Şimdi Ara

Parçalar yeni sistem acılmıyor !Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anakartın onboard ekran kartından görüntü almayı deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

ekran kartını sökün...
    anakartın onboard ekran kartından görüntü almayı deneyin...

Bılgısayarı daha hıc acamadım acabılsem onboarda dondurup oyle goruntuyu denıycem fakat zaten elımde 2 tane ekran kartı var 2 sıde bozuk olmadına emınım 2 sındede goruntu alamıyorum.Ne yaptıysam olmadı..
  • Pc yi tamamen parcala yeniden tum parcalari dikkatli bi sekilde yeniden tak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcide sorun olabılırmı acaba tek suphelendıgım parca o acıkcası dıgerlerının calıstıgına emin gibiyim.
  • Power supply arizasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Power supply arizasi.

Suan bu cevabı yazdıgım bılgısayarın psu su ıle denemıstım bununlada goruntu alamamıstım.Psu arızası olması sanırım ımkansız .(
  • quote:

ilk anakart bu mu?
    http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#CPUS

aynen bunun v2 sı
  • Sanırım bu anakart 95w max cpu desteklıyor.Acaba oylemı cunkı 965 be 125w cekıyordu bıldıgım kadaryla.Ama anakartın ustundede resmı var phenom x6 fılan uygun dıye bende anlamıs degılım ya:S
  • Arkadaslar acaba bu anakart 95 w mı max cpu desteklıyor ,Ben mı yanlıs hatırlıyorum.Benım cpu phenom x4 965 be 125w cekıyor cunkı sanırım ondan kaynaklanıyor bu konu hakkında bılgısı olan varmı ?
  • ya... yeni aldigin kart 125w destekli fakat eski anakartta 95w seklinde calismak hem anakarti hem islemciyi bozmus olabilir. islemcinin kesinlikle calisan saglam sistemde denenmesi lazim.
  • quote:

ya... yeni aldigin kart 125w destekli fakat eski anakartta 95w seklinde calismak hem anakarti hem islemciyi bozmus olabilir. islemcinin kesinlikle calisan saglam sistemde denenmesi lazim.

Sanırım yanlıs anlasıldım.Ben bu anakartı dun aldım daha once bu anakartta bu ıslemcıyı hıc kullanmadım.Bundan once bu sıstemı kullandıgım anakart msı 970a g46 2133 anakartıydı o anakartta 125w desteklıyordu o yuzden orada acılıyordu bu ıslemcı sanırım.Sımdıkı anakart m5a78l mx v2 bunun resmı sıtesınde 95w yazıyor ve benım ıslemcıyı goremedım destekledıgı ıslemcıler kısmında phenom var ancak x4 965 be yok..Sanırım sorunu buldum ıslemcıyı kaldırmıyor anakart bu yuzdende monıtorden goruntu gelmıyor ..
  • Cpu destek listesinde 965 yazmıyor. Gidip 965 destekli bi ankartla değiştir biranönce
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Cpu destek listesinde 965 yazmıyor. Gidip 965 destekli bi ankartla değiştir biranönce

Sizce bu nasıl bır urun uzerıne en fazla 10 20 tl ekleyebılırım suanda maddı olarak ımkanım kalmadı .
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-780t-d3l-780t-d3l-amd-760g-+-sb710-soket-am3+-1666mhz(oc)-sata-20-usb-20-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59468
    965 desteklıyor yazıyor 125w destegı var fıkrınızı almak ıstedım .

• quote:

Orijinalden alıntı: oux53

quote:

Cpu destek listesinde 965 yazmıyor. Gidip 965 destekli bi ankartla değiştir biranönce

Sizce bu nasıl bır urun uzerıne en fazla 10 20 tl ekleyebılırım suanda maddı olarak ımkanım kalmadı .
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-780t-d3l-780t-d3l-amd-760g-+-sb710-soket-am3+-1666mhz(oc)-sata-20-usb-20-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59468

Kullanmadığın parçalar için sistem olucaksa. İdare etcek bişey için olabilir. Ama sağlam olsun ilerde diğer bileşenleri update ederim falan filan dersen 970 soket al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 19 Kasım 2012; 18:51:01 >

• quote:

quote:

quote:

Kullanmadığın parçalar için sistem olucaksa. İdare etcek bişey için olabilir. Ama sağlam olsun ilerde diğer bileşenleri update ederim falan filan dersen 970 soket al

Yok ya ıdare etsın sımdılık dıye kuruyorum.x4 965 BE YE UYUYOR DEGILMI BU ANAKART ?Ben baktımda sızde bakabılırmısnız sanırım uyuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ya ıdare etsın sımdılık dıye kuruyorum.x4 965 BE YE UYUYOR DEGILMI BU ANAKART ?Ben baktımda sızde bakabılırmısnız sanırım uyuyor.

Evet destekliyor alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.