Şimdi Ara

ParamiYonetebiliyorum.net HepsiBurada 50 TL Hediye Çeki Kazanma Şansı - Temmuz Dönemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
35
Favori
14.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avanta

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Bende katıldım bir kere bakalım, çıkar mı çıkar dolmamış olabilir herkes şansını bir kere denemeli bence. Bu arada üstte yorumlarda 65 kere denedim diyen arkadaşlar var, büyük ihtimalle katılımı engellemek için yapıyor ama gerçekten yaptıysa umarım hiçbirini kullanamaz. Bu arada kazanıp kazanmadığınız 7 Ağustosta belli olacak arkadaşlar.

Bazıları çakallık amacıyla öyle yaptığına emin olabilirsiniz. Geçmiş kampanyalarda vardı bu tiplerden; "boş verin artık uğraşmayın, arkadaşlara haber verdim saatlerdir yapıyoruz." vb. yazanlar filan. Palavra tabii ki, millet vazgeçsin de daha fazla yapmak için vakit kalsın diye.

Ne kadar aç gözlü bir milletiz anlamıyorum ki hocam. Bırak yapsın millet niye engel oluyorsun yani hadi bir tane yetmez iki tane yap ha oda yetmedi üç tane yap ama bari milleti engelleme yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Ya formu doldurduktan sonra teste başlayamadan 11. videoda takılı kaldı uzun süre ilerlemeyince ben de çıkıp tekrar denedim. Formu tekrar dolduruyorum daha önce başarılı olduğunuz için katılamazsınız falan diyor. Ne yapıcaz şimdi katılabilmek için bilgisi olan varmı?

Bu durum bende de oluştu ve çözümü yok galiba.
  • Majorümsü Minör kullanıcısına yanıt
    Katılım belgesini aldım, isim çıktı. Bu durumda ilk bin kişi arasındaysam hediye çeki gelir değil mi? Geçen sefer teknosa kampanyasından 50TL kazanmıştım, o yüzden soruyorum. Gerçi geçen sefer de SMS gelmemişti telefona, mail attım öyle gönderdiler. Bu sefer SMS gelmezse tekrar göndermeyiz demişler şartlarda, telefon/SMS ayarlarını falan değiştirmek gerekir mi?
  • katıldık ama pek ümit yok
  • Sıkıntı büyük! En az 200 tl üzeri baraj yapacak HB. Niye onlarca kupon alıyorsunuz ki arkadaşlar...
    hayır ticaret düşünüyorsanız, yada alayım 25 liraya satayım düşünüyorsanız kapatalım bütün sıcak fırsatlar bölümünü,
    çünkü burası herkes faydalansın diye insanların paylaşım yaptıkları bir forum.
    eğer tüccar mantıklı tipler böyle açlık yapacaksa, o tüccar mantıklı tiplerin küfür ettikleri
    kart aidatı alan bankalardan veya 5 liralık malı 10 liraya satan kampanyalardan farkları yok bunu bilsinler.

yapıyorsan da bari yazma arkadaş, anlayacağı dilden cevap yazayım diye kıvrandım resmen.
  • 2067 2 kullanıcısına yanıt
    -Kampanya ödülü olan 50 TL değerinde Hepsiburada.com Hediye Çeki kodu, 21 Ağustos 2015 (saat: 14:00) – 31 Aralık 2015 (saat: 17:00) tarihleri arasında,www.hepsiburada.com internet sitesinden online olarak yapılacak alışverişlerde 50 TL değerinde indirim olarak kullanılabilecektir.

Sonradan şartları değiştirmezlerse alt limit yok gibi gözüküyor.
  • Cevaplardan eminim ama %75 deyip duruyor 3 seferdir. Daha da uğraşmam...
  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt
    bende de aynısı vardı

reklam engelleyicisi malum programı kapatıp öyle deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2479. gözüküyorum yok bu çek satışçılar(HARAM YİYİCİLER)'dan fırsat gelmez bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorr8

2479. gözüküyorum yok bu çek satışçılar(HARAM YİYİCİLER)'dan fırsat gelmez bize

sıralamaya nerden bakıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Ya formu doldurduktan sonra teste başlayamadan 11. videoda takılı kaldı uzun süre ilerlemeyince ben de çıkıp tekrar denedim. Formu tekrar dolduruyorum daha önce başarılı olduğunuz için katılamazsınız falan diyor. Ne yapıcaz şimdi katılabilmek için bilgisi olan varmı?

Bu durum bende de oluştu ve çözümü yok galiba.

Face'ten sormuştum gelen cevap aşağıda sıkıntı yok heralde:))

Ahmet merhaba, yaptığımız incelemede sistemimizde testi tamamladığına dair kayıt oluştuğunu gördük.

• Numara değiştirme 10 tl çek 40 tl ye geliyor.

Numaralar reklam amaçlı kullanılacakmış
  • güvenlik kodu yanlış diyor reklam engelleyicisini kapatmama rağmen
  • 50 lira için telefon numaramı veremem. Telefon numarasını alıyorlar durmadan kampanya mesajları atıyorlar. 50TL için değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

50 lira için telefon numaramı veremem. Telefon numarasını alıyorlar durmadan kampanya mesajları atıyorlar. 50TL için değmez.

Hayrına vermiyor ya 50 lirayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

50 lira için telefon numaramı veremem. Telefon numarasını alıyorlar durmadan kampanya mesajları atıyorlar. 50TL için değmez.

Hayrına vermiyor ya 50 lirayı.

Tamam kardeş bende 50 lira için değmez diyorum. Zaten açıklamalarda bilgiler promosyon kampanyalar için kullanılacak yazıyor.
  • Güzel kampanya'ya benziyor katıldık bakalım mail falan gelmedi henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Bende katıldım bir kere bakalım, çıkar mı çıkar dolmamış olabilir herkes şansını bir kere denemeli bence. Bu arada üstte yorumlarda 65 kere denedim diyen arkadaşlar var, büyük ihtimalle katılımı engellemek için yapıyor ama gerçekten yaptıysa umarım hiçbirini kullanamaz. Bu arada kazanıp kazanmadığınız 7 Ağustosta belli olacak arkadaşlar.

Bazıları çakallık amacıyla öyle yaptığına emin olabilirsiniz. Geçmiş kampanyalarda vardı bu tiplerden; "boş verin artık uğraşmayın, arkadaşlara haber verdim saatlerdir yapıyoruz." vb. yazanlar filan. Palavra tabii ki, millet vazgeçsin de daha fazla yapmak için vakit kalsın diye.

Gecen donemdede ayni seyleri soyleyenler olmustu. Saat 12 de basliyor 1 saate kalmaz dolar diyorlardi. Ogleyin yapip kazanmistim teknosa cekini. Ustelik 1000 falan degil sadece 250 kisiye veriyordu. Suan bile yapilirsa kazanma sansi var diye dusunuyorum. Kismet tabi ki. Cikadabilir cikmayadabilir.

• Herşeyi yaptım. Serfitikada adım da yazıyor ama telefonuma SMS gelmedi sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 7 Temmuz 2015; 17:26:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Herşeyi yaptım. Serfitikada adım da yazıyor ama telefonuma SMS gelmedi sorun olur mu?

şidmi kampanya şartlarını da oku da olayı tamamla :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.