AL SATLA uzun sürerEn ii yöntem ii upgread bilirsen +1 alıp +7 satıcaksın süper kâr.İlk olarak full platele başla sora işi ilerlet uniqua kdr gitbi bakmışın para babası olmuşun.Diğer bi yöntem hayatını boslara atıcaksınGünün her saati bowl dönüceksin boss check yapıcaksınbuldun mu affetmiceksin
quote:
Orjinalden alıntı: bellum
babam saolsun ...
amuhahahha çok süpersn ya
iron bow çıkmıstı +6 yaptım dies de 800m e sattım...ib abbys ten çıktı...ne sans dimi..
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
kohack saolsun
Valla çok aceleci biri olduum için para kasamadım çıkan itemleri aceleden ucuza sattım aceleyle upgrade yaptım itemler yandı faln filan en çok 90m gördüm kasamda
walla zamanında yüzlerce milyonla dolaşırdık... şimdi cebimizde 10-20m para war topu topu :) x-mas'dan sonra beli doğrultamadık be... mal isteyen warsa areste elilmde 3 tane inn hostes dolusu item var:) fiyatta anlaşırız
Bende allaha şükür 10m var. Miras değil alın teri
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
kohack saolsun
kohacki hangi ortamlarda kullaniyorsun? yani karini nerden elde ediyorsun
Agalar benim bi 300000000 m var babaannem saolsun HARPY FEATHER ÇIKARSA SATIN BİRAZ ZOR
NOOBLAR SAOLSUN KOHACK KOXP GOBLİNLER SAOLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: ilnefana
walla zamanında yüzlerce milyonla dolaşırdık... şimdi cebimizde 10-20m para war topu topu :) x-mas'dan sonra beli doğrultamadık be... mal isteyen warsa areste elilmde 3 tane inn hostes dolusu item var:) fiyatta anlaşırız
ewt yawsss çok kötü oldu dün stone golemden chitin düsürdüm 5 mye zor satt1m
quote:
Orjinalden alıntı: hakan__13
quote:
Orjinalden alıntı: bellum
babam saolsun ...
amuhahahha çok süpersn ya
her konudaki yazılarını okuorm mal mal şeyler yazıosun yaw
quote:
Orjinalden alıntı: öfke_23
quote:
Orjinalden alıntı: hakan__13