Şimdi Ara

Parası 100milyondan çok olan okusun... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • swanky bilir beta testde 999.999 bile geçti param goldbarla ininmian swanky st_hackera sorabilir
  • bu arada prdn 999.999.999
  • beyler ben cypherda oynuorm kasamda en fazla 1 milyar gördüm ama bitti para çitin falan filan işte bilirsiniz şuan 200m var kasamda
  • en iyisi abyys kırdırmak yada lvl yükseksen gidip boss kesceksin forgottene gitceksin felan filan işte
  • benim 1 milyonum var sade
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

benim 1 milyonum var sade

oda güzel arkadas1m pot paran warya
    en fazla 200m aresdeo da +1 iron bow satt1m diye
  • para nasılkasılır ;

1. upgrade(çok zahmetli ,riskli bir yöntem. kazanayım derken iyice batabilirsiniz)
    wizard staff +7, +8 yapar satarsınız , rouge fp+7 +8 yapar satarsınız vs... örnekler çoğaltılabilir.
    (biz harpy kesip mirage çıkartıyoruz, bir kaç saatte seri şekilde keserek 6 ,7 mirage dagger düşüyor, onları +6 basıp satıyorum.)

2. abyss toplarsın kırdırırsın şanslıysan güzel item düşer satarsın, goblin parça toplarsın satarsın yada goblin chitin vs çıkartama kadar saçını başını yoplarsın

3.(250 300m kadar ile anca oluyor bu). Bir miktar paran vardır pazarda gezersin düşük fiyata satılan itemleri hemn alaıp sen koyarsın gerçek fiyatından(ör: adam +8/15 .. chitin ellik yapmıştır 300m e koymuş sen onu alır 600 700m e koyarsın, ya da biri scorpion shild+6 yı 250m koymuş alır 800 900m e koyarsın) satarsın.

4. Lvl kasarsın gider Boss kesersin parrty ile arkların ile ya ada dm kesersiniz. Çıkan itemin parasını aranıza paylaşırsınız. dm kesmekiçin en iyi yer cz dir.
    cz de dm hızlı şekilde dm kesmek için 2 tane 60+ warrior ve 1 healer holy priest yeterli. bir kaç saatte düşen itemler nerdeyse 1 milyara yaklaşır. shard raptor vs..

5.Knight Cash alırsın, power storeden attack scroll alıp sattarsın en çok giden scrolldur.

Sen hangini yapıyorsun dersen , Hepsi

ama tek şey sölicem herşeyden önce lvl kas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 1 Şubat 2006 10:23:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

al sat sagolsun

aynen....al satla 1 milyar yaptıydım suyunu çekti ama
  • :) BENİM LWL 63 DAHA 27 M İ GEÇEMEDİM :)
  • kardes para kasmanın 3 yolu var
    1- lvlın yuksekse boss beklıcen kesecen sureklı ıtem dusurecen
    2-upgrade yapcan sansını denıycen mesela 3m den chıtın alacan +6 basıp 50me satacan
    3-tıcarı zekaucuza ıtem alıp pahalıya satcan ben bıkeresınde 40m elarge breker +7 gormustum ertesı gun dupeler sılınecektı(ozamn +7 lb 300m dı) aldım 160m e kodum 15 dk da satıldı
    bu ucunden bırını dahı guzel bır sekılde yaparsan para babası olursun
  • dostlar sağolsun
  • MİLYARLARCA (NEREDEYSE) KECONN SÜLALESİNDEN CANAVAR KESTİM ÇIKMADI.KECOON BOSUNU KESTİM YİNE ÇIKMADI.ABYSS ÇIKARTTIM BASSSSSSAM BİŞE ÇIKMIYCAK SATSAM PARA ETMİYCEK.BEN DAHA NE YAPIYIM?
  • ben bir roque chitinle baslayıp 2 milyar yapmısdım.1 haftada.o zaman 100 m di roque chitinler
  • walla el emei ile para kasan sayısı çok az - ki yukardaki yazılardan belli - ..bnm en fazla 40m im oldu onuda skill sıfırladım die gitti 1 de crimson +6 aldım bitti..onun dışında aslında şöle bi düşündüümde ii para geçmiş elime..yani bnm için ii en azından 200m kdr..eer harcamasam ticaret yapardım çnkü en gzl para kasma yolu..arkadaş 150k ya buff scroll u bulmuş artık ya bilmediinden ya da lag fln wardı yanlış yazdı herif..alıp sattı..böle şeyler oluo we deerlendirirsen sağlam paran olur..şimdie kdr ben abyss ile para kastım ama bundan sora sanmıorum çnkü alcaım şeyler 2-3 abyss ile alıncak şeyler diil.. örnein +7 crimson 30-40m arası..abyss ile kassam 100 tane eder - ki kosp kullanmıorum -.3 5 bişi atıp köşeye ticarete başlamak lazım
  • Walla ben de hic para yok gelen parayı direk iteme yatırıom.Kasamda 8 tane +8 shard oldu.Her türlü karaktere uygun +8 item war
  • quote:

Orjinalden alıntı: öfke_23

quote:

Orjinalden alıntı: hakan__13

quote:

Orjinalden alıntı: bellum

babam saolsun ...

amuhahahha çok süpersn ya

her konudaki yazılarını okuorm mal mal şeyler yazıosun yaw

senin yazdığın çok saygı ve terbiye sınırları içinde oldu ya sanki ...
    yorum yok...

Al-Sat sağolsun diyecem ben de

• İLNEFANA BEN İSTİOM YA ANLAŞALIM
  • Dost'lar saol'sun
  • forgetten temple saolsun bide dmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoM_X -- 3 Şubat 2006 5:18:01 >
  • [font="Times New Roman"]ilnefena bende ilgileniyorum ama odemeyi abyssle yapıcam para yerine kullanıyom beyler adamlar daha memnun oluyo tabi bende sizede tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.