Şimdi Ara

Parfüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kalıcı ve kokusu etkileyici olan bir erkek parfümü önerirmisiniz?

• Avon Im Perfect
  • Rochas Man.
    Mükemmel bir koku
  • BUrbery
    Hugo
    Lacoste
    Dunlop
  • rochas men Açık parfum 13 ytl gibi birsey ama super bi kokusu var vede kalıcı
  • Neye göre kime göre kalıcı? Yani ten rengin ve yağ oranı nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Neye göre kime göre kalıcı? Yani ten rengin ve yağ oranı nasıl?

Kumral ve tenim biraz yağlı.
    Parfümü orjinal alacam. Mesela kenzo tokyo nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Parfüm tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Neye göre kime göre kalıcı? Yani ten rengin ve yağ oranı nasıl?

Kumral ve tenim biraz yağlı.
    Parfümü orjinal alacam. Mesela kenzo tokyo nasıldır?

Paco rabanne black xs süper ve kalıcı ayrıca ucuz, Hugo boss energize sportif ama güzel,212 men yine süper,Michael Kors çok dikkat çekici, Bvlgari blv notte pour homme yine çok özel bi koku. Bu parfümler senin tenine göre kalıcı. Hepsi değişik türde kokular o yüzden içinden birini kesinlikle çok beğenirsin.
  • Soğolasın yardım için birde issey miyake var onada kafam takıldı verdiğin parfümlere bir bakıym netten
  • Hmm issey miyake'ye hiç bakma bence. Yani kokusu çok etkileyici gerçekten ama pek kalıcı bi koku değil. Bazı açık renklilerde kalıcı oluyo. Yine de kokusuna bi bak çok güzel çünkü.
  • quote:

Hmm issey miyake'ye hiç bakma bence. Yani kokusu çok etkileyici gerçekten ama pek kalıcı bi koku değil. Bazı açık renklilerde kalıcı oluyo. Yine de kokusuna bi bak çok güzel çünkü.

Çok sağol tekrar isseyi ciddi olarak düşünüyordum ama kalıcı değil dedikten sonra sildim
  • Lacoste Red
    Lacoste Essential
  • Joop - Jump. Bu kokuya kesinlikle bakmanı öneririm.
  • Rochas süper ama bu havalarda gitmez..

Black xs kalıcı degıl esmerım orjınalı var bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

rochas men Açık parfum 13 ytl gibi birsey ama super bi kokusu var vede kalıcı

bu parfümü şanı-şöhreti duyulmamış bi parfümeri de bulabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

quote:

hocam açık parfum dp perfumum 13ytl..internetten şubelerıne bakıp gidip alabılırsın..

orjınal fıyatı 100cc 130tl cıvarı
  • quote:

quote:

O parfümü şanı-şöhreti duyulmamış heryerde bulabilirsin. Öyle ki sanırım açık parfüm satan yerler %90 oranla bu parfümü satıyolar. Herkesin üstünde aynı koku. Hatta geçen dolmuşa bindim bir adam ve liseli bi çocuk bundan sıkmışlardı. Bide öyle bi sıkmışlarki burnumun direği kırıldı. Yani anlayacağın farklı olmak istiyosan rochas'tan uzak dur. Kötü demiyorum güzel parfüm ana aşırı yaygın

• quote:

quote:

quote:

O parfümü şanı-şöhreti duyulmamış heryerde bulabilirsin. Öyle ki sanırım açık parfüm satan yerler %90 oranla bu parfümü satıyolar. Herkesin üstünde aynı koku. Hatta geçen dolmuşa bindim bir adam ve liseli bi çocuk bundan sıkmışlardı. Bide öyle bi sıkmışlarki burnumun direği kırıldı. Yani anlayacağın farklı olmak istiyosan rochas'tan uzak dur. Kötü demiyorum güzel parfüm ana aşırı yaygın

Hocam yaz aylarında iyi gitmez onun yerine 212 men yada burberry clasic al..

• yaz gelmis roshas diyenleri anlamıyorum yaza şekerli koku adamıbayar. blacck xs rochas falan unutun adam akıllı fresh kokular alın
  • Elimde 120cc gio armani parfum var çok uygun fıyata satıyorum guzel kokudur bılenler bilir..

200ml almıstım kullandım bıraz başka bı parfum geldı onu kullanıyorum bunu satıyorum..İlgilenen arkadaşlar pm atsın..

Çok uygun fiyat şaşıracaksınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.