Şimdi Ara

ParamKart’la Kozmetik, Giyim ve Aksesuar Sektörlerinde %10 Nakit İade [ 10.01.2023 - 16.01.2023] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bır kurusta ıade gelse tum kazanımları gerı alıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner %8geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cycIone kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yanlış bilgi vermiş. İade edilen ürününki geri alınır diğeri kalır. En son giyim kampanyasında aynı durumu ben yaşadım bu şekilde oldu. Ondan önceleri iadem olmuştu ama hepsini almışlardı müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp kayıt açtırdım ilk bahsettiğim şekilde düzelttiler. Yani içiniz rahat olsun.

• LostLover9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bılgı yanlıs degıl guncel tabı kı dogrusu sızın arayıp hakkınızı ıstemek olmus ama otomatık bır kurusta ıade olsa tum kazanımı gerı alıyor bılgı yanlıs degıl ugrasmayla gerı alınıyor demek daha dogru olurdu.

• Ekeskin2611 E kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt bırakmak için bağlandım boyner %8 diyor daha evvel kaç kez yapıldı bu kampanya %10 almıştım hep. Yarın tekrar başka temsilciyle kayıt açtırmayı deneyeceğim

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen Decathlondan kısmi iade yaptım orantılı şekilde geri aldılar cahsbacki ondan öyle dedim. Siz de haklısınız paramın ne yapacağı belli olmuyor.

• LostLover9 kullanıcısına yanıt
    Hocam belki de sistemlerinde düzeltmeye gitmişlerdir dogrusu zaten iade edilen kısım kadar alınması.

• LCW Online saymadı, halbuki giyim ve aksesuar olarak geçiyor

• ebilgili E kullanıcısına yanıt

Şikayet kaydı açarsanız iadeyi alırsınız mutlaka. Eğer doğrulanmış hesap kullanıyorsanız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.