Şimdi Ara

PARAM VAR AMA ÇOKTA DEĞİL DİYENLERE MÜKEMMEL SİSTEM (3500TL-5000TL CİVARINDA PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE EKRAN KARTI İŞLEMCİMİZİ TAKACAĞIMIZ ANAKARTI BULALIM
    BİR KAÇ SEÇENEK VAR BENİM İÇİN BEN YAZICAM SİZ SEÇİN BEN SEÇTİĞİMİ BELİRTİCEM
    1-)GIGABYTE A320M2
    2-)GIGABYTE A320M S2H
    3-)GIGABYTE B450M S2H
    HEPSİ GİGABYTE NİN F/P ANAKARTLARI FİYATLARI İSE 400 İLA 600 ARASINDA BANA KALIRSA EN İYİSİ 3 NUMARA YANİ B450M S2H SİZ TERCİHİNİZİ YAPIN

ANAKARTA TAKACAĞIMIZ İŞLEMCİYİ SEÇMEKTEE SIRA BUNDADA Bİ KAÇ SEÇENEK VAR YİNE AYNI ŞEKİLDE DEVAM
    1-)AMD RYZEN 5 2600
    2-)AMD RYZEN 5 1600
    BEN SEÇTİM BENCE 1.Sİ YETERLİ 2. DE GAYET İYİ FAKAT 1. SİSTEMİ DAHA RAHAT BESLER YORMAZ DAHA UZUN SÜRE KULLANIM SAĞLAR AYRICA BUNLARI SEÇMEMDEKİ ÖBÜR NEDEN YANLARINDA İŞEMCİ SOĞUTUCU GELİYOR VE BAYA GÜZEL SOGUTUCULAR

SIRA GELDİ EKRAN KARTINA BU ARADA ŞUAN EN PAHALILARINI SECERSENİZ 1800 TL CİVARINDAYIZ EKRAN KARTINI SEÇELİM Bİ KAÇ SEÇENEK SUNDUM SİZ DAHA FAZLASINI BULABİLİRSİNİZ
    1-)MSI RADEON RX 5500 XT MECH OC 4GB GDDR6
    2-)Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB
    3-)Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G 6GB (bu ekran kartını koyma nedenim paranız varsa bu parçalarla yapılacak en iyi sisteme en iyi ekran kartı bence bu olur öneri verin insanlar yararlansın bilginiz varsa)

BU ARADA BENCE 2. EKRAN KARTI YETERLİ AMA DİOSANIZ PARAM VAR DEDİĞİM GİBİ GERİYE KALANLARDAN SEÇERSİNİZ ARALARINDA 400 600 TL FELAN Bİ MİKTAR DEĞİŞİYOR

KASA VE PSU KALDI BEN TEK Bİ SEÇENEK YAPIYORUM ÇÜNKÜ BU DIŞI NASIL GÖRMEK İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK AMA İSTERSENİZ YPARIM BENİM TERCİHİM BAZILARI BUZDOLABI GİBİ SEVİYO BAZILARI RGB SEVİYOR TERCİH MESELERSİ ONDAN SİZE KALIYOR.
    Gamemax Fc-9207g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddxnk -- 21 Mayıs 2020; 18:15:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.