Şimdi Ara

Parfümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• parfüm: Andy Warhol

bu gün gelen parfüm 11 gün önce sipariş ettiğim ve Strawberrynet.com da babalar günü özel indirimiyle aldığım parfüm olan Andy Warhol 100 ml olup %66 gibi yüksek bir indirimli üründür. 81 ytl olan strawberry fiyatı 27 ytl ye inmişti. bunu fırsat bularak sahte parfümlerin 50 ml si bile piyasada 25 ytl ye satılırken 100 ml orjinal parfümü 27 ytl ye almamak olmaz dedim ve sipariş ettim.

lakin çekindiğim konu hiç bilinmeyen ve kokusunu denemediğim bir parfüm olması idi. buna rağmen fiyatı alınabilir(hatta orjinal 100 ml parfüm olarak düşünürsek nerdeyse bedava) olan bir parfüme duyarsız kalmamak gerektiğine karar verip sipari etmiştim.

parfümümüz bu:

Parfümler

açıklama:

Erkekler için duru, ferah ve şık bir güzel koku. Baş notalar: Mandalina, Pelin, Fesleğen, Yeşil Deniz Esintisi. Kalp notaları: Yasemin, Kakule. Temel notalar: Erz Ağacı, Sandal Ağacı, Yosun.

notalarının gayet iyi olması almamda etkili bir etmendir. gelen kutu her zamanki strawberry kutu ile alışılmışlık kazandırdır. direk hiç beklemeden bilmemezliğin verdiği acele ile açtım. kutusu diğer parfümlere nazaran jelatinsizdi. ilk kuşkum "paketleyen ib.e acaba kullandı mı?" şeklinde oldu. lakin ilk sıktığımda hiç parfüm gelmemesi daha önce hiç kullanılmadığını kanıtladı. yani kutu jelatinsiz olsada içiniz rahat olsun.

ilk sıktığımda nedense kokusu bana jean paul u hatırlattı. lakin aradan 5 dk geçince jean paul un kokusuna benzerliği kalmadı. her 15 dk da bir kokladım bileğimi. her seferinde koku daha bir güzel olmaya başlıyordu. özellikle 1 saat sonunda gayet hoş bir koku halini aldı. hatta kokusu ile piyasada isim yapmış parfümlerin %85 in den daha iyi diyebilirim. özellikle benim için hüsran olan Bvlgari Blv Pour Homme ile karşılaştırılınca daha hoş kokusu ve daha çok kalıcılığı olması dikkatimi çekti. tabi bu kalıcılıkla Armani Codeyi de geride bırakmış oluyor. kokladığımda bileğimden üzerinden 4 buçuk saat geçmesine rağmen hala kokusunu almaktayım.

kısacası verilen 27 ytl yi sonuna kadar hak eden bir parfüm. hatta kokuyu sevenler strawberry deki 80 ytl lik fiyatı bile verebilir. hele ki ülkemizde satış fiyatı 140-150 ytl gibi bir fiyat alacağı göz önüne alınırsa 27 ytl vermek bedava almakla eş değerdir. tavsiyem babalar günü kampanyası bitmeden herkesin bu parfümü almasıdır. pişman olunmayacak bir kokuya ve fiyata sahip.

gerçektene beklentilerimin üstünde bir parfüm. ikincisini sipariş ettim bile

koku: 8.2/10
    kalıcılık: 8.2/10
    fiyat: strawberry de babalar gününe özel 27 ytl

parfüm önerisi ya da yorumu yazarken "şu güzel, bu güzel" ya da "kullandım pek bana kalıcı gelmedi, şunu pek beğenmedim" gibi yazmak yerine "açık tenliyim ve tenim yağlı bu parfüm bende pek kalıcı değil" ya da "esmerim kuru cilt yapım var şu parfümü kesin öneririm süper bi koku üstelik kalıcı" gibi yazarsanız konu amacına uygun gitmiş olur

bu mesajımdaki gibi yaparsanız tam süper olur

Yeni Parfümler Ve Kullanıcı Yorumları eklendi

arkadaşlar bu konuyu parfüm hakkındaki karmaşıklığa biraz çare olsun diye açtım. en çok sıkıntı yaratan konu kalıcılık konusudur. zaten bir parfüm kalitesini kanıtlamışsa(armani, hugo, bvlgari, CK vb.) kokusu gayet güzeldir. lakin ten uyumu ve kalıcılık konusu işin içine girince nedense kokusunu çok severek aldığımız bir parfümde olsa sorun yaratabiliyor.

ben kullandığım parfümleri, ten rengimi, ten tipimi ve kendi üzerimdeki kalıcılıklarını yazacağım. sizlerde kendi ten renginizi, ten tipinizi ve kullandığınız parfümün marka/model ve kalıcılığını yazarsanız çok iyi olur...

ten rengim: esmer
    ten tipim: yağlı(az yağlı desem daha iyi olur sanırım)

kullandığım parfümler:

armani code

Parfümler

armani code kokusu ile baştan çıkaran bir parfüm. lakin benim üzerimdeki kalıcılığı çok zayıf. üzerime parfümü boca etsemde 3 saat kadar anca kalıcı olabiliyor. lakin bu seferde ilk 1 saat koku o kadar yoğun oluyor ki ben bile rahatsız oluyorum... kazak vs ye sıktığımda yine aynı şekilde kalıcılığının az olduğunu gördüm(yünlü kazaklarda bile o kadar kalıcılığı yok). o kadar para verilip alınan bir kokudan daha fazlasını bekliyordum. kesinlikle kışlık bir koku...

kullanıcı yorumları
    -gerçekten çok güzel bir koku fakar kalıcılığı çok az. ama yinede bayılıyorum bu parfüme.
    -erkek olanı çok harika. insanın ilgisi hemen kişiye yöneliyor.
    -çok zevkli çok hoş

koku: 8.8/10
    kalıcılık: 4.7/10
    fiyat: tr de 230 ytl - ben strawberry den 126 ytl ye aldım.

bvlgari blv notte

Parfümler

bvlgari notte. gece kullanım için yaratılmış bir parfüm. kokusu pek bana hitap etmiyor. lakin piyasadaki parfümlerin %75 inden iyi bir kokusu var. diğer taraftan kızlar bu kokuya bayılıyor. sanırım erkek parfümü bu olsa gerek: erkekler için değil kızlar için çekici... kalıcılığı çok iyi. hatta tenimde 2 gün çok rahat kalıyor. kazak vs de ise 2 hafta kalıyor test ettim.

kullanıcı yorumları

-Bu parfumu bayan arkadaşlarım eşlerine alırken öğrendim ve test edip kullandım. ban hitap eden bir koku değil .
    ama şu kesin bayanlar bu kokuyu çok begenıyor.

koku: 7.6/10
    kalıcılık: 8.5/10
    fiyat: tr de 165 ytl - ben strawberry den 55 ytl ye aldım.

bvlgari blv pour homme

Parfümler

blv pour homme notteye nazaran daha güzel kokan bir parfüm. ferah yaza uygun bir koku olarak kullanılabilir. kalıcılığı benim tenimde maalesef çok kötü. sıktıktan 1-1.5 saat sonra uçup gidiyor. elbiselerde de aynı armani code gibi kalıcı değil.

koku: 8.3/10
    kalıcılık: 6/10
    fiyat: tr de 155 ytl - ben strawberry den 90 ytl ye aldım.

kullanıcı yorumları
    -Harika bir koku ve ürün. Dış dizaynı fevkalade. Bu kalitede bir kokuya yakışır bir görünüme sahip. Koku için fazla söze gerek yok. Tek diyebileceğim dene ve gör. O zaman anlayacaksın Kullanımdan önce ve Kullanımdan sonraki farkı :D
    -Tüm erkeklere şiddetle tavsiye olunur...
    -Yıllardır kullanıyorum ve kullanamaya da devam edeceğim. Hafif ama çok etkili bir koku. Bir deneyin, vaz geçemeyeceksiniz!

@canss89 nickli arkadaşın yorumları

Parfümler

klasık yaz parfumu ama fazla hafıf..arada sırada kullanıyorum..bangkoktan almıstım abım aldı begenmıstı..kalıcılık 5/10 yogunluk 6/10 freeshoptan 5occ 60 lıraya almıstım

kullanıcı yorumları

-koku güzel ama kalıcı değil, ayrıca biraz fazla fresh
    -tek kelime ile mükemmel. bir erkek bvlgari aqua kokmalı. acayip çekici bir koku.
    -%100 seksi yaz için ideal harika bir koku. esmer tende daha iyi duracağını düşünüyorum.

Parfümler

cok guzel bır koku son donemlerde cok sık kullanılıyor..bende cok fazla tercıh edıyorum..freeshoptan 100cc 75 ytlye aldım.. kalıcılık 7.5/10 yogunluk 9/10

Parfümler

mukemmel bır koku dunyanın en cok satılan kokularından..gece sabah oglen aksam her fırsat her kıyafete gıden bastan cıkartıcı koku 10 uzerınden 10 verıyorum..freeshoptan 100cc 50 euroya aldım

onun dısında kullandıgım burnerry classıc rochas men felanda var ama dıger konularımda acmıstım onlarda cok guzel kokular..

tenım:yaglı esmerım

Parfümler

@ogameci nickli arkadaşın yorumu

Arkdaşlar ten rengim açık.

Ve favori parfümüm Bvlgari Pour Homme'dur vazgeçilmezim.

Saçlarımada sıkarım bol bol kızlarda koklamaktan hoşlanıyor

Calvin Clain'ler genelde bende fazla kalmıyor. Çoğu parfümü deneme şansım oldu ama eşimi bulmuş gibi parfümümü buldum

Bvlgari Pour Homme

@istanbuli nickli arkadaşın yorumları

ben her seferinde farklı parfüm almayı seviyorum..ve artık hep strawberry den alıyorum -3 oldu son seferle--
    baştan belirtmeliyimki parfümler benim tende tutanamıyor o yüzden kalıcılık puanlarında bunu gözardı etmeyin ...(kendiniz için artı 1 veya 2 puan ekleyebilirsiniz

1-incanto -pour homme-
    hep hafif kokular tercih etmeye çalışıyorum ve bu oldukça hafif denilebilir

kalıcılık 4\10
    koku 7\10
    fiyat 30 ytl veya daha altı (50ml)

italyan markasıhttp://www.salvatoreferragamo.it/row/

2-davidoff -silver shadow

bu biraz daha kalıcı bir koku..ayrıca kokusunu çok beğendiğimi belirtmeliyim
    kalıcılık 6\10
    koku 9\10
    fiyat 30 ytl veya daha altı (50ml)

kullanıcı yorumları

-parfümü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet güzel kalıcılığıda iyi sayılır.
    -parrfüm 50 m2 lik bir bir odaya girildiğinde anında tüm parfümleri bastırıyor.kaçırmayın derim

3-bulgari için sonra bir yorum yazarım üstteki 2 modelden hangisi bilmiyorum ama buna önyorum denilebilir

bu koku çok şahane olmasına karşın altta daha ağır bir baharat kokusu geliyor ..eğer o 2. sonradan duyulan koku olmasa kesinlikle tam puanlık olacaktı

@Jolly_RogeR nickli arkadaşın yorumları

Bugün Rochas ve Jean Paul u denedim ikisi de kalıcı yani sabah gitmiştim 1'er kere bileklerime sıktım ikisi de halen kokuyor denediğimde saat 11 falandı Rochas biraz şekerli bi koku fakat çok güzel bence Jean Paul da öyle hangisini alacağıma karar veremedim beyaz tenli ve yağlı bi cilde sahibim oradaki adam da dedi beyaz tende şekerli kokular daha kalıcı ve hoş oluyormuş

@Yarbay nickli arkadaşın yorumları

Sarışın ve açık tenliyim

ISSEY MIYAKE

Yaklaşık 3 yıldır kullandığım ve ilk başlamadan önce 10 larca parfüm arasından severek ve seçerek aldığım bir parfümdür. 3 yıldır kullandığım şişelerden hiçbir tanesinde koku farklılığı oluşmamış, kokusu konusunda hiçbir sorun yaşamamışımdır. Tek kullanımda günlerce, devamlı kullanımda ise sürekli olarak üzerinizde kokusu kalmakta, artık o koku ten kokunuz olmaktadır. Yıkanan elbieselerde bile kokusu deterjan kokusuna ağır basmakta, deterjanın kokusu belli bir süre sonra gittiğinde ISSEY MIYAKE'nin kokusu hala üzerinizde kalmaktadır. Devamlı kullanımda koksunu banyodan çıktıktan sonra teninize işlemiş halde bulacaksınız. İnsanlar artık o kokuyu aldığında ilk sizin isminizi akıllarına getireceklerdir. Ben ISSEY MIYAKE'den oldukça memnunum ve genç kesime uygun buluyorum herkese tavsiye ediyorum.

Sevgiler...

Parfümler

AlpTéKiN issey miyake için

Issey Miyake gayet iyi bence. Ben açık tenli ve sarışın biriyim, çok hoş bir kokusu var. Kalıcılığı konusunda orta karar diyelim, yukardaki arkadaşların bahsettiği kadar kalıcı değil bence.

diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 14 Haziran 2008; 22:53:49 >

• EN KALICI PARFÜM HANGİSİ Havaya uçan şeylere para vermek istemiyorum .. sigara hariç
  •  Parfümler

klasık yaz parfumu ama fazla hafıf..arada sırada kullanıyorum..bangkoktan almıstım abım aldı begenmıstı..kalıcılık 5/10 yogunluk 6/10 freeshoptan 5occ 60 lıraya almıstım

Parfümler

cok guzel bır koku son donemlerde cok sık kullanılıyor..bende cok fazla tercıh edıyorum..freeshoptan 100cc 75 ytlye aldım.. kalıcılık 7.5/10 yogunluk 9/10

Parfümler

mukemmel bır koku dunyanın en cok satılan kokularından..gece sabah oglen aksam her fırsat her kıyafete gıden bastan cıkartıcı koku 10 uzerınden 10 verıyorum..freeshoptan 100cc 50 euroya aldım

onun dısında kullandıgım burnerry classıc rochas men felanda var ama dıger konularımda acmıstım onlarda cok guzel kokular..

tenım:yaglı esmerım

Parfümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 23 Mayıs 2008; 19:33:59 >

• @canss89

ten rengini, ten tipini senin üzerindeki kalıcılıklarını benim yazdığım gibi yazarsan, bu parfümler hakkında hem beni, hemde bu konuda aklı karışık, kafası soru işareti ile dolu onlarca kişiyi bilgilendirmiş olursun...

edit: teşekkürler... sanırım black xs kalıcı bir parfüm anladığım kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 23 Mayıs 2008; 19:40:28 >
  • Arkadaşlar aşağıdaki adresteki ürünü almak istiyorum fiyat çok makul geldi bana satış yapan arkadaşın profilide gayet olumlu.Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı?
    http://urun.gittigidiyor.com/VERSACE-BLUE-JEANS-75-ML-ERKEK-ORJINAL-KUTULU_W0QQidZZ9509997
  • Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Arkadaşlar aşağıdaki adresteki ürünü almak istiyorum fiyat çok makul geldi bana satış yapan arkadaşın profilide gayet olumlu.Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı?
    http://urun.gittigidiyor.com/VERSACE-BLUE-JEANS-75-ML-ERKEK-ORJINAL-KUTULU_W0QQidZZ9509997

bu parfüm baya eski cok arayan vardı strawberrynet.com da da aynı fiyat parfüm :

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=18483

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tutaste parfümler toplu satış
    2 yıl önce açıldı
    Kışlık Parfüm önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatta parfüme 100 lira vermem imkansız en fazla 20 lira neyi var adidasın mis gibi parfumleri var kalıcıda güzelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..

orjinal alınca asıl sorun çıkıyor. çakma parfümler nedense bana daha kalıcı ve farkedilir geliyor. lakin iğrenç kokuları var. sanki kimya laboratuvarından çıkmışımda üzerimde kimyasalların kokusu var.

şöyle anlatayım eline çamaşırsuyu değdiğinde çıkmaz. defalarca elini yıkasanda çıkmaz. sebebi kimyasal olduğu içindir. deriye işler ve derinin bütün yapısına hasar verir. lakin herhangi bir çiçeği kokusu verecek kadar cebinde taşı. sonra çıkar cebinden çiçeği, göreceksinki çiçek kokusu en fazla 1 saat cebinde kalır.

eğer kullanılan parfüm oranı yüksek değil ya da çok kalıcı esanslar kullanılmamışsa, tene uymuyorsa orjinal parfüm çokta kalıcı olmuyor

@red_power

paranı riske atma. sana sahte parfümde yollayabilir. al strawberry den sakata gelme

• bi adam akıllı parfüm bulamadım hiç biri mi kalmaz tenimde :(
  •  Parfümler

Kutusu hoşuma gitt ismi nedir tam olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..

lozlar konusunda felsefelerin iyi ama parfüm konusunda biraz geri kalmışsın...

İstersen 1 milyar ver parfüme, parfüm tenden tene kalıcılığı çok değişir...

Kiminde 3 saat yeni sıkmış kadar kalıcı parfüm kiminde anında uçar gider anca öpünce yakın temas duyulur...

Her parfüm her kişide farklı kalıcılıkta ve kokudadır...
  • strawberry olayı nedir tam oalrak yurtdışı tabanlı bir site mi bu yoksa tr mi?
  • Orjinalden alıntı: *13*

Parfümler

Kutusu hoşuma gitt ismi nedir tam olarak?

paco rabanne black xs
  • Eyvallah
  • up

orjinal parfüm kullananlar deneyimlerini esirgemesinler
  • Arkadaşlar orjinal joop ve fahrenheit kullandım görüşlerimi bende yazayım parfüm hastası olarak,

Joop: Kokusu bence mükemmel ama kalıcı değil

Fahreheit: Dior'un sıradışı kokusu olan bir parfümü, hiç bir parfüme benzemiyor yani farklı ama herkes beğenmiyebilir. Maalesef joop gibi kalıcı değil

Şimdi arkadaşlar bana kokusunun kalıcılığı çok olan aynı zamanda harika kokan bir parfüm önerirmisiniz (para önemli değil hediye getirttirmeyi düşünüyorum)

• Ben hugo boss in motion kullanmıştım ve çok memnundum.Şuan yine hugo kullanıyorum soul isimli olanını ama diğeri gibi güzel kokmuyor ve kalıcı değil.Bundan sonra armany blac code almayı düşünüyorum bakalım o nasıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Ben hugo boss in motion kullanmıştım ve çok memnundum.Şuan yine hugo kullanıyorum soul isimli olanını ama diğeri gibi güzel kokmuyor ve kalıcı değil.Bundan sonra armany blac code almayı düşünüyorum bakalım o nasıl.

pek kalıcı değil. özellikle o kadar para verilince tamamen kalıcılık konusunda hayal kırıklığı yaratıyor... lakin kokusu süper. ilk mesajda incelemesi yer almakta

@insicam robbane black xs için yukarda canss89 nickli arkadaş incelmesinde kalıcılığının çok iyi olduğunu söylemiş, istersen onu bi dene

• Sağol bilgi için aslında izlenimlerimiz paylaşsak iyi olur parfüm hiç bir şeye benzemez bir tutku
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.