Şimdi Ara

PARDUSU KURDUM AMA İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM!!!(ÇOK ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pardusun en son sürümünü bilgisayarıma kurdum(windowsu feda ederek),kurulum ii geçti herşey kuruldu dedim internete girmek istedim.Ağ yapılandırmasını da yaptım(ya da ebn ole sanıyorum) ama saatlerce uğraştım internete giremedim.Ben ethernet ile internete bağlanıyorum(üniversite yurdunda olmamdan oturu) ve Realtek gigabit ethernet kartım.Ethernet kartını tanıdı sanırım çünkü ethernet çalışıo ama intermnet çalışmıo. Acaba sorun ne olabilir arkadaşlar???Tasmadaki sistem yöneticisi ile alakası olabilir mi?Oradakilerden hangilerinin çalışıyor olması gerek?Bİr de ağ yapılandırması sırasında kafamı karıştıran bi durum oldu.Windows da DNS sunucuları bölümüne 2 numara yazıoduk ama burda bir tek bölme var ya da özel tanımlı sunucu ismi diyor..Arkadaşlar çok acil,windows yerine pardus kullanmak istiom ama böle olursa mecburen geri dönüş yapıcam.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar89 -- 13 Nisan 2007; 19:32:21 >

• Arkadaşlar hiç biriniz mi pardusla internete girmiosunuz ya...Ağ yapılandırmayı bi açıklayın belki orada bi hatam vardır..
  • Arkadaşlar sorun halledildi yardım edemediğiniz için teşekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.