Şimdi Ara

ParamiYonetebiliyorum.net HepsiBurada 50 TL Hediye Çeki Kazanma Şansı - Temmuz Dönemi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
35
Favori
14.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain Houdini

insan olun da bir tane alın

+1000 İLK Duyduğumda doldurdum Başka telefon ve Mail ile ama yok .. Öncekinde de adım vardı İsim benzerliğiydi sanırım sms msm Gelmedi
  • Saçmalıktan başka bişi değil. Bir tane bile kazanamamışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eski liste 2014 temmuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 5 Ağustos 2015; 23:06:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    2014 de kazanamamışım diye zaten üzülmüştüm. Şimdi yeniden üzülmeyelim öyleyse

• 2014 te mail adresleri yayınlanmıştı yanlış mı hatırlıyorum. yeni olabilir ben de gece 4-5 gibi yapmıştım ismim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Bu eski liste 2014 temmuz..

Hocam değil ben ilk defa katıldım ve kazandım katılım zamanım ilk gün saat 16 herhalde sahurda katılanın veya eskiden katılanı saymadılar

• benim katıldığım numaralar eskiden de katılmıştım. 2-3 tane çek almıştım. siz ilk kes katıldıysanız ve kazandıysanız eski numara ile katılanlar hava aldık o zaman. nasip kısmet hayırlı olsun kazananlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

benim katıldığım numaralar eskiden de katılmıştım. 2-3 tane çek almıştım. siz ilk kes katıldıysanız ve kazandıysanız eski numara ile katılanlar hava aldık o zaman. nasip kısmet hayırlı olsun kazananlara

Eyvallah kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: anvil

kazananlar açıklanmış

http://www.paramiyonetebiliyorum.net/kazananlar-listesi.aspx

Eski liste bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

kazananlar açıklanmış

Eski liste bu

Yav değil ben ilk defa katıldım ve kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

kazananlar açıklanmış

Eski liste bu

Yav değil ben ilk defa katıldım ve kazandım

Eski liste bu kesin bilgi

• mesajlar ne zaman gelecek
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Eski liste olduğunu nereden çıkartıyorsunuz bende onu anlamadım. Keşke eski liste olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Eski liste olduğunu nereden çıkartıyorsunuz bende onu anlamadım. Keşke eski liste olsa.

Kendileri ile iletişime geçtim ve listeyi paylaşmadıklarını 7 Ağustos'ta paylaşacaklarını söylediler
  • Kazanmışım ne zaman gelicek bu kodlar

• Closer kullanıcısına yanıt
    Ödüle hak kazanan katılımcıların isimleri, 7 Ağustos 2015 tarihindewww.paramiyonetebiliyorum.net adresinde duyurulacaktır. Kampanya ödülü olan Hepsiburada.com Hediye Çeki kodları, kazanan katılımcıların kampanyaya kayıt olurken belirttikleri cep telefonu numaralarına 21 Ağustos 2015 tarihinden itibaren SMS kodu olarak Visa / Paramı Yönetebiliyorum tarafından gönderilecektir. Katılımcılar kampanyaya kayıt olurken belirttikleri cep telefonu numaralarının yanlış olması, bu numaralarda herhangi bir iptal veya değişiklik olması nedeniyle Hepsiburada.com Hediye Çeki kodunun kendilerine ulaşmaması halinde herhangi bir hak talebinde bulunamazlar.
    Kazanan kişilerin hediye çeki kodları yalnızca SMS ile kampanyaya kayıtlı oldukları telefon numaralarına gönderilecektir. Kampanyadan hediye çeki kodu kazanıldığında telefon bilgisinin hatalı olması ya da her türlü teknik aksaklıklardan (internet bağlantısı, sms filtresi, telefon arızası, operatör izni vb...) katılımcıya ulaşılamaması durumunda herhangi bir hak iddia edilemez.www.paramiyonetebiliyorum.net internet sitesinin ve VISA’nın bu tip durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu doğrultuda yukarıdaki şartları sağlamayan kişilerin ödülleri (SMS, e-posta vb. yöntemlerle) yeniden gönderilmeyecektir.
    Kampanya ödülü olan 50 TL değerinde Hepsiburada.com Hediye Çeki kodu, 21 Ağustos 2015 (saat: 14:00) – 31 Aralık 2015 (saat: 17:00) tarihleri arasında,www.hepsiburada.com internet sitesinden online olarak yapılacak alışverişlerde 50 TL değerinde indirim olarak kullanılabilecektir.

• Bedavadan çek kazanıp faiş fiyatlarla satanlara inat satıyorum çeki. Fiyat 49.99 , pazarlık etmeyiniz lütfen!

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    keşke eski liste olsa. ama maalesef değil. şimdiye kadarki tüm listelerde vardım, ama bunda yokum. eski listeleri araştırdım. böyle bir liste yok. ilk gün yapanlar değil 2. gün yapanlar kazanmış.
  • Bence liste yeni. Zira ben daha önce hiç katılmadım 1 kez katıldım ve ismim yazıyor. Yine de 7 Ağustos'u beklemek lazım.
  • ayın 7 sinde açıklanacağı yazıyordu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.