Şimdi Ara

'Pardon' tarzında türk filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu filmi bir kaç ay önce izledim. Cidden bugüne kadar izlemediğim için de pişman olmuştum. Bu tarz başka türk filmi önerisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Bu filmi bir kaç ay önce izledim. Cidden bugüne kadar izlemediğim için de pişman olmuştum. Bu tarz başka türk filmi önerisi olan var mı ?

aynı tadı yakalayamazsın bence. Ferhan şensoy ve rasim öztekinin başka filmleride var fakat pardonun tadını bulmazsın. Pardonun tiyatro bölümünüde izlemeni tavsiye ederim filmde olmayan bazı sahneler var. :D Tiyatro ismi çok tuhaf soruşturma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 2 Ağustos 2015; 18:07:49 >
  • radyasyon35 R kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler. Ben pek fazla türk filmi seyreden biri değilim. Bu filmi izleyince çok hoşuma gitti. Belki izlemediğim başka popüler olanlar vardır diye konusunu açtım.
  • quote:

İlgin için teşekkürler. Ben pek fazla türk filmi seyreden biri değilim. Bu filmi izleyince çok hoşuma gitti. Belki izlemediğim başka popüler olanlar vardır diye konusunu açtım.

Ben teşekkür ederim ben rastlamadım daha pardon gibi bir türk filmine
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyon35

quote:

Bu filmi bir kaç ay önce izledim. Cidden bugüne kadar izlemediğim için de pişman olmuştum. Bu tarz başka türk filmi önerisi olan var mı ?

aynı tadı yakalayamazsın bence. Ferhan şensoy ve rasim öztekinin başka filmleride var fakat pardonun tadını bulmazsın. Pardonun tiyatro bölümünüde izlemeni tavsiye ederim filmde olmayan bazı sahneler var. :D Tiyatro ismi çok tuhaf soruşturma.

Pardon ayarında Türk komedi filmi yok gerçekten emsalsiz. Şu tiyatroyu merak ettim. Soruşturma diye mi arayalım?

@Carpe Vita
    Pardon'un yakınından geçemese de Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım var aynı klasmanda sayılır ama beklentini yüksek tutma.
    Yarı organik Türk komedisi istersen son zamanlardan Kolpaçino ve Kolpaçino: Bomba var ama ilki daha iyi. 3. filmi de bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ağustos 2015; 2:42:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyon35

quote:

Pardon ayarında Türk komedi filmi yok gerçekten emsalsiz. Şu tiyatroyu merak ettim. Soruşturma diye mi arayalım?

@Carpe Vita
    Pardon'un yakınından geçemese de Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım var aynı klasmanda sayılır ama beklentini yüksek tutma.
    Yarı organik Türk komedisi istersen son zamanlardan Kolpaçino ve Kolpaçino: Bomba var ama ilki daha iyi. 3. filmi de bekliyoruz bakalım.

İkinci mesajımda link attım. Yukarıya bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden alakasız olsun ki ? Kemel Sunal'ın da bir çok filmi sistem eleştirisi barındırıyor. Korkusuz Korkak filmini izledim aslında Kemal Sunal ın hemen hemen tüm filmlerini izledim. İlgin için teşekkürler.
  • ULAN EN İYİ KOMEDİYDİ BE HELE MUZO SEN TAMAMEN ALLAHSIZ OLMUŞSUN REPLİĞİ BİR DE BEN KAHVEDEKİLERE ASUMAN BENİM Kİ DEMİŞİM ARTIK AĞIZDAN ÇIKMIŞ Bİ LAF ORTADA BİR DE BU SON BEŞİK KERTME NEYMİŞ KEPTİRTİTMEYİN BANA SAPIK KARILAR OF YA HARBİ EFSANE BU FERHAN ŞENSOY
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelseven

ULAN EN İYİ KOMEDİYDİ BE HELE MUZO SEN TAMAMEN ALLAHSIZ OLMUŞSUN REPLİĞİ BİR DE BEN KAHVEDEKİLERE ASUMAN BENİM Kİ DEMİŞİM ARTIK AĞIZDAN ÇIKMIŞ Bİ LAF ORTADA BİR DE BU SON BEŞİK KERTME NEYMİŞ KEPTİRTİTMEYİN BANA SAPIK KARILAR OF YA HARBİ EFSANE BU FERHAN ŞENSOY

_Annelerimiz bizi beşik kertmişler.

_Salak karılar. Beşik kertmesi de neymiş? Sen beşikte mi büyüdün? Kerttirtmeyin bana beşiğinizi. Komşuda bi herif doğdu diye onla evlenmen gerekemez. Sapıklığın alemi yok. Evlenemezsin evlendirtmem. Seni benden başka kimseye yar etmem Asuman.

• Pardon'un zevki bir ayrıdır. Hele Aydın'ın sorgu kısmı en çok güldüren bölümlerden.
    Yaralı Market vb...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe giderken metroda izlemiştim açık ve net tam bir başyapıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.