Paralılar paralı kaldıkları için tutulmaya devam ediyor. Parasız olunca diğer bayat oyunlara döneceğini düşünüyorum ben. Ama illaki bi seçim yapiim Warhammer Online...
Cevaplarınız İçin Herkese Teşekürler Hadi Devam
quote:
Orjinalden alıntı: floo
Paralılar paralı kaldıkları için tutulmaya devam ediyor. Parasız olunca diğer bayat oyunlara döneceğini düşünüyorum ben. Ama illaki bi seçim yapiim Warhammer Online...
katılıyorum. oyun beleş olunca hack yöntemleri ve yapanlar artıyor ve yaş ortalaması düşüyor.ama fahiş rakamlara da karşıyım. aylık 12ytl çok uygun ama çoğu oyun 25 ytl buna çok karşıyım oyuna bu kadar para verilmez zaten ekran kartına rame para biriktirmek zorunda kalıyoruz
aylık 12.99 euro gayet uygun bi fiyat bence. çoluk çocukla oyun oynama ihtimalini düşürüyor türkiye şartlarında. bedava olup da mükemmel diyebileceğiniz bir oyun yok. ucuz etin yahnisi yenmez diye bir söz vardır. türkiye için 23 ytl çok gibi gözükebilir ama şu açıdan bakılmalı. 13 euro avrupada 2 paket sigara parası adamların maaşlarının %1inden daha az. serverlar da avrupada olduğu için mecburen fiyatlar euro ve bu şekilde..
Aion
Knight Online
Ko zaten f2p değilmiki,en azından 1 sene önce falan öyleydi p2p mi oldu yoksa
Ben wow diyorum hep çok merak etmişimdir,dayımda o oyunu oynuyordsu,max lvl deydi dayıma gidip ağzım açık onu izliyordum Ama wow dada türkler dışlanıyormuş sanırsam internet bağlantımızın yavaşlığından dolayı. Gerçi benim sistem wow u kaldırmaz oda ayrı mesele
wow,warhammer,final fantasy.... bu üçü parasız olsun başka istemem ama ''floo'' kardeşimin dediği gibi bu oyunlar paralı oldukları için tutlmakta. beleş olsa bayatlar knightye döner. düşünsenize wowda 14 yaşında bebeler sizden abi gold plss party plss dediklerini:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: eddyy_law
wow,warhammer,final fantasy.... bu üçü parasız olsun başka istemem ama ''floo'' kardeşimin dediği gibi bu oyunlar paralı oldukları için tutlmakta. beleş olsa bayatlar knightye döner. düşünsenize wowda 14 yaşında bebeler sizden abi gold plss party plss dediklerini:D:D:D
Onu her yaş grubu diyor.. Sonuçta kişiye bağlı
WoW paralı ve iyi.. wow aynı haliyle parasız çalışsa o zevki hiç vermez
wow paralı daha iyi doru guild wars demiş bi arakaş o ztn parasız sadece dvd parasını veriosun bn aion warhammer ve blade&soul(çıkmamış olsada parasız çıksın )
işte bn gw de o parada kalksın istiyorm
LOTRO
herkes wow diyor bende denemek istemişimdir ama age of conan beles olsa