benim en begendiklerimden biri. dp de var orjinaline çok benziyor ama kalıcı degil. orjinalide pek degil aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: zerzavatçı
quote:
Orjinalden alıntı: ok1907
quote:
Orjinalden alıntı: Devoure
quote:
Orjinalden alıntı: bmurat07
rochas men Açık parfum 13 ytl gibi birsey ama super bi kokusu var vede kalıcı
bu parfümü şanı-şöhreti duyulmamış bi parfümeri de bulabilirmiyim?
O parfümü şanı-şöhreti duyulmamış heryerde bulabilirsin. Öyle ki sanırım açık parfüm satan yerler %90 oranla bu parfümü satıyolar. Herkesin üstünde aynı koku. Hatta geçen dolmuşa bindim bir adam ve liseli bi çocuk bundan sıkmışlardı. Bide öyle bi sıkmışlarki burnumun direği kırıldı. Yani anlayacağın farklı olmak istiyosan rochas'tan uzak dur. Kötü demiyorum güzel parfüm ana aşırı yaygın
Hocam yaz aylarında iyi gitmez onun yerine 212 men yada burberry clasic al..
asıl burbery bu havada gitmez agır parfum ..
Joop - Jump kesinlikle denemenizi öneririm ...
hocam burberry agır degıl ama dp nın tum parfumlerınde sıze agırmıs gıbı gelıyor..
Şöyle deneyın bı arkadasınız sıksın sız bakın ozaman farkı goreceksınız..
Yoksa butun kokuları saf alkol kokusu gelıyor ilk..
bir kere o dükkanda denemek o psikolojiye sokuyor bütün parfümler sarı kolonyayı andırıyor.
kolunuza sürünce kolları sıvayıp dışarı çıkın 2 dk rüzgar alsın sonra deneyin. bu arada burbery biraz agır. yaz için energise polo blue sun man deneyin
celal denemişin baya:)
burberry touch nasıl kokuyor var mı bilen? burberry clas. kadar agır deildir inş :)
Çok parfüm kullandım en iyileri bence Bulgari Aqua Aqua di Gio Bulgari Aqua daha kalıcı
evet ya canım sıkıldıkça grip kokulara baktım ilk başta kötü kötü falan diyorsun ama 2-3 dk sonra şekilleniyor.
quote:
celal denemişin baya:)
Bulgari Aqua nın kokusunu merak ediyorum ya dp de kalmamıstı bakamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme