Şimdi Ara

Parça tavsiyesi verebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eski bir biligisayarım var.Özellikleri şunlar :

Asrock G41C-GS anakart ve Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz işlemci
    ATI Readon HD 3600 ekran kartı
    2 GB DDR2 RAM 667 MHz galiba

ben bu sisteme işlemci ram ve ekran kartı almak istiyorum.Fazla bütçem olmadığından dolayı yeni sistem toplayamam.Bilgisayarımda genellikle lol ve cs go tarzı oyunlar oynarım.

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.İşlemci için bütçem 200 tl ekran kartı için 300 civarı ramde 100-150 tl arası yada daha uygun.
    Bu iki oyun kasmasın yada takılmasın yeterli olur benim için. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

• 4 GB ya da 2 GB daha aynı hızda ve DDR2 ram eklenebilir.

Anakart bu galiba

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/&ved=0ahUKEwjipKzhucnRAhXCCBoKHeCYD0AQFggdMAA&usg=AFQjCNEtHPrTtHUPGYm012R6sVFrPHzIyw

Bir adette core 2 quad işlemci alınabilir ikinci el. İşlemci seçimine göre birde ekran kartı tavsiyesi yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 17 Ocak 2017; 18:7:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartini bir arastir modlu xeon 771 soket islemci uyuyorsa ondan alip takabilirsin. Yoksa core2 quad tipi islemci takacaksin.

ddr2 ram takviyesi de yaptinmi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet anakartım linkteki. Bu arada ddr3 ram takamazmıyım ben pek fazla anlamam ama ddr3 ram olurmu bu karta ?
  • yok kardeş anakartı değişmen gerekir
  • Tavşan Kardeş T kullanıcısına yanıt
    Eldeki DDR2 kalsın ona ek yapın.

• anladım hocam teşekkür ederim peki işlemci modeli tavsiye edebilirmisiniz rica etsem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fikir önerisi arıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Core 2 Quad Q9400 var anakartınızla uyumlu. İkinci el bulunabilir. Q9650'de anakartın destek listenisinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 17 Ocak 2017; 20:23:7 >
  • Hocam çok özür dileyerek bir soru daha sorucam Intel® Core™2 Quad İŞLEMCİ Q9550 bu işlemci ankartıma uyarmı ? bide performansı nasıldır sizce ?
    Bide bu işlemcinin yanına hangi ekran kartı gider ? cevap verirseniz teşekkür ederim şimdiden.
    Destek listesinde bu işlemci mevcut. Alabilirsiniz bu işlemciyi. Yanına GTX 750 Ti alınabilir. Ekran kartı konusunda belki farklı alternatifler aranabilir ancak ikinci el GTX 750 Ti daha iyi olacaktır.

• Hocam bir soru daha sorucam cevap verirseniz sevinirim. Hocam şimdi benim anakartım atıyorum ram hızı 500 e kadar destekliyor ben buna 1000 hızında ram taksam çalışırmı ?
    Düşürerek çalıştırır diye biliyorum ama riske etmemek gerek desteklediği hız neyse o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.