Şimdi Ara

Parfüm tavsiyesi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
17.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sesar nerde çalışıyosun ya kokuları denemeye arada bir yanına uğrayalım

Narciso Rodriguez almak isteyen olursa dükkanıma bakabilirsiniz,çok az kullandığım narciso'mu satıyorum
  • Hugo boss boss yazın alabilirim bu kokuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

Hugo boss boss yazın alabilirim bu kokuyu.

Bottled dan bahsediyorsanız,yazın bayacağını düşünmekteyim.. Caldion'a benzeyen ise iyi bir seçim olabilir belki ama o da bence kaliteli güzel ve kokan bir parfüm değil
  • Calvin klein euphoria biraz caldionu andırıyor gerçekten ama inanılmaz güzel kendine çekiyor bildiğin. Üst notalarda caldion gibi kokarken orta ve alt notalara indiğinde koku inanılmaz güzelleşiyor Bu arada 2 tane getirttim kendime euphoriadan. Amerikadan tester olarak getirttim 2 adet :). 1 tanesini ben kullanıcam fakat isteyen olursa forumdan 90 liraya vericem diğerini. Kendimi reklamını yapan tüccarlar gibi hissettim yanlız
  • sesar slm senin de önerdiğin gibi davidof adventure yi almaya karar verdim günlük kullanım için ama birazs bahsedermisin bu parfümden etkliimi :) birde senden gece kullanım için bir parfüm önerisi istiyorum gece club lara gittiğimde kullanabilceğim bir ürün teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemuzer

sesar slm senin de önerdiğin gibi davidof adventure yi almaya karar verdim günlük kullanım için ama birazs bahsedermisin bu parfümden etkliimi :) birde senden gece kullanım için bir parfüm önerisi istiyorum gece club lara gittiğimde kullanabilceğim bir ürün teşekkürler...

Adventure ile ilgili bilgileri üstteki mesajımda belirtmiştim zaten. Öneririm bir uzman olarak.

Gece için

Escada Magnetism Tatlı çekici. Favorimdir.
    T mugler ANGEL İnanılmaz ağır, farkedilir ve çekici
    Armani CODE Çekici kalıcı ve alt notalarında kesinlikle feminen esans yoktur. Küba purosuyla donatılmıştır.
    Tom FORD Kelimeler sussun GOOGLE konuşsun :)
    Davidoff Hot Water Ateşli parfüm diye geçer. Kesinlikle gece kokusudur. Yukarıda bu ürünü uzun uzun anlattım. Absenth içkisi vardır içinde.
    Calvin Klein Intense Çok farklı, afrodizyaklı ürün
    Paco Rabanne One million. Tatlı ve baharatsı bir ürün. Reklamını youtubedan izleyebilirsiniz.

• peki ck europha man nasıldır europa man mi yoksa adventuremi
    ben şöle bir ikili düşündüm günlük kullanım için adventure gece için hot water nasıl bir ikili hem ikiside davidof peki sen nasıl bir seçim yapardın teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

sesar slm senin de önerdiğin gibi davidof adventure yi almaya karar verdim günlük kullanım için ama birazs bahsedermisin bu parfümden etkliimi :) birde senden gece kullanım için bir parfüm önerisi istiyorum gece club lara gittiğimde kullanabilceğim bir ürün teşekkürler...

Adventure ile ilgili bilgileri üstteki mesajımda belirtmiştim zaten. Öneririm bir uzman olarak.

Gece için

Armani CODE Çekici kalıcı ve alt notalarında kesinlikle feminen esans yoktur. Küba purosuyla donatılmıştır.
    Davidoff Hot Water Ateşli parfüm diye geçer. Kesinlikle gece kokusudur. Yukarıda bu ürünü uzun uzun anlattım. Absenth içkisi vardır içinde.
    Paco Rabanne One million. Tatlı ve baharatsı bir ürün. Reklamını youtubedan izleyebilirsiniz.

sesar peki bu guerlain kokularına ne diyorsunuz? mesela bu vetiver denen modelleri ben banyo yaptıktan sonra bile tenimden çıkmamıştım. bunun içinde ne var bu kadar?

• Mesajım bulunsun..
  • geçen sayfadada yazdığım gibi chanel allure homme sport öneriyorum bende. hoş bir kokusu var ve benim tenim açık olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama koku resmen yapışıyor yıkansanız bile burnunuzu sıktığınız yere yaklaştırınca kokuyor...
  • pek bilindik değil ama ben bu parfümü beğendim ama kalıcığı az geldi:( acaba bu tarz başka parfüm var mıdır?

Parfüm tavsiyesi?

bir de avon full sped alacağım ama bunun da farklı gruları varmış nereden deneyerek alabilirim?

son olarak dolum parfümlerin başka markalarla birbirlerini tutmaması olabilir mi?mesela hugo boss-boss almıştım bir yerden

bu aldığım parfüm bana süper uyum sağladı ama aldığım yer kapandı sonra başka yerden dolum aldım ama bu aldığım

sanki ilki gibi değildi:( kalıcılığı azdı sanki bide esansı azdı yada bana öle geldi:(

• yaş 17 hugo boss-boss bana ağır mı kaçar acaba?
  • Ben sesar'dan bir tane thierry mugler istedim. Ama sonra forumdan okuyunca ağır olduğunu duydum ve hemen Tom Ford olarak değiştirdim. Fakat mesajıma bakmadı. İnşaallah bana Tom Ford gönderir yoksa o ağır kokuyla ne yaparız bilmem
  • Ben sesar'dan bir tane ürün istedim.Bakalım gelecek mi? Thierry mugler fakat kokusu çok ağır yerine tom ford istiyorum fakat sesar'a ulaşamıyorum. Bakalım n'olacak bizim parfüm işi aslında böyle şeylere girmem ben de. işte parfümler ateş pahası... sesar daha öncede gönderdim ben diyor fakat mesajlarına pek bakmıyor herhalde... neyse ürün gelmezse 115 TL gitmiş olacak bizim. bekliyoruz. ürün gelirse haberdar ederim sizleri...
  • quote:

peki ck europha man nasıldır europa man mi yoksa adventuremi
    ben şöle bir ikili düşündüm günlük kullanım için adventure gece için hot water nasıl bir ikili hem ikiside davidof peki sen nasıl bir seçim yapardın teşekkürler...

Harika bir seçim adventure - hot water. Aynen size katılıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Gece için

sesar peki bu guerlain kokularına ne diyorsunuz? mesela bu vetiver denen modelleri ben banyo yaptıktan sonra bile tenimden çıkmamıştım. bunun içinde ne var bu kadar?

Guerlain Vetiver parfümünün farkı diğer parfümlere göre çok farklı esanslara sahip olması. Gerçekten zengin bir içeriği var.
    Bergamut, tütün, mandalina, limon, tonka vs birçok içeriği var. Özleri de bol bol kullanıldığı için kalıcılığı artıyor doğal olarak.
    Bağlayacak olursak gerçekten zengin bir içeriğe sahip. Başarının sırrıda burada.

quote:

Orijinalden alıntı: alicho

geçen sayfadada yazdığım gibi chanel allure homme sport öneriyorum bende. hoş bir kokusu var ve benim tenim açık olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama koku resmen yapışıyor yıkansanız bile burnunuzu sıktığınız yere yaklaştırınca kokuyor...

Bayanların hoşlarına giden parfümlerdendir. Teninizlede uyum sağladıysa ne mutlu size.

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

pek bilindik değil ama ben bu parfümü beğendim ama kalıcığı az geldi:( acaba bu tarz başka parfüm var mıdır?

Parfüm tavsiyesi?

bir de avon full sped alacağım ama bunun da farklı gruları varmış nereden deneyerek alabilirim?

son olarak dolum parfümlerin başka markalarla birbirlerini tutmaması olabilir mi?mesela hugo boss-boss almıştım bir yerden

bu aldığım parfüm bana süper uyum sağladı ama aldığım yer kapandı sonra başka yerden dolum aldım ama bu aldığım

sanki ilki gibi değildi:( kalıcılığı azdı sanki bide esansı azdı yada bana öle geldi:(

Maalesef o ürün hakkında bilgim yok.

Avon ürünlerini Avon Satış temsilcileri aracılığıyla test edebilirsiniz. Yine bazı katalogların sayfalarında koku oluyor. Bileğinize sürdüğünüzde kokuyu test ediyorsunuz. Pahalı bir sistem olsada kokuları denettirebilmeyi başardıkları için başarı elde ediyorlar.

Tabiki fark olması gayet doğal. Sonuçta orjinal parfümlerin hepsi aynı şekilde üretilirken dolum parfümlerde iş kimya mühendislerinin yeteneğine kalıyor.
    Aynı etki ve performansı beklememelisiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: bjkozan

yaş 17 hugo boss-boss bana ağır mı kaçar acaba?

Orta yaşa hitap eden patron-amir kokusudur. Yaşınıza tavsiye etmem.

quote:

Orijinalden alıntı: orhanmnob

Ben sesar'dan bir tane ürün istedim.Bakalım gelecek mi? Thierry mugler fakat kokusu çok ağır yerine tom ford istiyorum fakat sesar'a ulaşamıyorum. Bakalım n'olacak bizim parfüm işi aslında böyle şeylere girmem ben de. işte parfümler ateş pahası... sesar daha öncede gönderdim ben diyor fakat mesajlarına pek bakmıyor herhalde... neyse ürün gelmezse 115 TL gitmiş olacak bizim. bekliyoruz. ürün gelirse haberdar ederim sizleri...

Ürününüz gönderildi. Normalde sürekli takip ederim maillerimi fakat iş yoğunluğumdan ve toplantı için Ankarada bulunmamdan dolayı ilgilenemedim internet ile. Ürün gelmemesi gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Fakat Angel siparişi istediğiniz için o ürün size gönderildi.
    Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

• hugo boss da hangisi ton la çeşiti var

ben hugo boss un hafif, dikkat çekici , kalıcı bir kokusunuz arıyorum. en güzeli klasik diyorlar ama samsunda bunları satan bir yer bulamadığımdan deneyemedim.

Hugonun hangisi bana gider yaş 23
  • Bende kullandığım bir kaç parfümü tavsiye edebilirim;

Loris Azzaro Silver Black
    Burberry Brit
    Polo Explorer
    Davidoff Cool Water

Başka arkadaşların da yorumları için aşağıda ki ilanıma göz atabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_37154009/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37154009
  • Hugo Boss Energise'ı denemeni tavsiye ederim,arkadaş için getirtmiştim,deneme imkanım oldu çok güzel bir koku
    Bu arada arkadaşın yaşı da 25

http://www.sevil.com.tr/hugo_boss_hugo_energise_erkek_parfum__bm64__197__A-80913989.htm

quote:

Orijinalden alıntı: ondadokuz

hugo boss da hangisi ton la çeşiti var

ben hugo boss un hafif, dikkat çekici , kalıcı bir kokusunuz arıyorum. en güzeli klasik diyorlar ama samsunda bunları satan bir yer bulamadığımdan deneyemedim.

Hugonun hangisi bana gider yaş 23

• benim parümümü kmse yazmamış,çok sevindim.5senedir aynı parfümü kullanıyorum,artık çevremdekiler o kokuyu aldıklarında,direk beni anımsıyorlar XD
  • Issey Miyake vazgeçilmezimdir. Pek az kişi kullanır hatunlar bayılır o kadar diyorum. Ama şimdi fahrenheit alacağım. Evelki gün bir tanıdık sıkmış bilmiyorum neden çok hoşuma gitti. Polo black ile jil sunder sun da hakkını verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuestMember -- 23 Şubat 2010; 14:10:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.