Şimdi Ara

Parası olupta araba almayan bir tek ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar çok faiş vergilendirme sistemine karşın almıyorum. Alırsam enayi yerine gireceğim valla. Var mı benim gibi bekleyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok beklersin hocam burası tr
    araba fiyatları düşsün arabam değer kaybediyor ağlayacak insanlarla dolu bir ülke burası
  • araba alacak parası olupta araba almayan adamın arabaya ihtiyacı yoktur. Çok takılmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıfır alma ikinci elde çok güzel araçlar var. Tamam onlarda pahalı ama hiç değilse 100 liralar verip c segment bir araba alacağınıza, 40-50 bin verip D segment güzel bir araç alabilirsiniz. ihtiyacı olan insan vergi fln dinlemez parası varsa alır, sizin çokta ihtiyacınız yok bence. Ki bu güzel birşey

• Bekledikce dahada artacak. Türkiyede bir iş yapmak istiyorsan beklemek iyi degildir. Hele ki araba alma düşüncen varsa hiç iyi değildir. Yapilabilecek en mantıksız iş bence arabalarin ucuzlamasini beklemek..

• Millet kafayı yemiş durumda bende şahin var üzerine 7-8 bin koyup adam akıllı araba alayım dedim karşıma doğandan başka araba çıkmıyor 17-18 bin aralığında ki çoğu araç doğan istedikleri paralara bakarmısınız başka araçlara bakıyorum 1.3 corolla bile olmuş 19-20 bin 1.3 accentlere bakıyorum çoğunun ahı gitmiş vahı kalmış 90 model civiğe bile 15 bin istiyorlar R19 bile 17-18 bin broadway 15-16 bin millet neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim düşündüm taşındım elimdeki şahini 11'e satsam bir daha böyle temiz araçta bulamam o yüzden beklemedeyim.
  • İhtiyacım olmasa hiç bulaşmam bende.

Ama iş gereyi dolaşmak gerekince ve malzeme de olunca araba ihtiyaç oluyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence tek siz değilsinizdir, sizden başkaları da vardır bence. Belki yatırım olarak da değerlendirebilirsiniz. İkinci eli kuvvetli olan bir volkswagen satın alarak bir sene sonra yüksek kâr oranıyla satış yapabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir.

• Para dediğin ne kadar?

• aylık arttırabildiğimiz paralar arabalara gelen zammı bile karşılamıyor. araba fiyatları sahilden açığa sürüklenen şişme bot gibi. sen peşinden koştukça o daha çok uzaklaşıyor.
  • Fiyatlar daha da artacak, şuan bir sıkıntı yok.
  • faiş?
  • Neyi bekliyorsun Fiyatlarin düşecegi gibi bir hayale mi kapildin .olay nedir ?

hayallerde yaşamada realiteye bak. gecen sene 80 bin olan araba bu sene 108 bin tl

• büyük bir şehirde yaşıyorsanız araba mutlak ihtiyaç
    hele de evli iseniz çocuk varsa mecburen alınacak
    beklemek çok da mantıklı değil
    çünkü her geçen ay fiyatlar artıyor
    iyi bir araç alıp en az 10 yıl kullanmak gerek
    zaten fiyatların artmasının en büyük nedeni insanların 1-2 yılda bir araç değiştirmesi
  • Zorunda kalıyoruz araba almak devlet ulaşım hatlarını yaygınlaştırsa kalitesi artsa insanlar toplu ulaşım kullanılır. Yok ama otobüs metrobüsler yapış yapış gitmektense araba alınır

• Şu diğer konudaki "Bayramda emanet araba isteyen dayı " değilseniz sıkıntı yok .

Ama ben arabasız düşünemiyorum kendimi .

• youtube yorumuna benzemiş, benim gibi olanlar kaç kişiyiz falan
  • Bence de alınacak dönem değil şu an.Piyasalar sıkışık.Parayı %15 ile faize yatırıp ötv indirimi beklenmeli şahsen.
  • sadece sen değilsin bizim patronunda yok minibüsleri kullanıyo.milyon dolarlık adam hergün yeni daire alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford ranger al otvsi %7ydi yanılmıyorsam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.