Şimdi Ara

||| Parayı Vurdum ||| Char alınacak 60+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş herculeste 83 lvl nuker çarım var. 3 aydır bıraktım oyunu. 90k sp si var 80 de full farmdı.Paraya ihtiyacım yok Allaha şükür ama oyunu bıraktım sayılır. O yüzden satabilirim.

Çarda 8dg sword +6 geri kalan itemler hepsi 8dg +5 full blue. Yani 90 gelince nerdeyse hiç oynamadım. İlgiliysen konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakiki Osmanlı Torunu -- 31 Ekim 2008; 15:44:54 >
  • gaia da 69 lvl wizard var preli dressli FF
  • Beyler ilgilendiklerimi Msn ekleyecegim aksam Suan işteyim Messenger yok o yuzden aksam eklerım konusuruz ilginiz icin teşekkür ederim Last Soldiers la konusucam olmassa o charlardan birini alcam artk
  • Kardeş Alps'te yeni aldığım char var 84 Lv Full Farm Wizard Cleric Skiller Lvine Max ve +20 K sp var.Tabi satılıp satılmaması önemli değil çünkü yeni aldım süper bi wizard.callrock@hotmail.com düşünürsen ekle ssleri atıyım...
  • quote:

@Joker snn Charda iyi gercekten ama o Charı Dayım almak istiyor 1 haftaya satılmazsa

hocam dayın kimdi acaba?
  • Bong, sen bu forumda banlanmamış mıydın ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27307389/tm.htm 70 ytl ye satıyorum cleric skili 54 de ama onu da 10 k sp ye halledersin 64 lvl wiz wiz skilleri lvlinde istersen ts_skorpion@hotmail.com
  • 77 lvl full int nuker . sparta serverinda. ucuz fasLa pahaLı değiL. kerim@maxxicep.com [ ortada tek x var arkadaşım o kelime sansürlendiğinden 2 tane x yazdm. ]
  • Saturn'de 67 lvl full str glavier..
    ermn.32@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jok3R.

quote:

@Joker snn Charda iyi gercekten ama o Charı Dayım almak istiyor 1 haftaya satılmazsa

hocam dayın kimdi acaba?

Dayım benim annemin kardeşi (Bnden 2 yaş buyuk )

21 yaşnda uni de o alıcak oda bi iddaa tuttursunda 2,3 gun ıcınde
  • 69 lwl okçum var biraz sp farma ihtiyacı var.URanüs serwerında 60ytlye satıyorum..msn adresimi ekle
    crayz-emrah@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

http://forum.donanimhaber.com/m_27237195/tm.htm
    Venus'de 3 farklı char.
    Ayrıca:Pluto'da 77lvl nuker 65lira
    Hercules'te 73lvl nuker 55lira
    Poseidon'da 68lvl soyunu nuker 30lira
    @ lastsoldier53@hotmail.com
    Eklersen istediğin resimleri gönderebilirim.

gungormezburak@hotmail.com ekle konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyBillabong

quote:

Orjinalden alıntı: Jok3R.

quote:

hocam dayın kimdi acaba?

Dayım benim annemin kardeşi (Bnden 2 yaş buyuk )

21 yaşnda uni de o alıcak oda bi iddaa tuttursunda 2,3 gun ıcınde

Hayır ben bu forumdanmı diye sordum..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27474488/tm.htm
    Hocam 72 Level Light+Cold karakter , S/S kullanır hobi olarak kendisi..
    Light Cold skilleri fena değil ancak bich. biraz geri kalmış durumda , fazlalık 60 mast. var onları kapatırsan tabii katkısı olacaktır (30 fire , 30 heuksal -hp inc.)
    Kıyafetlere gelince , çok ekstrem değiller ancak +2, +3 vs.dir , S/S'si +3 tür ve blueları fena değildir shieldın. Br'si 16-18 falandı galiba
    Kısacası fena değil işte ne kadar geçiyorsa içinden PM atarsan sevinirim , fiyat konusunda mutabakata varırsak msnleşelim diyeceğim ama PM almıyorsun , bu opsiyonu açarsan alım-satım işlemlerini daha rahatça gerçekleştirebilirsin

• gaiada 72 nuker char satıcam ilgilenen olursa pm den yada mail eklesin
    rebel--bb@hotmail.com
  • alpste 74lv int bi de pacificte 66lv int war eğer ilgilenirsen ekle konşr anlaşırz fazla bi fiyat istemiyorum msn adresim : punisheer_man@hotmail.com
  • 90lwl bow Venicede FF cok ucuza satıorum 300 YTL 90lwl bow msn heawenforever@hotmail.com ekle kardes konusalım
  • Herculesde 77 Lv Full STR Crossbow + Bard charım Var Fiyatı 150 YTL İstersen

http://forum.donanimhaber.com/m_27491236/mpage_1/key_//tm.htm#27491236
  • Msn Ekliyebilirsin Samet-54met@msn.com 89 lv Bowman 125 k spsı Var elınde +7 bow +5 Seti Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _YaMaKaSi_ -- 1 Kasım 2008; 0:50:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.