< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 6 Mayıs 2023; 6:25:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
paranoyak bir kedi babasına güvenlikli KEDİ SİNEKLİĞİ konusunda yardımcı olun
-
-
Çok güzel br kedi.
Kedi ne yırtamaz diye soruyorsanız bu bence metal teldir. Bayağı, tavuk kümeslerinde kullanılan tel örgüler... Nasıl takabilirsiniz bilmiyorum, mevcut plastik pencere için olan sineklik çerçevelerine birebir uymayabilir, biraz detay düşünmek isteyebilir.
Benim kedim son derece hanım, prenses ruhlu biri. Tırnakları da kesiliyor, ama canı isterse dört kat, kalın versiyon, kedilerin "yırtamadığı" çöp poşetlerini tek seferde yırtabildiğini biliyorum. Buradan şu sonuç çıkıyor, yırtmadığı veya delmediği şeyleri aslında hedeflemediği, kendisi istemediği için yırtmıyor. Ama sineklikleri de herhalde tek seferde yırtamaz, ve tek seferde yırtamadığı bir yerden de aşağı düşmez diye düşünüyorum. Küçük yaştaki kedilerde yükseklik, derinlik bilgisi pek olmuyor. Gerçekten de atlayabilir, ama genelde kuşların peşinden fırlarken düşüyorlar. Bir rulo sineklik alıp yırtmaya başlarsa delikleri büyütmeden değiştirmek de bir çözüm olabilir. Ama buna bir garanti verilemez, yakından takip gerekir bence. Evde kimse yokken bir deliği yavaş yavaş büyütüp dur şuradan aşağı bi atlayım der mi... der. Kedi kafası... hakikaten de böyle düşünebilir.
-
teşekkür ederim hocam. sineklik için sineklikçiler çok fazla para çekti. kiracı olduğum bir eve kiradan fazla sineklik parası vermem gerekiyor. ağlara bakarken örsan diye bir firmanın ağlarını gördüm. şimdiye kadar gördüğüm tüm ağlardan daha kalın duruyordu. 3mm imiş. yırtabileceğini sanmıyorum. firmayı da araştırdım iyice sindi içime. geldiğinde buraya yazacağım memnun kalıp kalmadığımı. olur da benim gibi çözüm arayan biri buraya denk düşerse fikir olsun.
https://www.orsanfile.com/guvenlik-filesi/kedi-filesi/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X