Şimdi Ara

Paramı çöpe atmak istemiyorum !!... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nighteen

paranı çöpe atmak istemiyor isen hp diyorum marka olarak başka işlerde parayı çöpe attıran bu markanın lcdleri fiyat aralığında en iyileri.

la sen yine mi türedin
  • ne alaka ise?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

quote:

paranı çöpe atmak istemiyor isen hp diyorum marka olarak başka işlerde parayı çöpe attıran bu markanın lcdleri fiyat aralığında en iyileri.

la sen yine mi türedin

• quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

hayırlı olsun memnun kalacaksın.muhakkak dvı dan bağla

saol teşekkür ederimde şu an anolog dan bağlı görüntü gayet güzel memnunum sıra geldi ekran kartına malesef fx5200 var ve bu ekran kartındada dvı yok onun için bağlayamıyorum
    enkısa zamanda dvi lı bi ekran kartı alıp bağlıyacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERHOUL

quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

hayırlı olsun memnun kalacaksın.muhakkak dvı dan bağla

saol teşekkür ederimde şu an anolog dan bağlı görüntü gayet güzel memnunum sıra geldi ekran kartına malesef fx5200 var ve bu ekran kartındada dvı yok onun için bağlayamıyorum
    enkısa zamanda dvi lı bi ekran kartı alıp bağlıyacağım

Hocam dikkatli ol...
    Belki biliyorsun bende aynı monitörden aldım yanında da Sparkle FX5500 ekran kartı aldım DVI bağlantı yapamadım... Eğer benim gibi bir süre sonra sistem yenilemeyi düşünüyorsan ve analog bağlantından da memnunsan pek girme ekran kartı işine... Ben bu Sparkle'ı da geri iade edecektim ancak makinedeki 32 MB onboard ekran kartım hiç görüntü vermedi, mecbur kaldım aldım...

• neden dvı bağlantı yapamadın ???????
  • Arkadaşım Mümkünse bi mağazaya git HP yi bi kenara yok birde Philips-Samsung u bi tarafa koy bi film açtır sonra görüş açılarına renk derinliği beyaz dengesi gama dengesi olarak bi değerlendir eminimki HP nin yüzüne bile bakmassın bi daha Teşekkürler..
  • dediğin aktiviteleri yapmış biriyim ama hp nin değil samsungun ve philipsin yüzüne bakmıyorum artık lg hp ve benqu philips ve samsunga göre çok daha başarılı bu konularda.
  • quote:

neden dvı bağlantı yapamadın ???????

DVI bağlantıda ekran kartı programında 1680x1050 yapınca görüntü ekrana büyük geldi, dışarıya taştı... Vatan'da başka bir sisteme bağladılar problem çıkmadı... GIGABYTE FX5200 taktılar yine olmadı... Bir de SAPPHIRE'in bir modeli vardı, hiç denetmedim; çünkü fiyatı 180 YTL idi... Olsa da almazdım... Yaza doğru sistem yenilemeyi düşünüyorum 180 YTL o ekran kartına vereceğime yeni sistem için anakart ve ram alırım; zaten sistemi yenileyincede o ekran kartı benim hiç bir işime yaramayacaktı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

quote:

DVI bağlantıda ekran kartı programında 1680x1050 yapınca görüntü ekrana büyük geldi, dışarıya taştı... Vatan'da başka bir sisteme bağladılar problem çıkmadı... GIGABYTE FX5200 taktılar yine olmadı... Bir de SAPPHIRE'in bir modeli vardı, hiç denetmedim; çünkü fiyatı 180 YTL idi... Olsa da almazdım... Yaza doğru sistem yenilemeyi düşünüyorum 180 YTL o ekran kartına vereceğime yeni sistem için anakart ve ram alırım; zaten sistemi yenileyincede o ekran kartı benim hiç bir işime yaramayacaktı...

anladım peki bana önerebileceğin ekran kartı varmı ucuz yollu olsun

• quote:

quote:

quote:

Yok abi olsa ben alacaktım zaten...
    Ancak ben analog bağlantıdan da gayet memnun olduğum için fazla önemsemiyorum... Sen memnun değil misin?...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Aşağıda size bir resim vereceğim bunu nasıl görüyorsunuz bana söylerseniz sevinirim. Gerçi alacağım zaman bence inceliyecem de şimdiden aklımda bir fikir oluşşsun Örneğin ben şu anda "G" den saonrasını simsiyah görüyorum.

Paramı çöpe atmak istemiyorum !!...

LG L1952T ile tüm ayrıntıları net bir şekilde görüyorum....sadece A, ve iç içe 3 dairenin en ortası siyah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok abi olsa ben alacaktım zaten...
    Ancak ben analog bağlantıdan da gayet memnun olduğum için fazla önemsemiyorum... Sen memnun değil misin?...

yoo ben gayet memnunum ama forumda herkes dvı alın demiş onun için dvı lı aldım ve bunu kullanmak isterim arada ki farkı görmek istiyorum o açıdan

• Karanlığı seviyosun anlaşılan yada tepeden bakıyosundur monitöre herhalde tabi zevk meselesi:) Hayırlı olsun!

quote:

dediğin aktiviteleri yapmış biriyim ama hp nin değil samsungun ve philipsin yüzüne bakmıyorum artık lg hp ve benqu philips ve samsunga göre çok daha başarılı bu konularda.
  • Arkadaşım hayatında hp pavillion kullandın mı kaç dk kullandın ya da başka monitörler ile karşılaştırdın mı?Senin bahsettiğin olay durum tam tersi yorumları yanlış okudun herhalde insanları yanlış yönlendirmesen iyi olur çünkü savunduğun şey durumun tam tersi olanı.Bir showroom da ürünleri tekrar görmeni ve en azından görüş açılarını test etmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.