Şimdi Ara

Parfüm tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
17.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ve Bu Parfüm Nasıldır ?

Parfüm tavsiyesi?

• çok kötü ve şekerli bence o parfüm...
    önerim daha ağır kokular armani code(çok kullanan var), dior fahrenheit(bunu da baya kullanan var ama sokakta gezerken rastlaman zor) chanel allure sport homme(favorim)... önerilerim bunlar
    diğer forumdaki arkadaşların önerecekleri şeyleri yazayım 212 sexy man, 212 man,rochas man, lacosteun bilimum kokuları.
    bir de ben sevmiyorum ama eğer sen hafif pudra kokan parfüm istersen dior homme u önerebilirim. eğer naneli istersen paco rabanne xs, veya çilekli istersen black xs i öneririm.
    heralde bu post 10 posta değerdir dhnin bütün koku önerisi konularının özetidir bu...
  • git bi açık parfümcüye aga bana erkek parfümü göster dersen sana 10 çeşit sunar kokla seç kutusu güzel olsa ne olur olmasa ne olur koyucan evde toz duman olucak büyük kutulu alırsan dantellede süsleriz

illa markalı olucak dersen tanıdığın kızlara sor onların avoncusu vardır iste katalok kolunu sürte sürte seç
  • gösterdigin parfumu bır erkek olarak hıc begenmıyorum ama kızların hasta oldugunu soyluyebılırım.testerı denemıstım sonrası epey bı ovgu aldım.

burberry london ve hugo boss element ı onerebılırım koku ve kalıcık gayet ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhnGL

git bi açık parfümcüye aga bana erkek parfümü göster dersen sana 10 çeşit sunar kokla seç kutusu güzel olsa ne olur olmasa ne olur koyucan evde toz duman olucak büyük kutulu alırsan dantellede süsleriz

illa markalı olucak dersen tanıdığın kızlara sor onların avoncusu vardır iste katalok kolunu sürte sürte seç

:D:D
  • up!
  • jil sander tek geçerim kızları etkiliyen bi kokusu var ciddden harika ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Armani code ama o koydugun resimdeki erkek sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

jil sander tek geçerim kızları etkiliyen bi kokusu var ciddden harika ....

arkadaş dağıtmayınsana şunu
    jil sunder sun u koklamak için kızların dibime kadar sokulduğunu bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0rNaDo -- 31 Ocak 2010; 0:13:35 >
  • Ben parfüm uzmanıyım. Aradığınız özellikleri söylerseniz size uygun parfümü temin edebilirim.
    Ek olarak parfüm satışlarıda yapmaktayım çok ucuza.

Sormuş olduğunuz one million parfümünü 110 liradan satmaktayım.

ucuzparfum@hotmail.com mail adresimden yazarak bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 31 Ocak 2010; 14:01:34 >
  • Forumdaki bir arkadaştan Black XS alacağım,güzel midir?
  • calvin klein euphoria
     Parfüm tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 31 Ocak 2010; 13:57:04 >

• Size çok özel bir ürün önereyim.
    Sanatçıların ve ünlülerin kulandığı çok farklı bir parfümdür.
    Kesinlikle erkek gibi erkek kokusudur.

Parfüm tavsiyesi?

Karmaşık, karızmatik ve dinamik... Parfümün kalbi ve kaynağı maskulenliğin ham ve doğal oluşunu simgeleyen mısır miski.Yağlı parfüm bu özel misk kalbi ve güzel his veren ipeksi yağı ile Narciso Rodriguez'in sembolik koku versiyonu.

100 ML 130 Lira

Armani Code, turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süslüyor. Parfüm şişesi duygusal kavisler ve parlak bir bitişle incecik bir siluet olarak tasarlanmış. İnce bir şifonn üzerindeymiş gibi basılan, mavi renkte nakışlarla sunulan şişenin yüzeyi zarafetiyle dikkat çekiyor.

Parfüm tavsiyesi?

50ML 90 lira
    75ML 110 lira

125 ML 130 lira

Sevil mağaza fiyatı : 230 Lira (125 ML)

Gönderdiğimiz Ürünler

- Köprü Altı veya işportada satılan ürünlerden değildir!
    - Çinden veya Dubaiden gelen 1. sınıf imitasyonlardan değildir!
    - Dolum yapılıp tekrar satılan parfümlerden değildir!
    - Tester Değildir!
    - İmitasyon değildir!

unboxed olarak satışını gerçekleştirmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 31 Ocak 2010; 14:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T0rNaDo

quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

jil sander tek geçerim kızları etkiliyen bi kokusu var ciddden harika ....

arkadaş dağıtmayınsana şunu
    jil sunder sun u koklamak için kızların dibime kadar sokulduğunu bilirim

çaktırma kötü kokuyo bu parfum:P

• quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Size çok özel bir ürün önereyim.
    Sanatçıların ve ünlülerin kulandığı çok farklı bir parfümdür.
    Kesinlikle erkek gibi erkek kokusudur.

Parfüm tavsiyesi?

Karmaşık, karızmatik ve dinamik... Parfümün kalbi ve kaynağı maskulenliğin ham ve doğal oluşunu simgeleyen mısır miski.Yağlı parfüm bu özel misk kalbi ve güzel his veren ipeksi yağı ile Narciso Rodriguez'in sembolik koku versiyonu.

100 ML 130 Lira

Armani Code, turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süslüyor. Parfüm şişesi duygusal kavisler ve parlak bir bitişle incecik bir siluet olarak tasarlanmış. İnce bir şifonn üzerindeymiş gibi basılan, mavi renkte nakışlarla sunulan şişenin yüzeyi zarafetiyle dikkat çekiyor.

Parfüm tavsiyesi?

50ML 90 lira
    75ML 110 lira

125 ML 130 lira

Sevil mağaza fiyatı : 230 Lira (125 ML)

Gönderdiğimiz Ürünler

- Tester Değildir!
    - İmitasyon değildir!

Gönderdiğimiz Ürünler

- Tester Değildir!
    - İmitasyon değildir!

aynen böyle demişsiniz, peki biz sizin ürünlerinizin yeniden doldurulmuş olmadığını veya çinden ,dubaiden gelmiş 1.sınıf imitasyon olmadığını nasıl anlayacağız?

fiş fatura kesiyor musunuz? yoksa yoksa kutusuz ürünü öylece çıplak mı yolluyorsunuz
    100lerce lira verdikten sonra ürün ayıplı çıkarsa ne olur diye soruyorum , hakkımızı nasıl ararız diye soruyorum
    yanlış anlamayınız

• Edirneden Karsa ürünler satmaktayız. Yeni trend biliyorsunuz Unboxed. Freeshoptan ayırtıyoruz ürünleri.
    Parfüm kullanan tecrübeli kişiler zaten şişesinden ve kokusundan anlar orjinal oldugunu. Kaldı ki bu işi yıllardan beri yapmaktayım ve ayrıca parfüm uzmanıyım. Ürünleri dilediğiniz parfüm uzmanına denetebilir, laboratuvar ortamlarında test ettirebilirsiniz.

İsteyene yakın bir yerde elden teslimat yapabilirim İstanbul içi. Ayrıca satın alanların yorumlarını görmek isterseniz bir forumda satışlar gerçekleştirdim.
    Zaten daha çok yüzyüze satışlar yapmaktayız. Emlakçılar, öğretmenler, bankacılar, öğrenciler, iş adamları vs vs.
    Ünlü olarakta Kutsi vs onlarada satışlar yaptık.

Yada gittigidiyor ve sahibinden üzerinden komisyonu size ait olmak üzere güvenli satışta yapabilirim.

Orjinal olmasa bu kadar üzerinede gitmezdim. Orjinal oldugunu şuradan da anlayabilirsiniz mağazalarda olmayan kokuları, türkiyede bilinmeyen parfümleride satmaktayız. Ve yine parfümlerin küçük boylarınıda satmaktayız.

Başka sorunuz varsa alabilirim. Benden alışveriş yapmak çok büyük nimet çünkü bu fiyata bulmak imkansız =)

Sorusu olan gönül rahatlığıyla sorabilir.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 31 Ocak 2010; 20:03:34 >

• Calvin Klein Euphoria ile Armani Code u tek geçerim. Birde bvlgari aqva marine yi es geçmemek lazım.

Calvin klein euphoria çok guzel bir koku. İnsanın böyle kokladıkça koklayası geliyor :). Kendimde kullandığım için kesinlikle tavsiye ederim. Bunun dışında armani code da cok temiz dikkat çeken bir koku. Yaz aylarındaysa vazgeçilmezim bvlgari aqva marine. Ama unutmadan söyleyeyim. Koku o kadar çekiciki geçen sene tüm arılar üstüme hücum etmişti :))). Parfüm bambaşka bir aşk. Yaklaşık 40-50 adet ünlü markaların parfümlerini kullandım denedim. Hugo bosstan rochas a one milliona bvlgariye ed hardye gio ya armaniye bir çok parfümüde kullanmış biri olarak ilk 5 listem şu olurdu;

1-Calvin Klein Euphoria
    2-Armani Code
    3-Bvlgari Aqva Marine
    4-Burberry London Man
    5-Hugo Boss XY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64
    Calvin Klein Euphoria ile Armani Code u tek geçerim. Birde bvlgari aqva marine yi es geçmemek lazım.

Calvin klein euphoria çok guzel bir koku. İnsanın böyle kokladıkça koklayası geliyor :). Kendimde kullandığım için kesinlikle tavsiye ederim. Bunun dışında armani code da cok temiz dikkat çeken bir koku. Yaz aylarındaysa vazgeçilmezim bvlgari aqva marine. Ama unutmadan söyleyeyim. Koku o kadar çekiciki geçen sene tüm arılar üstüme hücum etmişti :))). Parfüm bambaşka bir aşk. Yaklaşık 40-50 adet ünlü markaların parfümlerini kullandım denedim. Hugo bosstan rochas a one milliona bvlgariye ed hardye gio ya armaniye bir çok parfümüde kullanmış biri olarak ilk 5 listem şu olurdu;

1-Calvin Klein Euphoria
    2-Armani Code
    3-Bvlgari Aqva Marine
    4-Burberry London Man
    5-Hugo Boss XY

HOcam saydiklarindan en kalicisi hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64
    Calvin Klein Euphoria ile Armani Code u tek geçerim. Birde bvlgari aqva marine yi es geçmemek lazım.

1-Calvin Klein Euphoria
    2-Armani Code
    3-Bvlgari Aqva Marine
    4-Burberry London Man
    5-Hugo Boss XY

HOcam saydiklarindan en kalicisi hangisi?

Armani Code ve Burberry...
    Marine zaten ferahlık veren bir kokudur.

• Tenden tene değişiyor. Fakat bana göre en kalıcıları calvin klein euphoria ile armani code dur. Bvlgaride fena sayılmaz 12 saat gidiyor. Hugo boss xy de inanılmaz güzel bir koku onunda kalıcılığı yüksek. Burberry london man da öyle. Kalıcılıga göre sıralayalım bari birde :)))

1-Calvin Klein Euphoria
    2-Burberry London Man
    3-Armani Code
    4-Bvlgari Aqva Marine
    5-Hugo Boss Xy
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.