Şimdi Ara

ParamKart’la Kozmetik, Giyim ve Aksesuar Sektörlerinde %10 Nakit İade [ 10.01.2023 - 16.01.2023]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nakit İade Günleri’nde ParamKart’la Yapacağın Kozmetik, Giyim ve Aksesuar Sektörlerinde Yapacağın Alışverişlerde %10 Nakit İade!

• Kampanya, Param Classic kart tipi içerisinde yalnızca "Param Troy, Param MC" için geçerlidir.
    • Ortak Markalı Kart grupları kampanya kapsamında değildir.
    • Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum nakit iade tutarı 100 TL'dir.
    • Kampanya kapsamındaki %10’luk nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılır.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart’ında yeterli bakiye olması gerekir.
    • Kampanya 10.01.2023 - 16.01.2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Bu kampanyanın aktif olduğu tarihlerde aynı kategorideki diğer avantajlardan yararlanılamaz, ParamKart'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    • Kampanyadan kazanılan maksimum nakit iade sonrasında, başka avantajlardan yararlanılamaz.
    • Bir kişi aynı kart tipinde olan birden fazla kart ile bu kampanyadan yararlanamaz.
    • Kampanyadan kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir.
    • Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • ParamKart’ına kredi kartı ile ya da havale/EFT yaparak TL yüklemek için tıkla.
    • ParamKart başvurusu yapmak için tıkla.

• Zara-bershka-pull and bear bunlardan geçen haftaki indirimde alışveriş yapan oldu mu online siteleri giyim mi gözüküyor bilgi verebilirler mi?

• Arkadaşlar amazon yada trendyol giyim geçiyormu ?

• Kampanya çok detaysız anlatılmış

• Dolap geçmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCW online geçerli 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerede geçerli olduğu yine belli değil. Param kampanya yapıp harcamaları kafasına göre sayıyor veya saymıyor. Çok çakal şirket, detay vermeyip hiç sorumluluk almıyor. Yakında şu şekilde kampanya çıkarlar "Birkaç Sektörde Bazı Harcamalarınıza Biraz İndirim!"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flo saymadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon sımdi denedim beklemede gelirse yazarım
    Edit : Amazon olumsuz. Sektör diğer olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 11 Ocak 2023; 18:57:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    • Kampanyadan kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir.

benim hesaplar anonim watsons harcamasına iade gelmedi deneme yapmıştım

• boyner gecerli mi?

• Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vincente kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal saymaz o firmalar iyzico altyapısını kullanıyor ve sektör diğer olması lazım sitelerde iptal seçeneği var deneyin olmadı şubelerine gidip hediye çeki alabilirsiniz şubelerde QR ile ödeme emvcut ve kasiyerler nasıl yapılacağını biliyor

• cycIone kullanıcısına yanıt

Boyner'de ziraat kullanmıştım daha önce. Pos kodunda giyim yazıyordu. Geçer muhtemelen.

• ebilgili E kullanıcısına yanıt

Bir önceki kampanyada Flo cüzdana yüklemiştim. Giyim ve aksesuar olarak geçmişti ve saymıştı.

• Akarsu20 kullanıcısına yanıt

İyzico ile çalışan işyerlerinde diğer ya da hizmet sektörleri diye geçer. Giyim diye geçmesini beklemeyin.

• erenafl E kullanıcısına yanıt

Param sizin gittiğiniz mağazanın kullandığı POS cihazının hangi sektöre ait olduğunu nereden bilecek ki?

Geçen optikçiden alışveriş yaptım. Ziraat dönem içi hareketlerde dükkanı çok reyonlu mağaza olarak gördü. Dükkan sahibi kendi sektörüne uygun pos işlemi almıyorsa adamlar ne yapsın?

De Facto- LCW- Mavi gibi fiziki mağazalarda genelde geçiyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    İşlem detayında benim de giyim ve aksesuar yazıyor. Ama niye saymadı anlamadım. Yarın mh ne soracağım.

• Bazı mağazaların sektör tanımı banka kaynaklı, olması gerekenden farklı görünüyor. Misal geçen sene yine aynı kampanyada H&M den yaptığım alışverişi saymadı! Bu mağazanın işi belli, giyim haricinde çöp yok, posu farklı ise benim suçum mu? Online alırken pos seçme, kontrol etme şansım var mı? Yok tabi, o yüzden çok uğraştım 2 kez yazılı talebime red aldım, ama ısrarla şikayet gönderince sosyal medyada vs özür dileyerek ve gayet nazik bir şekilde dönüş yaptılar, iadeyi de verdiler. Param aşırı katıdır, aşırı kuralcıdır, ama haklı iseniz alana kadar yapışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 11 Ocak 2023; 22:31:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar başına gelen var mı diye soruyorum. iki adet kıyafet alacağım fakat birinin bedeni konusunda kararsızım olmazsa iade edeceğim. %10 gelsin diye param ile ödeyeceğim. eğer o olmazsa iade ettiğimde nasıl olacak? harcama tutarının hepsi degilde sadece o urunun iadesi saglanacak. bu durumda param %10 cashback ne oluyor? yatan cashbackin hepsi mi yanıyor yoksa iade edilen tutarin %10 u mu düşüyor? teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.