Şimdi Ara

Parça Parça PC Sistemi Tavsiye/Danışmanlık İhtiyacım Var. Ayrıca Ses Sistemi, PS3 Arıyorum. Detay ->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, lafı hikayeyi fazla uzatmadan ve sizleri sıkmadan direk konuya girmek istiyorum. Elimde 4 adet DDR3 1333MHz 2GB ram mevcut. Aynı zamanda 2 adet Sata Disk Sürücü, 2 adet Sata HDD mevcut. Kafamdaki taslağı aşağıda belirtiyorum, sizlerden de yorum ve parça önerisi bekliyorum. Ayrıca aradığım parçaları satan tanıdığınız varsa satın almaya da hazırım. Bütçem kısıtlı, bu yüzden size parçalarda detaylar belirtiyorum.

Not: Full HD 24" LG TV/Monitör'üm mevcut.

Edit: FX 4100 Plus ve Gigabyte 970a, bu anakart ve cpu ikilisi de beni götürür gibi geldi. Yanına da HD7820 fena mı olurdu ?

Tüm bunlardan hariç 5+1 ya da 2+1, ikinci el ve RMS değeri sınıfına göre yüksek seviyede kalan bir sistem ya da sadece Amfi/Bass ünitesini arıyorum.

Ve yine bunlardan hariç olarak uygun fiyatlı 2.el , sağlam bir PS3 arıyorum.

Sibereren@gmail.com veya 0536 679 29 24 numarası üzerinden bana forum dışından ulaşabilirsiniz.

Okuyan veya yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sibereren -- 15 Temmuz 2014; 19:39:31 >

• Konular arasında kaybolmak...
  • Acil cevap bekliyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir95

Acil cevap bekliyorum ama

Cpu olarak phenom x4 955+anakart almakta fayda var. 200 lira civari bulunuyor forumda. Dak yerine corsair 200r 550w almak daha iyi olur. Ekran kartida 7770 almanda fayda var hem güncel hemde garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180-210 arası güzel 7770'ler buldum. Ama 7850 aklımı çeliyor. 70 lira daha verip 256 bit almaya değer mi ? 210 lira olanı 1 yıl olmamış garantisi, faturası kayıpmış sadece.

Gigabyt 970a ds3 rev3.0 Amd phenom ll x4 955 be 320 TL

CORSAIR CARBIDE 300R 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAKLI KASA 270 TL ( Submarine ya da Scorpion+ 600w power almamaya değer mi ?

Full SET Bilgisayar Ya da bunu alıp Upgrade mi yapmalıyım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.