Merhaba arkadaşlar. Ben Pardus kurmak için yaptığım adımları anlatayım: 1)Pardus 1.0'ın .iso dosyasını yükledim.(Sistem özelliklerim biraz düşük, fazlasına gitmedim yani :) ) 2)Bu dosyayı CD'ye yazdım. 3)Windows açılırken CD'den boot etmeyi seçerek kuruluma geldim. 4)Pardus 1.0 Kurulumu menüsü geldi. Buraya kadar iyi.
Asıl sorun buradan sonra başlıyor. PC'de Flash takılıyken kuruluma geliyorum. Disk bölümlendirmesinde hata veriyor. Flash takılı değilken kuruluma dahi geçemiyorum. Yani Pardus kurulumu benim HDD'mi görmüyor. Bu sorunu nasıl hallederim? Yorumlarınız için teşekkürler.
Bios ayarlarından achi mode u ide yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
Hocam yardımın için sağol. Bir sorum daha olucaktı. Pardus kurulumu açılırken böyle bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: sanalwarrior
quote:
Hocam yardımın için sağol. Bir sorum daha olucaktı. Pardus kurulumu açılırken böyle bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım dersiniz?
Hatayı okuyamıyorum ama imajı düşük hızda tekrar yazdırın cd ye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
Elimde yazdırabileceğim bir CD yok ama Flash diskim var. Onla nasıl yazdırılıyor tam bilmiyorum. Yardımın için sağol hocam.
quote:
quote:
quote:
quote:
Elimde yazdırabileceğim bir CD yok ama Flash diskim var. Onla nasıl yazdırılıyor tam bilmiyorum. Yardımın için sağol hocam.
Hocam sağol fakat ben bu linktekini denedim, flashla bot atmaya çalıştığım zaman bootable olmuyor. Bu şekilde başarısız oldu yani. Ama inançlıyım, tekrar deniyorum, belki olur :D
Hocam sağol bu sorunu atlattım. Fkat şimdi kurulumda HDD görünmüyor, sadece flash görünüyor. BIOS türüm AMIBIOS olmalı. Nasıl bir ayar yapmalıyım?
quote:
Merhaba arkadaşlar. Ben Pardus kurmak için yaptığım adımları anlatayım: 1)Pardus 1.0'ın .iso dosyasını yükledim.(Sistem özelliklerim biraz düşük, fazlasına gitmedim yani :) ) 2)Bu dosyayı CD'ye yazdım. 3)Windows açılırken CD'den boot etmeyi seçerek kuruluma geldim. 4)Pardus 1.0 Kurulumu menüsü geldi. Buraya kadar iyi.
Asıl sorun buradan sonra başlıyor. PC'de Flash takılıyken kuruluma geliyorum. Disk bölümlendirmesinde hata veriyor. Flash takılı değilken kuruluma dahi geçemiyorum. Yani Pardus kurulumu benim HDD'mi görmüyor. Bu sorunu nasıl hallederim? Yorumlarınız için teşekkürler.
Eğer disk bölümlendirmesinde yeniden boyutlandır seçeneğini seçtiyseniz, bende de bu seçenekte hata vermişti.. Bu seçenekte sorun var..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme