Şimdi Ara

Paralel park yapabiliyor musun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu konuda kesinlikle torpile yer vermiyorum. Hata yapan isterse 10 kez girsin bırakıyorum. Cunku yarin birgun gidecek birine carpacak vebali bana.. bu yuzden torpil yapanlarim vebali buyuk. Benim gorev aldigim sinavlarda da bu gibi durumlarda tutanak tutup soruşturma başlatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkaya71

Bu konuda kesinlikle torpile yer vermiyorum. Hata yapan isterse 10 kez girsin bırakıyorum. Cunku yarin birgun gidecek birine carpacak vebali bana.. bu yuzden torpil yapanlarim vebali buyuk. Benim gorev aldigim sinavlarda da bu gibi durumlarda tutanak tutup soruşturma başlatıyorum.

Kardeşim Allah'ı ve Vebali düşünen yok malesef.
    siz vebali düşünüyorsanız Allah katında sevabınız daim olsun.

bakınız öyle yanar döner b.ktan bir sürücü kursuna denk geldim ki
    motorsiklet ve araba ehliyeti almak için gitmiştim.
    bana kesinlikle motorsiklet dersi göstermediler :( son 1 gün kala 30 dakika eğitim verdiler.
    ben 6 ay boyunca söyledim durdum. boşu boşuna benden göstermedikleri dersin kurs ücretini aldılar...
    motorsikletin. ben kurallara uyan birisiyim, eğer öyle olmasam ileride motorsiklet ya da ufak bir elektrikli bisiklet alırsam arabanın yanına diye ya da araba alamazsam diye, direk motorsiklet ehliyetide aldım.

herneyse benim gittiğim sürücü kursu sınav günü başak bir kurs ile birleşti... o başka kurstaki 5. sefer kalanları 70 yaşında kadınları geçirdiler.
    bizimde hakkımızı yediler...
    adam babasının arabasıyla 40-60 km yol gelip sınava giriyor ve kaybettiriyorlar... araba kullanmayı o kadar iyi bilen arkadaşı bile bıraktırdılar...

• Bu isler ezbere degilde pratik yapa yapa cozulur.Illa tek seferde gircem diye kasmayin kendinizi zamanla gozunuz kapali giriyosunuz zaten.Benim en sevdigim sey milletin girmez dedigi yere girmek oluyor park sensorude kullanmiyorum
  • Valla dikine koybileceğim yer varsa önceliğim orası oluyor kaldırımın kenarlarında goremedığımız bişeyler oluyor jantı sürtünce kalbime iğne batmış gibi bir sızı giriyor
  • 1 senedir paralel park etmiyorum unutmusmuyumdur acaba
  • Eskiden yapıyordum şimdi alırlar diye yapmıyorum.
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Yeni kullanicilarin daha hizli ogrenmesi icin birseylerin formuluze edilmesi sart. Malum surucu kurslari gunlerce egitim vermiyor malesef.. yoksa tabiki ezbere olmaz Ancak fformuluze ederek icsellestirme surecini hizlandirmak burdaki amac. Bu parki bilen adam zaten farkında olmadan bu adinlari izliyordur.

• Sınav aracı Getz, kullanılan araç fluence. Gel de o ezber işini yap. Arka çamurluğun hizasındaki çıkıntıya göre ayarlıyorum genelde.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    neyseki tam tersi olmamış hiç olmazsa büyük araçta alıştırmışlar. küçük araca alışınca büyük araç kullanmak yeni kullanıcılar için daha zor oluyor.
  • Mkaya71 kullanıcısına yanıt
    2 senedir ehliyetim var işte. Ehliyetsiz iken aracı kaldırmak, durdurmak harici bir şey yapmamıştım. Direksiyon konusunda bilgisayardaki oyunlardan dolayı hiç sıkıntım olmadı zaten. Bana göre uzun aracı park eden küçük aracı her türlü park eder. Getz'te aracın her tarafı görünebiliyor, Fluence'te kör noktalar var.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.