Şimdi Ara

Parfümler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih_t

Parfümler

Süper bi kokusu var. Ayrıca hafif açık tenli iseniz çok güzel yakışıyor.

Soul mu bu ? bide Jean Paul kullanıyo bizim alt komşu süper kokuyor
  •  Parfümler

her zaman her yerde

tavsiyemdir
  • selam holiganlar! aranza yni ktldım prfum almk ıstıyorm çok kara tenlym. fresh yz içn br parfm arıyorm boyle lımon kokusu gbı. ne onerrsiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -NECESSARY- -- 26 Mayıs 2008; 22:31:26 >
  • 212 benim üzerimde kokusu hiç kalmıyor, memnun değilim açıkcası Issey Miyake fena değil, tavsiye ederim, çok güzel bir koku, kalıcığıda fena değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

çok üzülüyorum armani black code için 150 ytl verdiğime kimse beğenmedi çok acı bi koku dediler ilk başta güzel sonra kötü jean paul daha iyi ama çok amele kullanıyo bundan sonra kendim gidip beğenicem öyle alcam millet tutturmuş armani de armani aldım pişmanım

Ya benim dediğim parfüm olabilir mi acaba bu armani code?150 lira vermeye razıyım vallahi.Keskin bi koku böyle ilk önce burnunu yoruyo insanın ancak bi 3 5 saniye sonra çok fresh bi koku çıkıyor ortaya.Çok hoş bi çok kişi kullanıyo ama bi türlü soramadım

Bu arada bende açık tenliyim.Şu an diesel versace blue jeans ve davidoff cool water var.Diesel 3 sene önce falan gelmişti.Pek kullanmam kokusu bayağı ağır bana hitap etmiyor.Versace blue jeans kesinlikle öneririm.Çok hoş tatlı ve kalıcı bir koku.Pişman olmazsınız ancak yaz için kullanmanızı önermem.Cool water ise yaz için ideal bi parfüm ancak ben bi türlü istediğim kalıcılığı yakalayamadım.Yaz için gayet ideal

• quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Parfümler

Süper bi kokusu var. Ayrıca hafif açık tenli iseniz çok güzel yakışıyor.

Soul mu bu ? bide Jean Paul kullanıyo bizim alt komşu süper kokuyor

Evet , Soul.

Jean Paul da güzel kokuyor.

•  Parfümler

Tüm zamanlar içinde en sevdiğim koku olmuştur, orta baharatlı, karabiber, şu anda piyasada bulmak zor...
  • parfüm önerisi ya da yorumu yazarken "şu güzel, bu güzel" ya da "kullandım pek bana kalıcı gelmedi, şunu pek beğenmedim" gibi yazmak yerine "açık tenliyim ve tenim yağlı bu parfüm bende pek kalıcı değil" ya da "esmerim kuru cilt yapım var şu parfümü kesin öneririm süper bi koku üstelik kalıcı" gibi yazarsanız konu amacına uygun gitmiş olur

ilk mesajımdaki gibi yaparsanız tam süper olur
  • KALICILIK %100

Parfümler
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

KALICILIK %100

Parfümler

hangi tene uygun??

geç kalınmış bir post biraz sonra hacı misi vede mis gibi ter kokusu gibi postlarınızı bekliyoruz
  • hacı yağı deneyeniniz varmı nasıldır koku

Parfümler
  • OldNightDisco
    dephyr

adam gbı dvrann holıganlar etmyn konunn ıcıne!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

parfüm önerisi ya da yorumu yazarken "şu güzel, bu güzel" ya da "kullandım pek bana kalıcı gelmedi, şunu pek beğenmedim" gibi yazmak yerine "açık tenliyim ve tenim yağlı bu parfüm bende pek kalıcı değil" ya da "esmerim kuru cilt yapım var şu parfümü kesin öneririm süper bi koku üstelik kalıcı" gibi yazarsanız konu amacına uygun gitmiş olur

ilk mesajımdaki gibi yaparsanız tam süper olur

katılıyorm bu holıgana dogru sylemıs!

bna yrdm eden olmadı!

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..

lozlar konusunda felsefelerin iyi ama parfüm konusunda biraz geri kalmışsın...

İstersen 1 milyar ver parfüme, parfüm tenden tene kalıcılığı çok değişir...

Kiminde 3 saat yeni sıkmış kadar kalıcı parfüm kiminde anında uçar gider anca öpünce yakın temas duyulur...

Her parfüm her kişide farklı kalıcılıkta ve kokudadır...

Ben şunu iddia ediyorum her orj. parfüm kalıcıdır demedim ama açık parfümlere göre çoğu orjinal parfüm kalıcıdır bence.... yanlış mı düşünüyorum ?

açık parfümler zaten bir Türk firmasının ürettiği imitasyonlar.

Ben ilk açık parfüm dediklerinde, konsantresini getiriyorlar, Türkiyede inceltiyorlar sanmıştım, gittim aldım, orjinaline benzetmeye çalışmışlar çoğu iğrenç kokuyor ve o kadar belirgin ki kokuları, ben otobüste çoğu zaman açık parfüm sıkmış insnaların kokularını duyuyorum , bana göre çok iğrenç yani, hiç parfüm sıkmam veya gider uygun fiyata Jagler - Adidas -Slazenger parfüm alırım gene de onları sıkmam...Tabii bu benim görüşüm...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..

lozlar konusunda felsefelerin iyi ama parfüm konusunda biraz geri kalmışsın...

İstersen 1 milyar ver parfüme, parfüm tenden tene kalıcılığı çok değişir...

Kiminde 3 saat yeni sıkmış kadar kalıcı parfüm kiminde anında uçar gider anca öpünce yakın temas duyulur...

Her parfüm her kişide farklı kalıcılıkta ve kokudadır...

Ben şunu iddia ediyorum her orj. parfüm kalıcıdır demedim ama açık parfümlere göre çoğu orjinal parfüm kalıcıdır bence.... yanlış mı düşünüyorum ?

açık parfümler zaten bir Türk firmasının ürettiği imitasyonlar.

Ben ilk açık parfüm dediklerinde, konsantresini getiriyorlar, Türkiyede inceltiyorlar sanmıştım, gittim aldım, orjinaline benzetmeye çalışmışlar çoğu iğrenç kokuyor ve o kadar belirgin ki kokuları, ben otobüste çoğu zaman açık parfüm sıkmış insnaların kokularını duyuyorum , bana göre çok iğrenç yani, hiç parfüm sıkmam veya gider uygun fiyata Jagler - Adidas -Slazenger parfüm alırım gene de onları sıkmam...Tabii bu benim görüşüm...

jagler moh gbı kokıyo lakın adıdas dehsed

• up
  • Güzel ve yararlı bir konu olmuş
  • Arkadaşlar Issey Miyake ve Givenchy Very Irresistable hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.Bir arkadaşım kullanıyordu geçen sene Very Irresistable ve taze çim gibi kokuyordu.
  • yok mu yorum yapacak kullanan arkadaş yaf :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: api

Arkadaşlar Issey Miyake ve Givenchy Very Irresistable hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.Bir arkadaşım kullanıyordu geçen sene Very Irresistable ve taze çim gibi kokuyordu.

ıkısıde tras ıssaymıyake ıhlamur kokusu zaten dıgerıde cok agır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.