SLM ARKADAŞLAR SORUNUM GAYET NET PARDUSTA WPA Da ŞİFREMİ DORU GİRMEME RAĞMEN ALINAMADI KİMLİK DORULAMASI YAPILAMADI DİYOR.WEB DE ŞİFRELEMEDE ADRES ALINAMADI DİYOR. ŞİFRELEMEYİ KAPATINCA FİREFOZ PENCERESİNDE İNTERNETE BAĞLANMAK İÇİN ŞİFRE OLUŞTURÖANIZ GFEREKIYOR DIYOR
şifreleme yöntemi olarak wep ascii seçiliyse böyle bir porglem oluyor. Pardus ta wireless şifreleme yöntemi olrak wep'i seçmeyi deneyin. Ben bu şekilde çözmüştüm. Wpa da böyle bir seçenek yok ama sizin yaşadığınız sorunla karşılaşmadım. Normal olarak ip adresi alabiliyor.
Pardusta Wireless bağlantısı oluştururken , alt kısımda bağlantı kısmı var onu sağ tıkla ve "Bağlantıları düzenle" bölümüne gir, oradaki ayarlara hiç dokunma sadece şunları dene; en üstte Bağlantı adı var oraya herhangi bir bağlantı adı gir, biraz alt kısımda da "Tara" bölümü var oraya tıkla ve tarama yapsın , senin Wireless kablosuz modemi bulursa onu tıkla ve şuna dikkat et, EN üstte verdiğin isim ile Programın bulduğu senin Modeminin adı farklı olsun !! BU çok önemli ben de birkaç kez denedim bağlanamadım ama isimleri farklı yazınca hemen bağlandı ne hikmetse
Yani özetle senin en üstte verdiğin isimle tarama sonucu bulunan isim yani modeminin asıl adı farklı olsun, buna dikkat et. Bir dene bakalım , daha sonra da WPA Ortak parola seçersen ve şifreyi yazarsan mutlaka bağlanman lazım.