Bildirim
paralel levha sorusu
JACK & JONES JJOLIVER JACKET Mont Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6QH1M6X
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hakahaajhahahahahahah konu anlatımlı kitapların hatası bu aslında sıfır ama herkes eksi kutbunun bağlandığı yere sıfır diyor böyle bir soruda patlıyorsunuz sonra. yazık olmuş hocam ama sınavda görmediğiniz iyi olmuş.
+V/2 bi levha -V/2 diğer levha düzgün azalıyor o yüzden ortada sıfır oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boş boş gulecegine doğru açıklasaydın keşke ne kahkaha atiyorsun anlamadim bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaziklik bi durum yok denemenin amacı bilmediğimi öğrenmek yani
açıkladım işte altta özel hocam hep derdi bi gün sorulcak herkes yanlış yapacak diye inanmıyordum sonunda doğru kabul eden bi kaynak gördüm parafınkinde de yanlış çözüyorlar mesela bunu.
yazık olan şey netiniz zaten her şeyi biliyorsunuz belli ki soruda o yüzden boş bırakmışsınız aslında kaçırmayacağınız bir şey
ortada 0 oluyor diyorsun ama şu ana kadar hep yaptığım şekilde çözdüm soruları yanlışlık çıkmadı hic
evet işte diyorum ya bazı kaynaklarda yanlış ama doğrusu bu ösym de benim dediğim gibi alıyor
Kanka sanırım d işaretlemişsin yanlış anlama bu soruda d yaptıysan temelde bir sıkıntı olabilir bence tekrar etmelisin konuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şey k m diye gördüm işaretledim hızlı çözerken k l diye hemen fark ettim bi nevi yanlış işaretledim de ona da dikkat edilmez ya
tam tersi olacak yanlış yazmisim
quote:
Orijinalden alıntı: Northrop Grumman
Kanka sanırım d işaretlemişsin yanlış anlama bu soruda d yaptıysan temelde bir sıkıntı olabilir bence tekrar etmelisin konuyusen yanlış biliyosun asıl aynı çizgi üzerinde bu noktalar eş potansiyel çizgisi üzerinde olan noktalarda W=q.∆V den ∆V=0 olur is de yapılmamıs olur.
quote:
Orijinalden alıntı: hipokratamcasen yanlış biliyosun asıl aynı çizgi üzerinde bu noktalar eş potansiyel çizgisi üzerinde olan noktalarda W=q.∆V den ∆V=0 olur is de yapılmamıs olur.
Alıntıları GösterE biz ne dedik
quote:
Orijinalden alıntı: Northrop GrummanE biz ne dedik
Alıntıları GösterHeee pardon babus yav son kısmı yanlıs okumusuz kusura bakma artıkın :)
Olum sorunun hali ne iki levhayı niye işaretliyorsun kaç tane levha olacak sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X