Bildirim
Paramı ödemeyen eski patronum (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Şimdi de alınterini isteyen emekçi oldu Sen hangi ocaktasın bakalım ? İsim ver de sorgulatalım bi kimsin nesin ?
-
Merhabalar,
herkese çok teşekkürler yorumlar için. Ne yazık ki çirkinleşmeyi aşıp yeni işimi tehlikeye atma boyutuna geldiği için olay eski patronum ve eski çalışanlar ile tüm iletişimimi kopardım. Alacağımında artık unuttum attım kafam rahat olsun yeter diyorum. Beni bu hale getiren olaylar silsilesine gelirsek;
Eski patronuma itina ile 2 günde 1 mail atıp durumu hatırlatıyor arıyordum. Bugün yarın diye beni oyalarken en sonunda ofisine gittim. Şehir dışında olduğunu söyledi eski iş arkadaşım. Biraz eski iş arkadaşımla hal hatır sorduk. Bu sırada benim pozisyonuma yeni alınan kişide oradaydı. Eski iş arkadaşıma durumu özet geçip hala alamadığımı söyledim. Oda kendisininde son 2 maaşını alamadığını bırakmayı düşündüğüü söyledi. Tabi yeni çalışan bunu duyunca ertesi gün eski patrona gidip ben ödeme sıkıntısı yaşayan bir yerde çalışmak istemiyorum ya sigortamı yapın ya da ben ayrılıyorum diyo. Olayı bizden öğrendiğini duyan patronda bilin bakalım ne yapıyor. Benim yeni iş yerimi aramak suretiyle(eski iş arkadaşımdan öğrenmiş, haberdar olmasını istemiyordum ben) beni patronuma şikayet ediyor. Şuanki patronumun anlattığına göre "dolandırıcı, yalancı, ofisimi basıp her yeri karıştırmı, benden para kaçırmış, ona güven olmaz" ibareleriyle aklı sıra hırsını cıkarmaya çalışıyor. Akabinde patronum durumu bana aktararak " iş hayatı böyle bırak giden paran olsun bu adam 3 kuruşun peşine düştüyse zaten iki yakasını toparlayamaz" dedi sağolsun. Böyle sorunlar yaşatma bir daha da diyebilirdi sonuçta.
Bende eski patronumun çirkinleştiğini görünce bıraktım paramın peşini.
Sonuçç olarak insanoğlu çiğ sütü emmiş.
-
Geçmiş olsun dua et meblağ 400 tl neler neler var bir bilsen. -
Maliye'ye şikayet vergi kaçırıyor diye, SGK'ya şikayet et sigortasız eleman çalıştırıyor diye. Alacağını alamazsın ama yiyeceği cezalarla epey zarara uğrar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X