Benim elime 1 hafta içinde karşı taraf parayı öder ise 150$ gececek... Sisteme birseyler alayım bari çarçur olmasın para diyorum... elimdeki sistem
-3.0intel p4 işlemci- -512 mb oem ram- -256 mb ati x550 ekran kartı- -asus p5gd1 pro anakart- -2+1 dandik ses sistmi:)- -80 bg harddisk-
5+1 ses sistemi ve 512 ram aynı anda almak istiyorudum ama pek umudum yok önerileriniz neler... ses sistemi için =logitech x530--- galiba fiatı 195-175 ytl =creative inspire 4400 fiatı 63$ =creative inspire 5200 fiatı 150YTL =creative 7000 fiatı 95 Ytl;
ram 512 ddr 400= oem 44$ =kngston 50$
önerileriniz neler illa ram ya da ses sistmi almak zorunda degilim ama önerilerinizi bekliyorum bu parayı harcamalıyım... :)
oyun seviyorsan ram ve ekran kartı al Film izlemeyi seviyorsan ses sistemi alman yeter bence
ram 512 işini görür. 2.elde 50-60YTL
ses sistemi ise x530 çok iyi seçim olur yalnız 180 civarı çok fazla bi ara 150ye sıfır vardı. Yada 2.el temiz bulabilirsin 120 civarı.
vay be, ben geçen sene x530'u 130liraya sıfır almıştım. çok pahalanmış.. ayrıca xpressin dediği gibi 6600gt iyi gider. 2.el bölümünde çok var
Vakıf kur abi.Ekran kartı alabilirsin 2. el 6600 gt falan.Yada 512 Mb DDR 400 alırsın dual çalışırlar.Ama yinede ekran kartına ağırlık ver derim
Yorumlara katılıyorum.Buna ek olarak benim kullandığım ve memnun olduğum creative sbs 560 5+1 veya sbs 580 5+1 alabilirsin(fiyatlar indi 61 dolar civarı).Kalan paraya da 512 mb ram alabilirsin...
x550 ile 6600 gt arasındaki fark para harcamaya neden olcak kadar çok degil en azından şimdiik ekran kartı bekleyebilir,bana yetiyor 1 yıl daha idare eder rahat rahat... creativenin sbs serisini pek begenmiyorlar... nedenini tam olarak bilmiyorum ama inspirelerda olan Dolby olayı olabilir... yoksa izmitte bir dukkanda creativenin sbs 70 modelini 95 ytl'ye buldum, bu sbs modellerini için dusuncelerinize baglı yani benim yapacaklarım...
ayrıca duyduguma göre creativeler yuksek seste kalitesini yitiriyomus... bilmem creative almak mantıklımıdır...
ayrıca duyduguma göre creativeler yuksek seste kalitesini yitiriyomus... bilmem creative almak mantıklımıdır...
Ses kartın kalitesizse;yani kaynak hoparlörü besleyemezse ses hepsinden kötü çıkar.Misal bende bazı kalitesiz kayıt mp3ler var hoparlörden soğutuyor;fakat genelde cayır cayır çalior..Dur bi mehter remix açayım canım istedi...Sen al SBS serisi iidir
quote:
Orjinalden alıntı: jelauraus
x550 ile 6600 gt arasındaki fark para harcamaya neden olcak kadar çok degil en azından şimdiik ekran kartı bekleyebilir,bana yetiyor 1 yıl daha idare eder rahat rahat... creativenin sbs serisini pek begenmiyorlar... nedenini tam olarak bilmiyorum ama inspirelerda olan Dolby olayı olabilir... yoksa izmitte bir dukkanda creativenin sbs 70 modelini 95 ytl'ye buldum, bu sbs modellerini için dusuncelerinize baglı yani benim yapacaklarım...
6600GT kullanmadan farkı bilemezsin dostum sen sanırım oyun oynamıyorsun o nedenle ses sistemi iyi olur senin için ama Pcye 5.1 alacaksan x530dan vazgeçme derim.
Creative 5200 kullanıyorum yüksek seste bass bozuluyor ama gerçekten iyi sistem bence. Fakat aynı fiyata x530 bulmak mümkün onu şiddetle tavsiye ederim
5+1 creative al bangır bangır dinlersin. 512mb ram al bide yeter işte
doları hiç bozma sakla. böyle artmaya devam ederse en güzel böyle değerlendirirsin.
6600 GT yi cok kullandım arkadaslarımın cogunda var hatta su anda kullandıgım sistemde var... ve birkac yıllıgına para harcamaya degecek bir fark oldugunu zannetmıyorum... Ayrıca oyun manyağıyım yüksek grafik manyağı degil ses kartımın özelliklerinden haberdar degilim anakartla bütünleşik modeli Anakart(asusp5gd1pro-Realtek ALC861 HD ses Codec 8-kanal ses çıkışı desteği S/P-DIF dijital çıkış ...) size göre creativenin yükses seslerde patlayıp patlamıyacagını ve ya kartın ii olup olmadıgını soyleyın...
walla ben 5200ü audigy platinum ile kullanıyorum ama yinede yüksek seste bass patlaması var. O nedenle x530 al. Ama sesi ztn ben sesi çok açamıyorum komuşu vs....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme