IYI aksamlar beyler iddaa dan suan itibariyle 793 Ytl Kazanmış bulunmaktayım cok mutluyum ... XDD Sacma sapan seyler yapasım geliyor
Silkroadı bi sure once bırakmıstım Son sahip oldugum 90 Lv bladerımı Satmıstım 250 ytl ye Charı satış sebebimde oyuna girememekten sinirim bozulmuştu Premiumda almıcaktım kendime soz vermistim paramı harcamıcam diye ama Bu para alın terimle kazanılmadı sonucta Zevkime harcamak istiyorum
Alıcagım chara 500 Silk de alıcam Zaten Gold Pre - sp Tic - Gold tic -Tavsan fln alcam sozün kısası
Silkroad'da Char satın almak istiyorum 60+ olucak Nuker Glavier Hybrid spear veya Archer olabilir yani Chinese de blader haric hepsi olur ... Cunku kastım bılıyorum olayı
Avrupalı olarakda wizard olur buraya charlarınızı tanıtırsanız hafiften bi fikir sahibi olurum yarın Trink para ile alınacaktırr duyurlur ... char yapılandırması duzgun olsun lutfen ...
57 lwl xbow var dagger ve xbow skıllerı full acık ılgılenırsen fotoda koyım semıherguler@hotmail.com
kardes pacificte 69lvl bow satıyorum char full str dir skilleri fire force pacheon dur char icin 100ytl istiyorum paraya acil ihtiyacım oldugu icin satıyorum düsünürsen msn
msn:gnc_fb_semih@hotmail.com
Sa bilader Bnde 78 xbow var 15 günlük pre plus + dress falan filan var ilgilenirsen omerkiy-19_92-@hotmail.com adresinden ulaş...