Şimdi Ara

Parasız Olmasını İstediğiniz Oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parasız olupta hackın babası olucaksa bırakın paralı olsun.En son Cabal örneği buna çok iyi gider.

Ha birde bu saydığınız oyunların 1-2 yıl içerisinde privateleri çıkar.
    Mesala Wow nin bir sürü pw si var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 1 Ekim 2008; 11:57:02 >
  • Wow
  • Oyunlar parasız değil ama düşük ödemeli olsa, ayda 5-10 ytl gibi. İş için yurt dışına giderken 'amaan, dondurmayayım kalsın' diyebilsem.
  • Guild wars - Warhammer - World of Warcraft - Knight Online 'Yeni Beta'
  • aoc
  • LİNEAGE 2 ONLİNE
    WoW ONLİNE
    CABAL ONLİNE
    :d:d:d VS BASKA AKLİMA GELMİYO
  • tek cevap WOW tam 1 sene oynadım (para vererek) son mali krizler sonucunda Kredi Kartım peder bey tarafından elimden alındığından beri HASRET KALDIM charıma :(
  • Wowun paralı olmasına kesinlikle karşıyım.Her ne kadar oynayamasamda, oyunun dibe çökmemesi için bu şart bi kaç yıl sonra başlıcam
  • Warhammer Online , Age of Conan , World of Warcraft , Lord Of The Rings Online , Guild Wars , Aion Online
    şimdilik bunlar ücretsiz olsa yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Php

aylık 12.99 euro gayet uygun bi fiyat bence. çoluk çocukla oyun oynama ihtimalini düşürüyor türkiye şartlarında. bedava olup da mükemmel diyebileceğiniz bir oyun yok. ucuz etin yahnisi yenmez diye bir söz vardır. türkiye için 23 ytl çok gibi gözükebilir ama şu açıdan bakılmalı. 13 euro avrupada 2 paket sigara parası adamların maaşlarının %1inden daha az. serverlar da avrupada olduğu için mecburen fiyatlar euro ve bu şekilde..

@php
    @floo

O bayatlamış Knight Online ve Silkroad Online gibi oyunlara o bebek diye tabir ettiğiniz insanlar
    Sizin wow'a verdiğiniz paradan daha fazlasını veriyorlar emin olun
    premium,item,scroll vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.