Şimdi Ara

Parfüm? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Hugo Boss Energies

benim en begendiklerimden biri. dp de var orjinaline çok benziyor ama kalıcı degil. orjinalide pek degil aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

rochas men Açık parfum 13 ytl gibi birsey ama super bi kokusu var vede kalıcı

bu parfümü şanı-şöhreti duyulmamış bi parfümeri de bulabilirmiyim?

O parfümü şanı-şöhreti duyulmamış heryerde bulabilirsin. Öyle ki sanırım açık parfüm satan yerler %90 oranla bu parfümü satıyolar. Herkesin üstünde aynı koku. Hatta geçen dolmuşa bindim bir adam ve liseli bi çocuk bundan sıkmışlardı. Bide öyle bi sıkmışlarki burnumun direği kırıldı. Yani anlayacağın farklı olmak istiyosan rochas'tan uzak dur. Kötü demiyorum güzel parfüm ana aşırı yaygın

Hocam yaz aylarında iyi gitmez onun yerine 212 men yada burberry clasic al..

asıl burbery bu havada gitmez agır parfum ..

Joop - Jump kesinlikle denemenizi öneririm ...

• hocam burberry agır degıl ama dp nın tum parfumlerınde sıze agırmıs gıbı gelıyor..

Şöyle deneyın bı arkadasınız sıksın sız bakın ozaman farkı goreceksınız..

Yoksa butun kokuları saf alkol kokusu gelıyor ilk..
  • bir kere o dükkanda denemek o psikolojiye sokuyor bütün parfümler sarı kolonyayı andırıyor.

kolunuza sürünce kolları sıvayıp dışarı çıkın 2 dk rüzgar alsın sonra deneyin. bu arada burbery biraz agır. yaz için energise polo blue sun man deneyin
  • celal denemişin baya:)
  • burberry touch nasıl kokuyor var mı bilen? burberry clas. kadar agır deildir inş :)
  • Çok parfüm kullandım en iyileri bence
    Bulgari Aqua
    Aqua di Gio
    Bulgari Aqua daha kalıcı
  • evet ya canım sıkıldıkça grip kokulara baktım ilk başta kötü kötü falan diyorsun ama 2-3 dk sonra şekilleniyor.

quote:

celal denemişin baya:)
  • Bulgari Aqua nın kokusunu merak ediyorum ya dp de kalmamıstı bakamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.