Şimdi Ara

Parfüm tavsiyesi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
17.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesar istediğim thiery mugler angel parfümüm geldi. kokusu fena değil. ama öyle 5-10 metreden farkedilecek parfüm değil. ayrıca denildiği gibi otobüsü inletecek kızları dinletecek parfüm değil. 1-2 metreden koksa içim yanmayacak. acquia di gio bundan iyidir. hatta ilk koklayanlar Eyüb Sabri Tuncer'den tütün kolonyası mıdır diye alay ettiler. neyse tavsiye etmiyorum.
  • Ben işi biliyorum demekki yaa
  • Hocam öncelikle selamlar.Ben paco rabanne one million aldım fakat pek kalıcı olmadı benim tenimde(tende tene fark ediyor sanırım).Çok övdüğünüz 2 parfüm var.Angel ile the ford du sanırım(Yalnış yazmış olabilirim).Ben parfümü dışarı çıkarken sıkıyorum ve dışarı pek çıkmıyorum.Benım istediğim parfüm kalıcılığı ve kokusu ön planda olan bir parfüm.Var mıdır böyle bir parfüm.Teşekkürler.
  • Bende Thierry Mugler Angel var. Yeni aldım.3-4 gün oldu. Kalıcığı iyi. Dün sabah sıktım bugün sabah hala kokuyordu. İnternette bayağı araştırdım öyle aldım ben. Ama koku benim tenime gitmedi herhalde. Eğer isterseniz size gönderebilirim. Ben 120 tl verdim. İsterseniz size 110 tl'ye gönderebilirim. Gio'da kullandım fakat kalıcı değil. Öğlene kadar kalmıyor, yazın o kadar bile sürmüyor.
  • hafif,çekici,fresh bir parfüm öneririmisiniz?
  • davidoff cool water la dersanenin çıkışnda sınıftan çkmadan bu parfümü bi sıkardım merdivenden inerken bütün kızlar peşmde şaka faln değil tecrübeyle sabittir
  • C.Herrera 212Sexy var dükkanımda,100ml tester,dükkanıma göz atabilirsiniz 75Lira
  • EmR_3153

Dedigi gibi cool water o kadarda iyi bir parfüm degil bence bildigin traş kolanyası gibi
  • Hot Water diyorum başka bir şey demiyorum. Şu anki parfümümü sırf Hot Water için bitirmeye çalışıyorum.
  • bende yeni parfüm alıcam fakat birkaç parfüm arasında kaldım.16 yaşında öğreciyim aşağıya yazdıklarımdan hagisini günlük kullanım ve kalıcılık bakımından tavsiye edersiniz

Ck in2u for him
    Ck euprohie
    Ck euprohie intense
    Ck Eternity
    Rochas man
    Hugo boss elements
    Tom ford

Önerilere de açığım

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 28 Mart 2010; 19:39:58 >
  • Calvin Klein Euphoria
    Hugo Boss Energise

Hafif ve süper kokular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 28 Mart 2010; 12:40:01 >
  • Tom Ford Grey Vetiver EDP sizce bu nasi
  • tam bir erkek kokusu dolce gabbana kızlar bayılıyor, rochas ağır,armani black code kalıcı değil ve çok hafif, paco robbana 1 million mide bulandırıcı, 212 fena değil,di gio fena değil,gucci pour homme nefis,fahrenheit hıyar gibi kokuyor... denediklerim bunlar dolce gabbanayı çok beğendim beğenmeyecek bir insan olacağınıda zannetmiyorum

Parfüm tavsiyesi?
  • Edindiğim bilgilere göre potansiyeli olan parfümleri sıralıcam .

• Burbery London
    • 212 Men
    • Hugo Boss
    • Rochas Man
    • Acqua Di Gio
    • 1 million diye bir parfümdü sanırım
    • Armani Black Code

Bizim kız tayfasına danışıp, hangisinin yaza daha uygun olacağını araştırdıkdan sonra bunlardan birini alıcağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

Erkek Parfümü Önerileri Olan Var mı ?

Ve Bu Parfüm Nasıldır ?

Parfüm tavsiyesi?

Şuan üstümde bu parfümden sıktım çok çok güzel kokuyor almanı tavsiye ederim ama ben dp den aldım açık kokusu çok guzel kalıcılıkta fena degil
    Rochas aldım birde nedense benim fazla hosuma gitmedi o kadar övdüler övdüler ama o kadarda iyi değilmiş ben daha başka bişey bekliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

bende yeni parfüm alıcam fakat birkaç parfüm arasında kaldım.16 yaşında öğreciyim aşağıya yazdıklarımdan hagisini günlük kullanım ve kalıcılık bakımından tavsiye edersiniz

Ck in2u for him
    Ck euprohie
    Ck euprohie intense
    Ck Eternity
    Rochas man
    Hugo boss elements
    Tom ford

Önerilere de açığım

Saygılar...
  • up
  • Avon Essence kullanıyorum,gayet kalıcı bir parfüm üstelik hafif.Tavsiye ederim.
  • arkadaslar parfum satıyorum ılgılenenlere duyrulur dukkanımdan bakabılırsınız...
  • en iyisi AXE AFRİKA
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.