Şimdi Ara

Paranoya (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık faye,herzamanki gıbı dokturuyorsun yine.. İlk hikayeyi okumayan arkadaşlar mutlaka okusun,kacmaması gereken bir hıkayeydı. Ve ilk hikayenin sonunda da söylemişti faye -bunun kendi gerçek hikayesi olduğunu.. Ve bır hikaye daha yazarsa bunu da rehabilitasyon merkezinde tanıdığı insanlardan dinlediği hıkayelerden olacağını da belirtmişti.. Senın hikayelerini böylesine okunulur kılan tek sey olayların çok acı ya da beklenmedik sonla bitişi degıl sadece,senin üslubunun da katkısı yadırganamaz.. Hikayelerini sabırsızlıkla takıp eden bırı olarak sana içten bır tesekkür ediyorum.. Ellerine sağlık,ve tabıkı devamını bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan mügenin evinde uyanınca ona başka bir gözle bakmıştı ama aralarında 6 ay hiç birşey olmaması çok zor :D
  • Neredesin faye gozumuz yollarda kaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: haritateknikeri

Neredesin faye gozumuz yollarda kaldi

Bu ay sikintilar beni buluyor. :-@ bundan sonra onceden yazipta aticam. Bi kac gun surer atmam ailesel sorunlardan dolayi servis disiyim . :-\

• quote:

Orijinalden alıntı: faye

quote:

Orijinalden alıntı: haritateknikeri

Neredesin faye gozumuz yollarda kaldi

Bu ay sikintilar beni buluyor. :-@ bundan sonra onceden yazipta aticam. Bi kac gun surer atmam ailesel sorunlardan dolayi servis disiyim . :-\

Umarim hersey yoluna girerr erken yazabilirsen sabah ta erken kalkariz :-):-)

• Yeni part bekliyoruz faye gerci suan sıkıntı ların varmış kafan rahatken yaz yazıcan diye sıkıntıya sokma kendini sen bize lazımsın

• Hepinize selam. nihayet evimdeyim. bu gece yada yarın sabaha uzun bir part yazacagim bilginize . iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conflict0500

Merhaba Faye

Öncelikle hikaye gayet güzel son 1 saattir baştan sona hepsini okudum. Sonunu çok merak ettim açıkçası ve umarım dediğin gibi 30-32 de biter. Bu arada merak ettiğimden soruyorum yazar filan mısın yoksa keyfi olarak yani bir hobi olarak mı bunu yapıyorsun? Birde bu hikayenin gerçeklik oranı nedir yani nereye kadar gerçek nereleri kurgu. Sanki bir gerçeklik ve yaşamışlık var gibi geldi.

Yorum için ve yazimi okudugun için teşekkürler. Yazar degilim, kesinlikle kişisel hobim.Elbetteki kurgu bolumleri var ama tek tek ayıklamak zor ve yanliş olur. Olabildigince okunasi bir hal alsin diye ugraşip düsünüp yazmaya calisiyorum. Buldugum yerden dolayi tuhaf ve yasanilasi pek olagan olmayan hayatlarla karsilasiyorum. Bunları kagida dokmek benim için bir hobi.

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Eline sağlık faye,herzamanki gıbı dokturuyorsun yine.. İlk hikayeyi okumayan arkadaşlar mutlaka okusun,kacmaması gereken bir hıkayeydı. Ve ilk hikayenin sonunda da söylemişti faye -bunun kendi gerçek hikayesi olduğunu.. Ve bır hikaye daha yazarsa bunu da rehabilitasyon merkezinde tanıdığı insanlardan dinlediği hıkayelerden olacağını da belirtmişti.. Senın hikayelerini böylesine okunulur kılan tek sey olayların çok acı ya da beklenmedik sonla bitişi degıl sadece,senin üslubunun da katkısı yadırganamaz.. Hikayelerini sabırsızlıkla takıp eden bırı olarak sana içten bır tesekkür ediyorum.. Ellerine sağlık,ve tabıkı devamını bekliyoruz..

Güzel yorumundan dolayi teşekkür ediyorum , okuyup zaman ayırdıgınız içinde . İns. ayırdıgım diger hikayeleride sizlere ulastirmak nasip olur.

• Kesinlikle su okuduğum 2 hikaye forumda okudugum en iyi hikayelerdi.Okurken ki surukleyiciligin macera romani duzeyindeydi.Ellerine sağlık bi sonraki parti sabirsizlikla bekliyorum

• Gene cok iyiydi . Hersey birbirine girdi . Ama lutfen artik her gun at :-\
    Hikayeyi tahmin etmek gercekten zor sonunu merak ediyorum

• Bu nasıl part sonu böyle. Bir an bu hikaye gerçek olamaz dedim filmlerdeki olaylardan pek farkı yok. O notlar bu adamla ilişkiliyse filmleri aratmayacak bir gerçek hikaye olur. Neler oluyor faye sonunu aşırı derecede merak ediyorum artık.

• Ne oluyo bole kafam allak bullak oldu faye senden bisy rica edicem hergun yazmayi inutma meraktan oldurme bizleri :-)

• Eski partların hepsini tam olarak hatırlamıyorum, belki kaçırdığım bir ayrıntı vardır ama hatırladıklarım kadarıyla tahminim:

Not olayıyla Müge'nin ilgisi olduğu bariz diyebiliriz. Hem son partta anlatılan, hem de daha önceden en çok güvendikleriniz size en çok zarar verendir gibisinden bir şey demişti onu da düşünürsek bunun böyle olmamasına %1 ihtimal verebilirim.
    Müge ile Aylin arkadaş. Müge Bahar ile aralarını bozmak için Aylin'den yardım aldı.
    Müge Serkan'a yaklaşabilmek için Bahar'la aralarını bozdu ama neden yaklaşmak istediğini bilmiyorum. Bir şeyler planlıyor ama ne olduğu hakkında bir fikrim yok.

Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış çıkacak göreceğiz. Açıkçası gerçek hikaye olduğuna inanmıyorum, ama umurumda da değil. Hikaye güzel gidiyor, okumaktan keyif alıyorum. İlgilendiğim kısım burası.
  • Beklediğimize değmiş bu part bence. Bir sonraki partı sabırsızlıkla bekliyorum . Eline sağlık.
  • Yazdigin her partta merakimizi arttiran olaylar oluyor. Ama hicbirinde hicbir sorunun cevabi cikmiyor. Biraz daha hizlanirsan seviniriz. Cok merak ettim serkanin babasiyla mugenin olayini. Muge'de pis bir seyler var gibi

• Son bölümün özeti "fatal error"

• Olaylar olaylar
  • 1 saate parti aticagim arkadaslar
  • Hadi hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.