jb lazım değil arkadaşlar. itunes u açıyorsunuz sonra yukarıda verilen linklere tıklıyorsunuz. linklere tıkladığınız zaman itunes in içinde itunes store penceresinde tıkladığınız ürünün sayfası açılacak. free olarak itunes den indiriyorsunuz. arkasından da iphone u pc nize bağlayıp applciations bölümünden yüklediğiniz yazılımları seçip apply>sync diosunuz
umarım yardımcı olabilimişimdir :D
eyvallah dostum sağolasın
paylaşım harika ellerine sağlık. devamı var mı?
eklediklerimi renkli yeniler başlığıyla yazayım
çok teşekkürler.
super monkey oyununu arıyordum bende saolasın bişey sorcam bu indirdiğimiz dosyayı yükledimde sonra yedeğini almak istersem iyunes da nereye saklıyor dosyasını acaba
valla yedeğini almak isterseniz müziğim klasöründe itunes--un içinde -- mobile applications ama ben vazgeçtim epey önce zaten telefonun kendisi yedek onda olan program pc de olmazsa soruyor kopyalayayım mı geri diye
eywallah süper paylaşım
tesekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: fubo
super monkey oyununu arıyordum bende saolasın bişey sorcam bu indirdiğimiz dosyayı yükledimde sonra yedeğini almak istersem iyunes da nereye saklıyor dosyasını acaba
dostum ituneste applicationsta bi programa sağ tıkla orda sana dosyanın yerini söyleyecektir ona tıklayınca direk gidiyosun
biorhythm uygulaması varmı?
itunes store da U.S. store bölümündeki free app leri de indirebilirsiniz...
kodsuz, kredi kartsız U.S. hesabı açmak için, aşağıdaki sayfaya bakın... (yeni sayfa açmamın sebebi, karışıklık olmasın diyedir, yanlış anlaşılmasın)