Şimdi Ara

Paralel İthalat Lcd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygun yer burası gibi gözüktü.Bilgisi olanların yardımlarını rica ediyorum..

10 Mayıs günü Bimeks Eskişehir mağazasından ,kampanyalı fiyatı uygun geldiği için LG marka 47"LH5000 modelini 1987 Tl ye aldım.Alırken bana hiçbir şekilde ürünün paralel ithalat olduğu söylenmedi.Bunu kendim dün öğrendim ve direk lg Türkiye yi aradım bu ürüne ücretli veya ücretsiz hiçbirzaman servis veremeyeceklerini bana bildirdiler. Bimeks gibi bir markaya güvenip bu ürünü alıp hata mı ettim şimdi ben, hadi 2 sene yetkili servis olmasada öyle böyle bir garanti var peki 2 yıldan sonra? 2 yılın tamamlanmasıyla bu üründe bir arıza çıksa ben bu tvnin parçalarını nerden temin edebilirim bilmiyorum.Bimeks iade almadığı için ürün elimde kalmış bulunuyor, sizce hakkımı nasıl aramalıyım? Ürünün lg distributör fiyatlı olanla benim aldığım arasında 1000 lira bir fark var..

Sizce sorunu mu nasıl çözebilirim böyle bir ürün alıp garantilerde sorun yaşan oldu mu? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver26 -- 15 Mayıs 2010; 1:33:07 >

• Satın almadan önce TV bölümüne biraz takılsaydın bunlar başına gelmezdi.Aynı şekilde Gold'ta paralel ithalat yapıyor.Ayrıca ürünü iade etme hakkınız var.Tüketici haklarını araştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oled kırık ekran Hk.
    5 yıl önce açıldı
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    LG OLED TV Yanma Garantisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.