Şimdi Ara

Paranız yoksa Hastanelere hiç gitmeyin sadece sürünürsünüz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun kardeşim.bu ülkede hastaysan vede paran yoksa hapı yuttun demektir.benimde babam 2008 yılında aynı şekilde beyin kanamasından dolayı sol taraftan felç geçirdi.10 gün yoğun bakımda kaldı.doktorlar ölür gözüyle bakıyodu.neyseki yoğun bakımdan çıktı.hastanede ilgi alaka çok zayıftı.adam gözlerimizin önünde ölüp gidicekti.özel hastaneye gittik.ciddi para harcadık diyebilirim.neyseki şuan hala hayatta ama sol kolu hiç çalışmıyor.topallayarak yürüyebiliyor.gözünde ve yüzünde bir miktar hala iyileşmeyen kısımlar var.kısacası sizi zorlu süreçler bekliyor dirençli olmanız lazım.tekrardan geçmiş olsun acil şifalar
  • cok uzuldum umarim iyilesir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

dostum doktorların hemşirelerin suçu nedir?
    orda alınacak hasta sayısı bellidir , sen kapasitenin üstüne kalıyorsundur , ne yapsın ağlasın mı kadın?
    doktor 5 dakikada 1 hasta muayne ediyor acilde. daha yavaş yaparsa kapıdakiler içeri giriyor dövmeye. daha hızlı yaparsa senin gibiler ilgilenmedi diye dövüyor.

problem başta birader. hiçkimseye suç bulmayın.
    en büyük problemi nüfüs fazlalığı olan bir ülkede
    çıkıp en az 3 çocuk yap diyen ,
    doğum kontrolü ihanettir diyen
    insana biat eden bir toplumda elbette insan hayatına değer verilemez.

hemşire de çayını içebilir. senin acından dolayı o insan orda kendini parçalayacak değil. bu iş profosyonel bir meslek.
    aksi halde zaten bedelini ödeyemezdiniz.
    çocuğunuz kanlar içinde acile geldiğinizde , bir düşünün bakalım bu meslek profosyonel ve kurallara göre denetlenen bir sistem olmasa , doktor sizden ne kadar para isteyebilirdi?
    çocuğun hayatına değer biçin..

Ben acili mi eleştirdim? Oradan direkt olarak nöroloji yoğun bakıma geçti.Orada iyiydi.Ne zaman odaya aldılar tüm pislik orada başladı.Acil iyiydi, 112 iyiydi.
    Ben olsam sağlık personelini kadrolu falan almam.Yılbaşı geliyor diye sepetlendik hastaneden.4 gün evde kalacak ölmezse üniversiteye yatacak sağlık böyle.
    Bence böyle acitasyon tarzı yazılar yazma.Burada hemşire ve doktorun nasıl olduğunu gören, yaşayan bilir.O hemşire dediklerin yüzümüze bakmıyor ama para verirsek gece refakatçi olarak bile kalıyor.Odaları gezip parası olanların yanına yanaşıp pazarlık etmeyi biliyorlar.
    Doktor bizden para isteyecekse o zaman devletten de maaş alamaz.Sigorta falan da yaptırmazdık.Doktor da o zaman avucuna düşen hastadan para koparmaya çalışırdı.Öyle devletten tıkır tıkır para alamazdı.
    Maaş alıyorsa adam gibi hizmet versin.Biz boşuna vergi vermiyoruz karşılığında hizmet almak hakkımız.

ben acıtasyon yapmıyorum.
    sen sefil halkın bir neferi olarak fazla beklenti içindesin onu diyorum.
    devlet maaş vermez diyor ya sabır.

kardeşim arabayı tamire götürünce usta fiyat söyler , ister yaptırırsın ister yaptırmazsın.
    şimdi sana diyorum ayağın koptu yerine dikilecek. o şehirde de 1 tane yapacak adam var. hadi bir fiyat belirleyelim diyorum.

doktorun yaptığı işin karşılığını ödeyemezsin birader sen.
    doktor dövecekmiş birde.

doktorun yapmadığı ne var kardeşim tam olarak yazsana buraya.

Sen kimsin? İşin nedir? Ne yet ne içersin? Neye dayanarak böyle sallayabiliyorsun? Sokağa çıkıp iki adım atan herkes bilir ki bu ülkenin hastanelerinde doktorlar hasta bakıcılar servis görevlileri hemşireler "ekseriyetle" hastalara hayvan gibi muamele ediyorlar!! Bir insan sence keyfinden mi beziyor bunlardan? Ulan gidiyorum dinlemiyorlar anlatıyorum dinlemiyorlar! Gelmiş burda don kişotluk yapıyorsun. Adam çivi gibi çakmış konusunda şikayetini, hâlâ kendini bilmez bir biçimde doktorun yapmadığı ne yaz diyorsun.

Kafan nerde hocam! Doktorun bir bakışı var yerdeki boka öyle bakmazsin! Doktorun bir muamelesi var, gittiğine gidecegine pişman ediyor adamı. Sen çıkmış anlat diyorsun. Masal degil bu. İşine gelirse. Çıkıp böyle sallayamazsin millet sana bi tarafıyla güler o zaman. Fanusta mı yaşıyorsun anlamıyorum ki. Bir gün gir bi hastaneye, bazı ilgililerin bakışlarına yerleşen şerefsizliği gör. Bu yazdıkların boğazına tıkanır.

Kimse de herkes aynı değil muhabbetini giremez peşin peşin söylerim! Sağlam insanlar muhakkak var ama bu konu çürük elmalara dairdir. Kimsenin üçüncü sınıf sözler de edemez. Sefil biri varsa halk değil senin gibileridir. Bu hastanelerde; devlet dairelerinde hüküm süren keyfiyetci zihniyet de, sefil halk olarak fazla beklenti içindeki diyebilecek kadar bayagilasan zihniyet te aynı yolun yolcusudur.

Sen büyük olasılıkla hayatta kendine bir yer, statü açmaya çalışan taze tip öğrencisisin. Her ne olursan ol. Hakikat çığ gibidir altında kalırsın. Dikkat et.

Taze değil bayat artık.
    Hakikatin altında sen kalıyorsun ben değil.
    Sen hastasın farkindaysan.
    Surfa basit bir şey söylüyorum onu bile idrak edemeyen adamlarsiniz. Yerdeki bok kadar değer görmüyorsaniz bunun sorumlusu sizsiniz.demekki harbiden oylesiniz.

Hasta olduğum için doktora hastaneye gidiyorum ama senin gibi haddini bilmezleri çekiyoruz işte. Kendi kendine çıkarım yap sen, yerdeki bok kadar değer görmüyorsanız sorumlusu sizsiniz diyorsun; yanlış düşünüyorsun. Bunun yegâne mesulü bizlerin üstüne kendi kişiliğine ait olan boku sıçratanlar. Her şeyin bir yeri var. "İnsan" okur, okuduğunu anlar; ne söyleyeceğimi bilir, ne zaman söyleyeceğini, ne zaman söylemeyeceğini bilir. Sen bunları bilmiyorsun. Kendinin ne olduğuna sen karar ver. Biraz daha gayret edersen bizleri toplama kampına atmayı idealize edeceksin.

• ben orta asya ulkelerindeki hastaneleri gordukten sonra turkiye en iyisimis gibi geliyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük geçmiş olsun hocam ya allah şifasını versin..

genel için konuşuyorum: bu ülkede en nefret ettiğim meslek gruplarının başında polisler, jandarmalar ve doktorlar geliyor....
  • Profesörler tabii ki öyle der. adam eve gelip oo çok iyi bakmışlar bana gerek yok mu diyecek. Te Allam

• quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

Profesörler tabii ki öyle der. adam eve gelip oo çok iyi bakmışlar bana gerek yok mu diyecek. Te Allam

Sanki durumu iyiydi de biz öylesine mi çağırdık? Para saçmaya merakımız mı var? Mecbur kaldık.Zaten hastaneden taburcu olduğundan öyle kafana göre tekrar devlet hastanesine götürülmüyor.
  • Geçmiş olsun hocam burası Türkiye. Söylenecek o kadar çok sözcük var ki .
  • cok gecmis olsun, inş babanız saglına kavusur bir an önce.

paran yoksa iyi hastanelerde dalında ün yapmış dr.lara muayene olma şansın yok evet. bu maalesef çağımızın bir gerceği. sosyal devlet olayı mevcut değil, ki bu kapitalist
    sistemin bir parçası. herseyn ucu paraya dayanıyor. ama bazı hastaneler özellikle araştırma hastaneleri kolay kolay önemli vakaları savsaklamıyo. bir sürü test adeta deney yapılıyor. ama maalesef
    vatandasta para olmadıgı icin ücret ödememek adına acil girişlere yükleniyor ve bu da izdihama ve bu da zaman zaman ilgisizliğe neden oluyor.

babamda 2 yıl önce beyin zarı yırtılması olmustu, ufak çapta bir felc gecirmisti. önce 9 eylul hastanesine götürüldü orda bikaç saat tutup taburcu ettiler. bikaç gün sonra tekrar sıkıntı yaşadı ve alsancak
    devlet hastanesine gittiğinde teshis konuyo ve acil ameliyat deniyor. o an bu ögrendiğimde delirmiştim. daha kötüsü olabilrdi ve babam daha kötü olabilirdi.

sonuc olarak belki genelleme yapmak dogru olmaz ama cogunlukla devlet hastaneleri iyi değil.

• Allah şifa versin.Malesef yaşadığınız durum ülkemiz için uzın zamandır normal bir hareket gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum doktorların hemşirelerin suçu nedir?
    orda alınacak hasta sayısı bellidir , sen kapasitenin üstüne kalıyorsundur , ne yapsın ağlasın mı kadın?
    doktor 5 dakikada 1 hasta muayne ediyor acilde. daha yavaş yaparsa kapıdakiler içeri giriyor dövmeye. daha hızlı yaparsa senin gibiler ilgilenmedi diye dövüyor.

problem başta birader. hiçkimseye suç bulmayın.
    en büyük problemi nüfüs fazlalığı olan bir ülkede
    çıkıp en az 3 çocuk yap diyen ,
    doğum kontrolü ihanettir diyen
    insana biat eden bir toplumda elbette insan hayatına değer verilemez.

hemşire de çayını içebilir. senin acından dolayı o insan orda kendini parçalayacak değil. bu iş profosyonel bir meslek.
    aksi halde zaten bedelini ödeyemezdiniz.
    çocuğunuz kanlar içinde acile geldiğinizde , bir düşünün bakalım bu meslek profosyonel ve kurallara göre denetlenen bir sistem olmasa , doktor sizden ne kadar para isteyebilirdi?
    çocuğun hayatına değer biçin..

Ben acili mi eleştirdim? Oradan direkt olarak nöroloji yoğun bakıma geçti.Orada iyiydi.Ne zaman odaya aldılar tüm pislik orada başladı.Acil iyiydi, 112 iyiydi.
    Ben olsam sağlık personelini kadrolu falan almam.Yılbaşı geliyor diye sepetlendik hastaneden.4 gün evde kalacak ölmezse üniversiteye yatacak sağlık böyle.
    Bence böyle acitasyon tarzı yazılar yazma.Burada hemşire ve doktorun nasıl olduğunu gören, yaşayan bilir.O hemşire dediklerin yüzümüze bakmıyor ama para verirsek gece refakatçi olarak bile kalıyor.Odaları gezip parası olanların yanına yanaşıp pazarlık etmeyi biliyorlar.
    Doktor bizden para isteyecekse o zaman devletten de maaş alamaz.Sigorta falan da yaptırmazdık.Doktor da o zaman avucuna düşen hastadan para koparmaya çalışırdı.Öyle devletten tıkır tıkır para alamazdı.
    Maaş alıyorsa adam gibi hizmet versin.Biz boşuna vergi vermiyoruz karşılığında hizmet almak hakkımız.

ben acıtasyon yapmıyorum.
    sen sefil halkın bir neferi olarak fazla beklenti içindesin onu diyorum.
    devlet maaş vermez diyor ya sabır.

kardeşim arabayı tamire götürünce usta fiyat söyler , ister yaptırırsın ister yaptırmazsın.
    şimdi sana diyorum ayağın koptu yerine dikilecek. o şehirde de 1 tane yapacak adam var. hadi bir fiyat belirleyelim diyorum.

doktorun yaptığı işin karşılığını ödeyemezsin birader sen.
    doktor dövecekmiş birde.

doktorun yapmadığı ne var kardeşim tam olarak yazsana buraya.

Ben sefil falan değilim.Babam da eczacıdır.
    Sen bana öyle doktor istediği fiyatı çeker diyorsan.Devletten maaş almayacaksın.Sana o para hayrına verilmiyor.Üniversite okuyup doktor olmak maaş almayı hak ettirmiyor.Tamirci örneği de alakasız.Tamirciye devlet maaş ödemiyor.Özel işletme o kar etmek için kurulmuş.
    Yine böyle kötü durumda olsam ve o sabıkası defter gibi tiplerden olsam doktor olarak bana öyle konuşsan ve paralar istesen.Benim zaten hayatım kaymış seni de kaydırırım.Kusura bakma ben çaresiz kalacağım bana imkanı varken göreviyken yardım etmeyeni de yakarım.Herkes yaptığının bedelini öder.Ben cezaevine sen tahta kutuya.
    Doktorun yapmadığı şey ise cigerlerinde enfeksiyon var, kalbiyle ilgilenmemişler ve babam svh 4. seviyede taburcu edildi.Geldiğinde de 4'tü yine 4 olarak eve gönderildi.

Öncelikle geçmiş olsun. Yılbaşı geldiği için hastaneden kovma gibi bir durum olacağını düşünmüyorum, her hastanede nöbet denen bir şey vardır 7 gün 24 saat, biz bayramlarda tatiller eğlenirken bile, sadece acilde değil yoğun bakım ve servislerde nöbetçi personel bulunur. Ve söylendiği gibi her hastanenin bir kapasitesi var ve bunu keyiflerine göre değil yatak, personel ve malzeme sayısına göre belirliyorlar. Bir hastayı alsa ne olacak diye bir düşünce olamaz, birinden kısıp ötekine mi bakacak? Bankalarda sıra beklerken bile kapasite dolunca kurallar böyle napalım deyip tek laf etmeyen halkımız sağlık gibi bir konuda taviz verilmesini bekliyor. Öncelikle şu bakış açısından vazgeçelim. Hastanelerin, özellikle devlet hastanelerinin durumu iç açıcı olmayabilir, ama bunun sorumlusu doktorlar değildir. Sanki hastanenin sahibi ve geliştiricisi doktorlarmış gibi bir algı var. Doktor veya hemşire hepsi personel. Geliştirmeler, düzenlemeler hele ki devlet hastanesiyse devlet tarafından yapılır, belli ödenek ayrılır. Doktorların hastaneyi geliştirme, kapasiteyi artırıp azaltma gibi bir özelliği yok. Zaten idari olarak da yapılamaz, kurallara aykırı, hatta suç. Gidip sorarsanız kendilerinin de pek çoğu çalıştıkları hastaneden memnun değillerdir ama değiştirme gibi bir şansları yok. Ayrıca bu konuda tüm personele görev düşüyor. Temizlik görevlisi iyi temizlik yapmazsa, ne bileyim hasta bakıcı görev alanını ihlal ederse ortam iyi olmayacaktır haliyle. Sanki tüm bunların sorumlusu ve hastanenin sahibi doktorlarmış gibi kabak onlara patlıyor.
    Doktorların hepsi iyidir demiyorum her yerin iyisi kötüsü vardır. Oda oda gezip para toplamayı da kim yapıyorsa yazıklar olsun. Bazı doktorların, özellikle yeni uzman olmuş olanların muamelesi beni bile rahatsız ediyor bazen, sinir oluyorum, ama onların hayat kurtardığını ve o an -iş gereği de olsa- bana da yardımcı olacaklarını bildiğimden anlayış gösteriyorum (zaten iş gereği olacak, kimse babasının hayrına bir şey yapmaz). Yahu sonuçta benim işimi görüyor, suratı beş karış da olsa beni sağlığıma kavuşturuyor, bir de beni eğlendirmesini mi bekleyeceğim? O gün nöbetten çıkmış olabilirler, önceki hastaların yorgunluğunda olabilirler veya özel hayatlarında bir problem olabilir, hatta bazıları yapmaması gerektiği halde hastaya kötü muamele gösterebilir, ama bu işlerini iyi yapmadıkları anlamına gelmez. Aynı şekilde etrafına gülücükler saçması ve çağırıldığında anında gelmesi de işini tam yapacağı anlamına gelmez. Yine şöyle bir algı var, o gün doktor 50 hayat kurtarmış, 51.sini de kurtarmak zorunda! Tabi ki zorunda, kendisi de zorunda hissediyor ve elinden geleni yapıyor ama başarısız olunca önceki 50 can hesaba katılmıyor. İnsanların gözünü nankörlük bürüyor ve hayatını kurtarmaya çabalayan kişiye şiddet uyguluyor, bazıları sizin gibi öldürmeyi düşünüyor. Dilerim aynı şekilde anlık heveslerinin kurbanı olan bir doktora düşmezsiniz, çünkü siz en zayıf halinizde iken aynısını sizin için düşünmeyeceğini bilemezsiniz. Neyse ki yemin denen bir şey var ve kendilerini öldürmek isteyen insanları bile tedavi etmekle yükümlüler. Hayat ne garip değil mi?

• Artık hiç şaşırmiyorum böyle olaylar duyunca burası allahin lanetledigi bir ülke oldu 2 tane ameliyat gerektiricek hastaligim var lanet olsunki özele vericek param yok lanet olasica devlet hastanelerinde sürünmek istemiyorum bu duydugum olaylar yüzünden

Şurada kimse çıkıpta sağlıkta devrim yaptı demesin firavun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnI_ -- 2 Ocak 2015; 1:39:06 >
  • Geçmiş olsun. Benim babam 25 yıllık acil hekimi bende tıp fakültesi öğrencisiyim. Hayatım hastanede geçti neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Lütfen tüm doktorları, Hemşireleri bu genellemeye sokmayın. Ve lütfen gelin 24 saatinizi hastanede geçirin sadece bir günde sizi nasıl fiziksel ve ruhsal yönden yıprattığına şaşırın. Ve doktorlardan hemşirelerden önce sağlık çalışanlarını köleleştiren bu sisteme suç atın. Bir doktor hiç kolay yetişmiyor inanın hayatınızın 18 yılını eğer Uzmanlık yaparsanız 23 yılını kitaplara gömülmüş vaziyette hayatının en güzel dönemlerinde her gün ders çalışmak zorunda bırakılan doktorları küstürürse bu sistem eğer bir hastaya 5 dk bakmak zorunda bırakılıyorsa o doktor orada yanlış olan doktor veya hasta değildir suçlusu sağlık sistemidir.
    Babam günde 220 hastaya baktığı zamanlarda bir hastaya 5 dk Düşüyor yanlış duymadın 24 saat boyunca ayakta yatmadan çalışsa 6.5 dk Düşüyor bir hastaya 24 saat boyu inanılır bişey mi bu sence adam 50 yaşına geldi hala bu özveriyi nasıl gösterebiliyor Düşünebiliyor musun ?
    Demem o ki doktorları aldıkları eğitimi, yaşamlarını,yaptıkları işin zorluklarını, fedakarlıklarını bilmeden genelleme yapma. Evet canın yanmış Anlıyorum ancak ben bunu kendime ve meslektaşlarıma hakaret olarak algılıyorum. Bu şekilde bu sistem böyle devam ettikçe hasta-doktor ilişkisi daha kötü yerlere varacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimle deyılsın

cok gecmis olsun, inş babanız saglına kavusur bir an önce.

paran yoksa iyi hastanelerde dalında ün yapmış dr.lara muayene olma şansın yok evet. bu maalesef çağımızın bir gerceği. sosyal devlet olayı mevcut değil, ki bu kapitalist
    sistemin bir parçası. herseyn ucu paraya dayanıyor. ama bazı hastaneler özellikle araştırma hastaneleri kolay kolay önemli vakaları savsaklamıyo. bir sürü test adeta deney yapılıyor. ama maalesef
    vatandasta para olmadıgı icin ücret ödememek adına acil girişlere yükleniyor ve bu da izdihama ve bu da zaman zaman ilgisizliğe neden oluyor.

babamda 2 yıl önce beyin zarı yırtılması olmustu, ufak çapta bir felc gecirmisti. önce 9 eylul hastanesine götürüldü orda bikaç saat tutup taburcu ettiler. bikaç gün sonra tekrar sıkıntı yaşadı ve alsancak
    devlet hastanesine gittiğinde teshis konuyo ve acil ameliyat deniyor. o an bu ögrendiğimde delirmiştim. daha kötüsü olabilrdi ve babam daha kötü olabilirdi.

sonuc olarak belki genelleme yapmak dogru olmaz ama cogunlukla devlet hastaneleri iyi değil.

Sağolasın. Sizin olayda ilginçmiş dokuz eylül gibi üniversite hastanesi ilgilenmiyor ama alsancak devlet gibi 5-10 sene önce daha doğru dürüst dikiş atamayan hastane sorunu çözüyor.O hastanede de geçmişim var hiç güvenmem oraya.

• Benzer şeyleri biz de yakın zamanda yaşadık. Maalesef bu ülke böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

Geçmiş olsun. Benim babam 25 yıllık acil hekimi bende tıp fakültesi öğrencisiyim. Hayatım hastanede geçti neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Lütfen tüm doktorları, Hemşireleri bu genellemeye sokmayın. Ve lütfen gelin 24 saatinizi hastanede geçirin sadece bir günde sizi nasıl fiziksel ve ruhsal yönden yıprattığına şaşırın. Ve doktorlardan hemşirelerden önce sağlık çalışanlarını köleleştiren bu sisteme suç atın. Bir doktor hiç kolay yetişmiyor inanın hayatınızın 18 yılını eğer Uzmanlık yaparsanız 23 yılını kitaplara gömülmüş vaziyette hayatının en güzel dönemlerinde her gün ders çalışmak zorunda bırakılan doktorları küstürürse bu sistem eğer bir hastaya 5 dk bakmak zorunda bırakılıyorsa o doktor orada yanlış olan doktor veya hasta değildir suçlusu sağlık sistemidir.
    Babam günde 220 hastaya baktığı zamanlarda bir hastaya 5 dk Düşüyor yanlış duymadın 24 saat boyunca ayakta yatmadan çalışsa 6.5 dk Düşüyor bir hastaya 24 saat boyu inanılır bişey mi bu sence adam 50 yaşına geldi hala bu özveriyi nasıl gösterebiliyor Düşünebiliyor musun ?
    Demem o ki doktorları aldıkları eğitimi, yaşamlarını,yaptıkları işin zorluklarını, fedakarlıklarını bilmeden genelleme yapma. Evet canın yanmış Anlıyorum ancak ben bunu kendime ve meslektaşlarıma hakaret olarak algılıyorum. Bu şekilde bu sistem böyle devam ettikçe hasta-doktor ilişkisi daha kötü yerlere varacak.

İyi de ben ilk müdahaleyi yapana birşey demedim ki.Başım ağrıyor, gözüm ağrıyor diye hastaneye gidip 5 dakikada muayene olanlara birşey demedim.
    Benim şikayetim servistekilere.İlk müdahale acilde yapılmış, yatırılıp servise çıkmış, teşhis konmuş ama tedavi düzgünce yapılmamış ve bitmeden iyi bir duruma gelmeden sepetlenmişiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

Öyle hacım öyle. Burası Türkiye dedirten 10.....01 olaydan bi tanesini yaşamışsın. Ben çok gittim hastahanelere sayısız.. Neler gördüm neler duydum.. Yaşamayan bilmez Allah sabır versin.

Hepsinin Allah bin belasını versin.Hergün hastanelere gitmekten yağmurda, soğukta grip oldum.Üniversitede vizelere girmedim, finallere çalışmadan giriyorum.Yine de ayakta kalmak zorundayım.
    Böyle muamele yapanlar inşallah aynısını çeker onlarda sürünür.Pislik insanlar.Niye okumuşlar ne için oradalar neden maaş alıyorlar belli değil.Devletin kaynaklarını böyle it uğursuzlar yiyor.Okul okumuş ama insan olamamışlar.Herkese hayvan muamelesi yapıyorlar.

Evet, 48 saat Aralıksız nöbet tutan doktorlar haksız Grip için sabahın 5 inde acile gelenler haklı ameliyattan sağ çıkan olursa teşekkür etmeyen ama ölürse doktoru döven hatta doktoru öldüren siz barbarlar haklılarda tüm doktorlar aptal demi?

Doktorları dövün, öldürün sonra saygı bekleyin.
    6 yıl tıp 4 yıl yan dal okuyan gecelere kadar ders çalışan gençliğini bitiren doktorların aldığı 3 kuruş ise hala size batmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C10H15N -- 2 Ocak 2015; 4:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

quote:

quote:

Öyle hacım öyle. Burası Türkiye dedirten 10.....01 olaydan bi tanesini yaşamışsın. Ben çok gittim hastahanelere sayısız.. Neler gördüm neler duydum.. Yaşamayan bilmez Allah sabır versin.

Hepsinin Allah bin belasını versin.Hergün hastanelere gitmekten yağmurda, soğukta grip oldum.Üniversitede vizelere girmedim, finallere çalışmadan giriyorum.Yine de ayakta kalmak zorundayım.
    Böyle muamele yapanlar inşallah aynısını çeker onlarda sürünür.Pislik insanlar.Niye okumuşlar ne için oradalar neden maaş alıyorlar belli değil.Devletin kaynaklarını böyle it uğursuzlar yiyor.Okul okumuş ama insan olamamışlar.Herkese hayvan muamelesi yapıyorlar.

Evet, 48 saat Aralıksız nöbet tutan doktorlar haksız Grip için sabahın 5 inde acile gelenler haklı ameliyattan sağ çıkan olursa teşekkür etmeyen ama ölürse doktoru döven hatta doktoru öldüren siz barbarlar haklılarda tüm doktorlar aptal demi?

6 yıl tıp 4 yıl yan dal okuyan gecelere kadar ders çalışan gençliğini bitiren doktorların aldığı 3 kuruş ise hala size batmakta.

Laflara bak.48 saat nöbet diye birşey yok.24 saat var sonraki 2-3 günde yatarsın.O üç kuruş dediğin maaşta senin aldığını katlar kenara koyar.6 sene okumuşsa bu bir tercihtir zorla okutmadılar.Uzmanlığa öyle silah zoruyla sokmuyorlar.Mesleği bilerek girersin sonradan şikayet edemezsin.6 sene okumuşsa bile her mesleği herkes yapamaz.Başkasını mağdur etme hakkın yoktur.
    Hem sen kendine bak.Öyle barbar kavimlere medeniyetlik taslayan romalı gibi konuşmuşsun ama altı üstü cezaevindeki gardiyansın.Çoğu insanın başvurup kazanıp gitmediği iş.Mahkumlara ve ailelerine sanki çok iyi davranıyorsun da burada bik bik ötüyorsun.Sağlık personeli olmak öyle senin gibi eline cop, kafana cte yazan şapka takmakla olmuyor.
    Bilip bilmeden boş boş yazma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

quote:

quote:

Laflara bak.48 saat nöbet diye birşey yok.24 saat var sonraki 2-3 günde yatarsın.O üç kuruş dediğin maaşta senin aldığını katlar kenara koyar.6 sene okumuşsa bu bir tercihtir zorla okutmadılar.Uzmanlığa öyle silah zoruyla sokmuyorlar.Mesleği bilerek girersin sonradan şikayet edemezsin.6 sene okumuşsa bile her mesleği herkes yapamaz.Başkasını mağdur etme hakkın yoktur.
    Hem sen kendine bak.Öyle barbar kavimlere medeniyetlik taslayan romalı gibi konuşmuşsun ama altı üstü cezaevindeki gardiyansın.Çoğu insanın başvurup kazanıp gitmediği iş.Mahkumlara ve ailelerine sanki çok iyi davranıyorsun da burada bik bik ötüyorsun.Sağlık personeli olmak öyle senin gibi eline cop, kafana cte yazan şapka takmakla olmuyor.
    Bilip bilmeden boş boş yazma.

48 Saat nöbet olayı var doktorlarda.
    genelde 4 bin lira alıyorlar maaşı kendim gördüm merak etme
    gardiyan olduğumu nereden çıkardın hala onu düşünüyorum.

• Allah acil şifakar versin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.