Şimdi Ara

Paralel ithalat sony xperia z3 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır z3 almak istiyorum 1900 tl ye 2 yıl sony Türkiye garantili olduğunu söyledi Telefoncu alınırmı ne gibi sorunları olur acaba bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony Türkiye garantili ise paralel ithalat olmuyor.

• Valla Telefoncu öyle söyledi 1900 tl ye nasıl satıyor o zaman her yerde 2100 2199 tl ye satılırken

• Ben olsam Xperia Z2 alır ve bütçemi fazla zorlamamış olurdum zaten Z3 ile aralarında nerdeyse hiç fark yok. Telefoncuda paralel ithalat diyorsa bilinki o resmi değildir. Resmi Sony garantisi Sony Eurasia ismi ile geçmekte ülkemizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben olsam -- 3 Nisan 2015; 0:06:09 >
  • Haklısınız hocam z2 de iyi bir seçenek ama son kez para verip alıcam sorun çıkmazsa en az 2-3 yıl kullanacağım bir telefon alıcam yani almışken z3 almak daha mantıklı gibi geliyor

• Sony Türkiye = Sony Eurasia

İnternette Sony Türkiye garantili Z3'ler 1900TL'ye rahatlıkla bulunuyor.

• yurt dışında z3 kaç euro arkadaşlar Almanyadan-Avusturyadan veya Fransadan kaça alınır z3 tanıdıklar var oradan getirtmek avantajlı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

yurt dışında z3 kaç euro arkadaşlar Almanyadan-Avusturyadan veya Fransadan kaça alınır z3 tanıdıklar var oradan getirtmek avantajlı olur mu?

Almanya'da 480€. Türkiye'deki paralellerden 250-300TL daha ucuza geliyor.

• cevabınız için teşekkür ederim.bide kayıt parası vereceğiz fark dahada azalacak.yinede mantıklı olurmu acaba yurt dışından almak veya başka telefonlara mı baksak karar vermek zor.
  • yohoma Y kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da z3 1.799 tl orayada bakalirsin

• arkadaşlar asus zenfone 2 nasıl sizce 249 euro bugnün kuru ile 707 tl yapıyor 150 tl de kaydına versek 857 tl bence iyi sizce nasıldır.

http://www.darty.com/nav/achat/gps_communication/telephone_mobile/telephone_portable/asus_zenfone_ze550_16g_bl.html

4 GB ram lı olanı da 299 euro oda 846 tl yapıyor + kayıt parası uygunmudur? arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin50 -- 3 Nisan 2015; 15:52:37 >

• quote:

cevabınız için teşekkür ederim.bide kayıt parası vereceğiz fark dahada azalacak.yinede mantıklı olurmu acaba yurt dışından almak veya başka telefonlara mı baksak karar vermek zor.

Kayıt parasını da hesaba katmıştım, kayıttan sonra 250-300TL ucuza geliyor.
  • Peki hocam asus zenefone lara ne dersiniz sizce mantıklı mı?

• quote:

Peki hocam asus zenefone lara ne dersiniz sizce mantıklı mı?

846TL + kayıt parasına Zenfone 2 alınır. (4GB RAM'li model)

Diğer ZenFone'lardan bahsediyorsan alınabilir ama bütçe biraz artabiliyorsa başka modellere bakmalısın.

• cevabınız için teşekkür ederim hocam bende öyle düşünüyorum alınabilir fakat Türkiyede henüz yok biliyorsunuz eğer türkiyede 1800 gibi bi rakamla çıkar sa çok daha alınabilir olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.