o günleri yaşamışız ..k gibi bir yeni nesil var ve oyun oynuyor güya, ama bu oyunuda pek beğenemedim ben UMK nın yanından bile geçemez

• LA Noire yok? O da nisanda çıkmıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

LA Noire yok? O da nisanda çıkmıyor muydu?

Mayıs 20.
  • Para ayıracagım önem verecegim tek oyun uncharted 3 olur benim.Gerisini zamanla durum oldukça tedarik ederim.
  • MART - NİSAN'DA ÇIKACAKLAR

DRAGON AGE 2

HOMEFRONT

YAKUZA 4

CRYSIS 2

THE TOMB RAIDER TRILOGY

Shift 2 Unleashed: Need for Speed

The Witcher 2: Assassins of Kings

MotorStorm: Apocalypse

Mortal Kombat

Portal 2

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs

Prince of Persia Classic Trilogy HD

Driver: San Francisco

Operation Flashpoint: Red River

MAYIS - HAZİRAN'DA ÇIKACAKLAR

Duke Nukem Forever

No More Heroes: Heroes Paradise

L.A. Noire

DiRT 3

F.3.A.R.

Hunted: The Demon's Forge

Red Faction: Armageddon

inFamous 2 (Türkçe)

Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD

Cars 2: The Video Game (Türkçe)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Motorstorm apocalypse çoook dehşet olacak hele birde 3D tv si olanlar yaşadı nerde okudum hatırlamıyorum ama şöle deniyordu: "Yıkılan binalar üzerinize yıkılıyor sanacakasınız sağdan soldan gelen parçalar ekrandan çıkıp üstünüze geldiğinde refleks uygulayacaksınız."

• Listede ki en dikkat çekici oyun tartışmasız motorstorm.Nedense bu serinin hastatsıyım ben..Suyunu çıkartana kadar oynayacam.Hatta online turnuvalara hazırlıklı olun.Pacific rift'de online turnuva yapmıştık çok zevkli olmuştu..Bir daha yaparız..
  • L.A. Noire
  • Motorstorm 3'ü çoğu kişi daha uzun süre oynayacak GT5 den. Türleri farklı olsa da daha uzun süre oynanılacağı kanısındayım . Özellikle multi olarak
  • crysis 2 fena değil belki bir de mortal kombat olabilir.
  • Yalnız Motorstorm'un da grafikleri çok sağlam gözüküyor
  • Tomb Raider Trilogy
    Infamous 2
    Dragon Age 2
    Yakuza 4

Kesin alacağım oyunlar, duruma göre aşağıdaki oyunları da almayı düşünebilirim...

Motorstorm 3
    NFS Shift 2
    L.A. Noire
    Dirt 3
    Splinter Cell HD Trilogy

Sonbahara kadar bu oyunlar yeter de artar bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat
    homefrontta güzel bir oyun olabilir bu oyun süpriz yapabilir

Bu oyun iyi olucak gibi geliyor bana ilk çıktığı zaman olmasada 1-2 haftaya kesin alacağım
    Sırf Mart için alicagim 4-5 oyun var en azından crysis2 yi pc için alacağım için biraz daha ucuza gelir

• L.A. Noire ve Uncharted 3 ınanılmaz olucak bence,

Crysis 2 bu zamana kadar bızı oyalar gibi..

Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD hakkında bılgıısı olan varmı arkadaslar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDEyeSAnk -- 6 Mart 2011; 20:38:32 >
  • şu öss geçsin vurgun yapacam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.