Şimdi Ara

Parfüm tavsiyesi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
17.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sesar hocam Narciso Rodriguez'i mi yoksa Tom Ford'u mu tavsiye edersin?
  • sesar hocam Narciso Rodriguez'i mi yoksa Tom Ford'u mu tavsiye edersin?

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Hocam bi ortama gittikmi dikkat cekecek ne parfümü bu kimde var v.s denilecrk parfum ariyorm ve senin tavsiyelerine gore alacagim

Bakın size direk tereddütsüz söyleyeceğim parfüm T Mugler ANGEL.
    Angel sıkmış birini 5-10 metreden anlarım. Farketmemek imkansız. Fakat bilenler direk anlayacaklardır Angel oldugunu :)

Yine Narciso Rodriguez parfümü çok farklıdır. Yağ gibi kokar tam bir erkek kokusudur kaçırmayın.

TOM FORD çok çok özel dünyanın en seksi ve sansasyonel kokularındandır. Google Görsellerden aratın bence =)
    Ek not: Türkiyedeki Tom FORD satışlarının yüzde olarak çok büyük bölümünü ben sattım. Artık isteyenler için liste hazırlıyorum ve o şekilde rezerve sistemiyle satmaktayım çünkü elime geldiği gibi satılıyor. Fiyatı 140 lira ve bu fiyatın 10 katı f/p. isteyen pm atabilir.

Rochas man tene göre kalıcılığı değişir demişsiniz ya, peki kıyafetimize sıktığımızda kalıcılığı nasıldır, zira sizde kıyafetinize sıkın demişsiniz zaten.

Ben bütün parfümler için triko, kıyafet kolları, atkı vs öneririm. Hem daha sağlıklı hemde çıkmıyor koku kolay kolay.

Teninizde ise ayrı ayrı fıslamak üzere atar damarınızın olduğu sağ ve sol bilek içlerinize sıkınız. Yine saç uçlarına, boyun bölgesine, göğsünüzün önü açıksa göğsünüze sıkmanızı öneririm. Fakat belirttiğim gibi tene sıkmak pek sağlıklı değil.

Yapılan en büyük hatalar

1- Kolonya gibi ele döküp sıvazlanması (yapanlar var )
    2- 2 bilek içinin birbirine sürülmesi.

Ayrıca parfümü bileğinize sıktıktan sonra dokunmayın kesinlikle kimyası bozulur. Sıktıktan sonra kolunuzu sallayın veya üfleyin üzerine koku oraya yapışsın.

Birde parfümü sıkar sıkmaz koklarsanız önce burnunuza ALKOL kokusu gelir. Alkol uçtuktan sonra alırsınız gerçek esansı.
    Sonrada zaten ilk orta ve dip notası dediğimiz saatler geçtikçe kokunun değişmesi olayına şahit olmaktayız

Gece dışarı çıkarken gömleğimin önüne göğüs kısmına ve bilek içlerine sıkmaktayım mesela.

Rochas kalıcılıktan ziyade şekerli , kahveli bir koku ve bu da bayanları çekmeye yetiyor :)

Birde Lacoste Red hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim ?
    Bu mevsime uygunmudur ?
    Lacoste red mi rochas man mi desem siz nederdiniz ?

Tabi herkesin zevki ayrıdır fakat yinede yorum yapayım.
    REd parfümünde paçuli olduğu için kalıcı sayılabilir biraz daha.
    Lansman olarak Ferahlık veren bir parfüm olarak geçmekte.
    Daha çok sportif ve rahatlatıcı bir kokudur.

CK IN 2 U HİM

Bugün bu üründen bol bol sıktım ve sattım bir tane. Erkek kokusu olduğu direk anlaşılıyor.
    Ağır gibi gözüksede iştah açıcı ve çekici bir kokudur.

@sesar hocam benim için bir parfüm önerir misin ? Hafif esmerim, siyah saçlıyım çok ağır olmamakla beraber kalıcı olan bir kış kokusu bulabilir misin bana göre?

Yukarıdada belirttiğim gibi Angel kokusu favoridir. Yine Hugo BOSS BOSS önerebilirim size. Gucci One olabilir.
    Diesel Full For Life. Fakat sanmayın ki bunlarla sınırlı. Benim aklıma gelenler şu anda bunlar.
    Yine de mağazada denemenizi tavsiye ederim. Belirttiğim gibi kalıcılık ve beğeni farklı bir olaydır.
    Ama siz bana bu soruyu sorarak en azından fresh ve hafif yaz kokularından almaktansa kış kokuları arasında fikir edinmiş oldunuz.

hugo boss
    Mağazalarda da en çok karşılaştığımız durum bu. Markası tamam ama hangi modeli =)

Seve Seve yardımcı olabilirim arkadaşlar belirttiğim gibi

• Hmm..
  • Allure...
  • quote:

Orijinalden alıntı: larmes

sesar hocam Narciso Rodriguez'i mi yoksa Tom Ford'u mu tavsiye edersin?

Merhaba,

Çok farklı bir koku arıyorsanız Narciso Rodriguez öneririm yağsı bir kokudur.
    Karizmatik, duygusal ve ağırlığı olan bir parfümdür. Sanatçılar rağbet gösteriyor bu ürüne.

Tom FORD ise ağır olmadığı halde kalıcı bir koku. İçerisinde sadece 3 hafta tomurcuk veren Fas ÜZÜMÜ var ve bu içerik başka bir parfümde daha yok.
    Çok seksi, çekici ve enerjik erkeği temsil eder.

İkisi de lansman olarak ELİT markalardır. İki ürünü birden alıp çapraz kullanabilirsiniz.
    Gün içerisinde takım elbisenizle vs Narciso, geceleri veya özel buluşmalarda Tom FORD kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Merhaba,

Karizmatik, duygusal ve ağırlığı olan bir parfümdür. Sanatçılar rağbet gösteriyor bu ürüne.

Tom FORD ise ağır olmadığı halde kalıcı bir koku. İçerisinde sadece 3 hafta tomurcuk veren Fas ÜZÜMÜ var ve bu içerik başka bir parfümde daha yok.

İkisi de lansman olarak ELİT markalardır. İki ürünü birden alıp çapraz kullanabilirsiniz.
    Gün içerisinde takım elbisenizle vs Narciso, geceleri veya özel buluşmalarda Tom FORD kullanabilirsiniz.

peki yukarıda arkadaşın bahsettiği chanel allure nasıldır?

• Eğer isteyen olursa çok azı kullanılmış Narciso Rodriguez'imi satabilirim..
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Chanel Allure Homme

Odunsu ve baharatsı esanslara sahiptir. Erkeksi ve sade bir koku.
    Öz olarak reçine ve çiçek içeriklerine sahiptir.

Yine günlük kullanım için Sport modelini de tavsiye edebilirim.

• Ufak bir anı :

Bugün Parfümümde bir değişiklik yapmak istedim , Rochas Man kullanmaktaydım (Doldurma - Gururluyum) , Eskiden çok beğenilen kokum kış ayından mıdır nedir duyulmaz , övgü edilmez olmuştu , Ben de Lacoste Red (Doldurma - Gururluyum) sıkayım dedim , Ve Gün ortalarında kokumu duyan biri ne güzel parfüm diye yorum yaptı. Yazın Rochas iyi de kışın Lacoste iyi heralde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Chanel Allure Homme

Odunsu ve baharatsı esanslara sahiptir. Erkeksi ve sade bir koku.
    Öz olarak reçine ve çiçek içeriklerine sahiptir.

Yine günlük kullanım için Sport modelini de tavsiye edebilirim.

teşekkür ederim sesar hocam. bugün rodriques i deneme fırsatı buldum hoş oturaklı bi koku ama dikkat çekmiyor, yani kendini belli etmiyor.
    bi de gucci pour homme 2 yi denedim gucci rodriques e göre daha belirgin daha canlı gibi geldi. ikisi arasında kararsız kaldım. :(
    yardım lütfen :)

• Eğer kalıcılık arıyorsanız size ölümcül seviye kalıcı olan bir şey önerebilirim. Adı Guerlain Vetiver. Eğer kokusunu severseniz ne ala. Bu koku nasıl bir şeyse banyo yaptıktan sonra bile üstümden çıkmadı. Ayrıca dört defa yıkanan gömleğimden HALA kokuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Airplane

Avon Signature kullanıyorum. Kızlar çok beğeniyor
     Parfüm tavsiyesi?

O_o zevk meselesi gerçektende
    TOMORROW dene birde ya da denedinmi bilmiyrum ama bence bundan daha güzel kokusu
  • Rochas men kışın iyidir yazın 212 men
  • quote:

teşekkür ederim sesar hocam. bugün rodriques i deneme fırsatı buldum hoş oturaklı bi koku ama dikkat çekmiyor, yani kendini belli etmiyor.
    bi de gucci pour homme 2 yi denedim gucci rodriques e göre daha belirgin daha canlı gibi geldi. ikisi arasında kararsız kaldım. :(
    yardım lütfen :)

Rica ederim.
    Tabi herkesin kendine göre zevki vardır. Fakat rodriguez parfüm, sıkıldıktan sonra etrafınız tarafından farkedilir. Biraz bolca kıyafete sıkmanız gerekiyor. Belirttiğim gibi ipeksi, yağsı, oturaklı bir kokudur.

Gucci Pour Homme 2 biraz daha keskin farkedilebilir bir parfümdür. Belirgin özelliği daha erkeksi ve seksi bir ürün olması.
    Odunsu ve canlı bir kokudur.

İçinize hangisi siniyorsa onu almanızı tavsiye ederim.

• bir parfüm önerisi bir parfüm tavsiyesi diye iki başlık var,

ikisine de yazanlar aynı isimler hangisi üstteyse ona yazıyor gören gittikçe konu karışıyor

PARFÜM veya PARFÜM ÖNERİLERİ gibi ana bir başlık yapılsa da ordan devam edilse daha güzel ve daha az kafa karışırıcı olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

bir parfüm önerisi bir parfüm tavsiyesi diye iki başlık var,

ikisine de yazanlar aynı isimler hangisi üstteyse ona yazıyor gören gittikçe konu karışıyor

PARFÜM veya PARFÜM ÖNERİLERİ gibi ana bir başlık yapılsa da ordan devam edilse daha güzel ve daha az kafa karışırıcı olmaz mı

Evet haklısınız aslında. Özel mesajlarda geliyor parfümlerle ilgili olarak.
    Benim işim bu olduğu için seve seve prof. bir şekilde yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • @sesar hocam nerede çalışıyorsunuz profesyonel dediğinize göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 10 Şubat 2010; 0:46:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

@sesar hocam nerede çalışıyorsunuz profesyonel dediğinize göre

Boyner, tekin acar, sephora, YKM, Sevil mağazalarında dönüşümlü olarak çalışmaktayım.
    Tabi bu önemli değil.
    Bu bir işten ziyade benim hobim. Bu yüzden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
  • esmerim 212 menmi alayım burberry clasicmi
  • PM ile gelen sorularda var. Hem özel mesajla cevapladım bir kısmınıda buraya koyayım.

bu acqua di gio nıye hıc kalıcı degıl hocam?

İkincisi esmerim şuan rochas men kullanıyorum fakat bitti 212 men yada burberry almak istiyorum fakat kararsız kaldım iki kokudanda ikişer üçer şişe kullanmışlığım var hava koşullarınıda düşündüğümüzde hangisini almak mantıklı..

teşekkür ederim cevaplar için.

Parfüm tavsiyesi?

Merhaba,

GIO tamamen ferahlık, çekicilik ve ince hoş bir koku bırakmak için üretilmiş bir parfüm.
    İçerisinde yasemin, lavanta esansları var. Bu esanslarla kalıcılık yakalamak çok zor. Kalıcılık için daha çok paçuli, tütün, çikolata, turunçgiller tarzı esanslar gerekmekte.
    Ekstra olarak bilimadamları tarafından afrodizyak etkisi kanıtlanmış Trabzon hurması vardır. Bu da kokuyu çekici kılmaktadır. Yine bu trabzon hurması dünyanın en seksi bayan kokularından CK Euphoria ürünündede mevcuttur.

9 sene üstüste kalıcılık ödülü almış burberry önerimdir. Günlük kullanım içinde ideal bir ürün.

Hocam bana kalıcı ağır erkeksi bi koku lazım.Benim aklımdakiler şunlar sen ne dersin?
    Lacoste-Essential
    Calvin Klein Euphoria İntense
    Tom Ford
    Burberry Brit
    Bvlgari-Aqva

Sıralayacak olursak

Burberry Brit 9 sene üstüste kalıcılık ödülü almış başarılı bir koku
    Tom Ford Kesinlikle ağır değildir fakat inanılmaz derecede çekici ve kalıcı. Beğenmemekte imkansız.
    Calvin Klein Euphoria İntense Çok özel bir ürün diğerlerine göre. Intense oldugu için yogundur içeriği. Yine çekici ürünlerden.
    Bvlgari-Aqva İçeriğinde portakal ve biberiye olması ürünü kalıcı ve farkedilir kılıyor. Fakat ağır ve erkeksi tanımına uygun değil. Ferahlık veren bir üründr.
    Lacoste-Essential En zayıf halka bu ürün. Ağır ve erkeksi değil. Daha çok sportif ve günlük kullanım için uygundur. Gündelik kullanım için şiddetle öneririm.

Parfüm tavsiyesi?

Hugo BOSS BOSS

Paçuli, bergamut ve kehribar içeriklerine sahiptir. Kesinlike ağırdır, kesinlikle erkeksidir. Yaş olarak ortalamanın üzerindekilere hitap eder.
    Patron, amir, müdür kokusudur. Listenizde yoktu fakat ekleme ihtiyacı hissettim öneri olarak.

Hocam en son çıkan Hot Water kokusu nasıldır arkadaşlar çok övdü.
    Teşekkürler

Bildiğiniz gibi çok klasik bir koku var. Davidoff Cool Water. Lansmanı Josh Holloway ile yapıldı. Tamamen özgürlük ve ferahlığı yansıtan bir ürün.
    Okyanus esintisi ve deniz dalgalarının size çarpıp, sizi bir anda rahatlatması, gevşetmesi hissine kapılacaksınız.

Bunun tam aksi olarak Davidoff Hot Water çıktı geçtiğimiz aylarda. Kırmızı ve 3 dilimli şişesi var. Bu 3 dilim erkeksiliğin ve karın kaslarının temsilcisi oluyor. Hangi türe giriyor bu koku diye soracak olursanız Ateşli koku diye geçer. Seksepalitesi yüksek, başarılı şekilde kalıcı ve kızların hoşuna gidecek içeriğe sahiptir.

Ek olarak içeriğini inceleyecek olursak Kırmızı biber, fesleğen ve Absenth içkisi içermektedir. Acılı cips gibi bir tarzı var.
    İçeriğindeki Absenth içkisi Afrodizyak etkisiyle bayanları çekmekte ve akıllara kazınmasını sağlayacaktır. Absenth bildiğiniz gibi türkiyede satışı illegal olan çok gizemli ve halüsinasyon gösteren bir alkoldür. Hatta Van Goghun kulagını bu yüzden kestiği rivayet edilir.

Fiyatı 110 ML 191 Lira.

Parfüm tavsiyesi?

İyi akşamlar forumdaki yazılarınızı gördüm. Ben kendime göre bir parfüm aramaktayım.
    Öncelikle okulda kullanacagım için ürün ağır olmasın. Çok şekerli ve tatlı kokuları sevmem fakat biraz da tatlı olursa iyi olur.
    Dengeli, hoş, kalıcı bir parfüm arıyorum.
    teşekkürler şimdiden

Parfüm tavsiyesi?

Tereddütsüz bir ürün önereceğim size. Limon, bergamut, mandalina ve baharat içeriklerine sahip Davidoff Adventure.
    Özgürlükçü, modern, ferah ve bir o kadarda çekici bir parfüm. Günlük kullanım için çok çok idealdir.
    Mağazalarda çalışırken üzerimde banyo yaptığım üründür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 10 Şubat 2010; 13:59:58 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.