Şimdi Ara

Paralel park yapabiliyor musun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir çok acemi kullanıcının hatta bazı deneyimli kullanıcıların bile zorlandığı paralel park meselesi vardır bu videoda sizelere elimden geldiğince bu konuyu anlatmaya çalıştım. iyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=X7pPbBNShaI&feature=youtu.be

• Bunu yapmakta ne varki aracin arkasini diger aracla hizala direksiyonu tam cevir arabanin onunu duzeltmek icin bir daha ters yonde tam cevir.Ama bizim usta soforlerimiz elli tane manevra yapiyor bunu yapmak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 14 Mayıs 2017; 18:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden ehliyet sınavında çok öğrenci bırakıyorum :D görsel zeka meselesi öğrendikten sonra çok kolay geliyor tabii
  • İğne deliğine sokuyorum park sensörü olmadan. Olunca daha rahat oluyor tabi

• Bu aynadan hiza alma, şu kadar cm yaklaşma muhabbetine girince iş ezbere giriyor ve farklı araçlara geçince bocalanıyor. Annemden biliyorum :)

O yüzden acemi de olunsa herşey göz kararı yapılmalı. Aracın kıçı içeri erken sokulduysa direksiyon açısı azaltılarak devam edilmeli vs vs. Birçok pratik yolu deneyimledikçe çözüyorsun zaten.

• pratik yaptıkça hepsi düzeliyor, bilmeyenler için güzel video olmuş.
  • Paralelin hertürlüsündan uzak durmak iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanalın
  • Her şeyi en iyi yapanlar gelir şimdi.

• En basit ve net. Yan aynaya bak senin arka teker diğer aracın arka tamponunun ucuna denk geldiğinde direksiyonu tam cevir gir içeri. Çok dar alanda bu yöntemle park yapılamaz. İllaki bir kaç tur gerekir. Ama benim dediğimin mesafesi önemli değil araç sığıyorsa tek seferde park.

• Ets 2 de 40 ayak tir yanastiriyorum.

• Teşekkürler

• surucu kursuna gitmeden once yapabiliyordum. Ciddiyim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bağlantısı kötü o nedenle yorum yapamam ama park sensörü sağolsun acele yoksa rahat her yere giriliyor. Pratik yapma meselesi.

• paylaşımınız için teşekkür ederim, önemli bir konu.
  • İster istemez alışmak zorundayım Çünkü malum otopark yok kaldırım kenarına yapıştırıyoruz arabayı...
    Videoyu izlemesemde böyle çalışmalar görmek güzel ellerinize sağlık hocam.
  • E segmenti sedan araçlarda paralel park cidden kabus
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    nike go pro nla çek bir paralel park videosu millet şoför görsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkaya71

Bu yüzden ehliyet sınavında çok öğrenci bırakıyorum :D görsel zeka meselesi öğrendikten sonra çok kolay geliyor tabii

bilader benim gittiğim kurs torpille öğrenci geçiren bir kurstu. adam aracı 3 sefer stop ettirdi, sonra başka birisi de kaldırıma çıkıp jantı parçaları 5. hakkı diye hepsini geçirdiler.
    ama beni ilk hakkım diye bırakmışlardı. yani adaletsiz eşit olmayan bir kursa gitmiş ve milletin 1000 tl ye aldığı ehliyete 2500 tl vermiştim. acaba hatam nerdedir diye 10 saat kadar fazladan kurs hocası falan tutmuştum...

herneyse ben aracı paralel park etmeyi severim. mesela taş mesafesi diyelimki kaldırım taşı var, arka teker ön tekerle en fazla 1-2 bilemedin 3 cm falan oynar =)
    son model arabası olan dengesizler, çarpraz parkediyor. ama ben arabayı zorluklarla aldığım için bu şekilde özen gösteriyorum.

• Iki tane B sinifi araba varsa ancak tutar bu formul

Arabam 470cm civari 490 5 metre olan bosluga park etmek zorunda kaliyorum ayrica buralarda kaldirima 1 metre park edersen sabah arabanin kapi ayna vs gibi parcalarini biraktigin yerde bulamazsin.

30cm 1 ayak mesafede olmali lastikler kaldirima.

El freni ile paralel park nasil yapilir videosu cekersen daha ilgi ceker.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.