Şimdi Ara

Parası olupta araba almayan bir tek ben miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben varım. 11 yaşında 200.000 km'de dizel corsa kullanıyorum. Zeytinburnu gibi bir yerde oturup kapıma 100.000 TL'lik bir araba çekmem. 2 günde arabayı haşat ediyorlar çünkü. Uykularım kaçar. Maksimum 50.000 TL veririm bir araca diyorum o parayada anca ikinci el clio veya 208 alabiliyorum. Benim arabamdan ne farkı var. Değiştirmeye değecek farklar yok benim gözümde. 1-2 yaşında ve düşük kilometrede olması sadece artısı. Şu anda arabam hiçbir sıkıntı çıkartmıyor çok şükür. Ne zaman kapalı otoparkı olan insan gibi yaşayacağım bir yere taşınırım o zaman araba yenilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Millet kafayı yemiş durumda bende şahin var üzerine 7-8 bin koyup adam akıllı araba alayım dedim karşıma doğandan başka araba çıkmıyor 17-18 bin aralığında ki çoğu araç doğan istedikleri paralara bakarmısınız başka araçlara bakıyorum 1.3 corolla bile olmuş 19-20 bin 1.3 accentlere bakıyorum çoğunun ahı gitmiş vahı kalmış 90 model civiğe bile 15 bin istiyorlar R19 bile 17-18 bin broadway 15-16 bin millet neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim düşündüm taşındım elimdeki şahini 11'e satsam bir daha böyle temiz araçta bulamam o yüzden beklemedeyim.

11 az gelir, bak piyasaya 66.497 TL şahin ilanı var o saçma sitede =)=)
  • Araba ihtiyaç artık özellikle büyük şehirlerde...

Asıl lüks zırt pırt araba değiştirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eninde sonunda hepimizin gireceği yer mezar. ben mezara kadar beklemektense alıp enayi enayi binmeyi tercih ediyorum. artık sen öbür tarafta harcarsın sakladığın paraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

eninde sonunda hepimizin gireceği yer mezar. ben mezara kadar beklemektense alıp enayi enayi binmeyi tercih ediyorum. artık sen öbür tarafta harcarsın sakladığın paraları.

Aynı fikirdeyim. Ölüm ne zaman kapıyı çalar belli olmaz. Vatan şaşmaz gencecik gitti. Çevremizden örnekleri çoğaltabiliriz. Para olmaz anlarım ama varsa hayatıda ona göre idame ettirmek lazım. Sen harcamaz isen harcıyacak birileri çıkar. Piyasada çok parasının bekçiliğini yapan.

• Basligi okuyunca direk lisedeki hocalarim aklima geldi. Bunlar kari koca. Biri elektronik bölümünün sefiydi digeri elektronik ögretmeni. İkisinin maasinin toplami 7 bin falandı. Her sabah yuruyerek 2 km evden okula aksam okuldan eve giderlerdi yaz kış. Otobuse bile binmezlerdi. Araba alin artik diye arada takilirdik gerek yok arabaya derlerdi. Şimdi bunlar 7 bin tl maaş olsa ne olacak ölümlü dünyada bi arabaya binemedikten sonra

• Bende aynı dertten muzdaribim.Her ilanda ağız dolusu küfür etmekten de sıkıldım artık.Arabasını satmaya niyeti olmayan aç gözlü arsız bi kaç kişi piyasayı yükseltip duruyor.İmkanım olsa şu an en mantıklı olanı yapıp sıfır araç alıp 3 5 yıl binip 10 15 bin kârla satardım.Nasılsa sürekli yükseltiyorlar piyasayı.

• Ne kadar paran var merak ettim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.