Şimdi Ara

Parfümler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ve favori parfümüm Bvlgari Pour Homme'dur vazgeçilmezim.

Saçlarımada sıkarım bol bol kızlarda koklamaktan hoşlanıyor

Calvin Clain'ler genelde bende fazla kalmıyor. Çoğu parfümü deneme şansım oldu ama eşimi bulmuş gibi parfümümü buldum

Bvlgari Pour Homme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkdaşlar ten rengim açık.

Calvin Clain'ler genelde bende fazla kalmıyor. Çoğu parfümü deneme şansım oldu ama eşimi bulmuş gibi parfümümü buldum

Bvlgari Pour Homme

demek ki açık tenliler blv pour homme yi kullanabilirler

bende hiç kalıcı değil(esmer tenliyim) lakin kokusu gayet hoş

@insicam

gerçektende parfüm bir tutkudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 24 Mayıs 2008; 22:30:48 >

• süper süper....

Parfümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 24 Mayıs 2008; 23:01:19 >
  • Ben bişi sorucam kafamda ne zamandır var cesaret edemiyorum bi türlü sipariş vermeye malum kredi kartı ile yapılıyo bu strawberry.net ten sipariş veren arklar biraz bilgi verirmisiniz güvenilir mi site bu yazan fiyatlar kargo ücreti dahil mi vs vs...
  • arkadaşlar strawberry deki parfümler gerçekten orjinalmi bunu kesin olarak bilen biri cevaplarsa sevinirim merak ediyorum çünkü free shop fiyatlarından bile daha uygun fiyatları var ve ben o kadar para verip sahte parfüm almak istemiyorum. şimdiden teşekkürler
  • ben almadım ama sepete at deyince parfüm parasının yüzde 10 u kargo parası oluyor .. alan baya kişi var memnun kalmayan tek tük onlarda ingilizcenin kurbanı oluyorlar ...

arkadaslar ten cok fark ediyor ... arko traş kolanyası kumrallarda bir kokuyor parfüme hiç gerek yok ama ben biraz koyu tenliyim hiç kokmuyor ...

suan ultramarine kullanıyorum süper kokuyor ve de kalıcıda duyrulur ...

babalar gününe özel indirim var %66ya varan hemde ... sıcak fırsatlara açmıştım ama silinmiş neden anlamadım?

http://www.strawberrynet.com/fatherDay.aspx

Q. Tüm ürünleriniz taze ve orijinal mi?

A. Kesinlikle, %100. Gerçek marka ürünlerinin dışında hiçbir ürünü asla sitemizde satmayız.

Ürünlerimiz tüm dünyada araştırılır, ürünlerimizin çok küçük bir oranı bulunduğunuz ülkede satılan ürünlerden belli belirsiz bir fark gösterebilir, ancak bununla birlikte ürünlerimiz %100 orijinaldir ve orijinal, kendi üreticisi tarafından üretilmiştir. Örneğin; Amerika'da satılan bir ürün görünüm olarak Fransa'da veya Japonya'da satılan bir üründen görüntü olarak çok az farklılıklar gösterebilir ancak kesinlikle gerçek ve orijinal üreticinin ürünüdür.

Tüm ürünlerimizi yüklemeden önce sıcaklık kontrolünü sağladığımız ortamlarda sakladığımız için tazeliğinde %100 emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra kalite kontrolümüz düzenli aralıklarla yapılmaktadır.
    Aşağıdaki popüler web siteleri tarafından oldukça yüksek oranda değerlendirildik:
    bizrate
    Müşterilerimize gönderdiğimiz tüm ürünlerimizin kalitesi test edilmiştir.

Q. Eğer aldığım üründen memnun kalmazsam ne olur?

A. Teslim aldığınız ürün ile ilgili herhangi bir problem teslim aldıktan sonra 14 gün içerisinde bize bildirilmelidir. Herhangi bir nedenle memnun kalmadığının takdirde sorgusuz sualsiz para iadesini garanti ediyoruz. Ürünler alındığı şekliyle orijinal kutusunda teslim edilmelidir.

Sitemiz gerek cilt bakımı ürünlerinin kullanımı, parfüm kokuları ve gerekse makyaj malzemelerinin renkleri açısından daha önce kullanmış ve denemiş olan müşterilerimize satışı hedeflemektedir. Eğer yanlış bir ürünü sipariş ettiğinize inanıyorsanız yine de ürünü açmadığınız ve kullanmadığınız takdirde iade edebilirsiniz.

Eğer teslim aldığınız üründe herhangi bir hasar söz konusu ise ürününüzü iade edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

Lütfen ürün iadesi için öncelikle orders@StrawberryNET.com adresinden sipariş departmanımızla bağlantıya geçiniz. Size iadenizi nereye ve nasıl göndereceğinizi ve paranızı nasıl iade alacağınız konusunda bilgilendireceğiz.

İade edilen ürünlerde para iadesi sipariş vermek için kullanılan ödeme sistemi de aynı yöntemle yapılır. İade için ödenen posta masrafı eğer üründe hasar, kırılma ve yanlış gönderim varsa tarafımızdan karşılanır ve para ödemenizin yapıldığı hesaba geri iade edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 24 Mayıs 2008; 23:32:05 >

• @quicksand

gerekli bilgileri verdiğin için teşekkürler. strawberrnet.com güveli bir site ve parfümler orjinal. ayrıca o %66 indirimde olan parfümü sipariş ettim. sonuçta sahte parfümlerin bile 50 ml si 25 ytl ye satılırken, orjinal 100 ml parfüm 27 ytl olmuş her türlü alınır
  • saol valla senin sayende indirimleri haber verioz .. senin parfüm gelene kadar indirim bitmese bari bakalım nasıl çıkacak :)
  • ben her seferinde farklı parfüm almayı seviyorum..ve artık hep strawberry den alıyorum -3 oldu son seferle--
    baştan belirtmeliyimki parfümler benim tende tutanamıyor o yüzden kalıcılık puanlarında bunu gözardı etmeyin ...(kendiniz için artı 1 veya 2 puan ekleyebilirsiniz

1-incanto -pour homme-
    hep hafif kokular tercih etmeye çalışıyorum ve bu oldukça hafif denilebilir

kalıcılık 4\10
    koku 7\10
    fiyat 30 ytl veya daha altı (50ml)

italyan markasıhttp://www.salvatoreferragamo.it/row/

2-davidoff -silver shadow

bu biraz daha kalıcı bir koku..ayrıca kokusunu çok beğendiğimi belirtmeliyim
    kalıcılık 6\10
    koku 9\10
    fiyat 30 ytl veya daha altı (50ml)

3-bulgari için sonra bir yorum yazarım üstteki 2 modelden hangisi bilmiyorum ama buna önyorum denilebilir

bu koku çok şahane olmasına karşın altta daha ağır bir baharat kokusu geliyor ..eğer o 2. sonradan duyulan koku olmasa kesinlikle tam puanlık olacaktı

• Bende yaz için parfüm almayı düşünenlerdenim. Açık tenliyim (genelde neredeyse güneşte bile az yanarım yani) ve kuru bir cilde sahibim. Kendi özelliklerime baktığımda bana en uygun olan parfümün Bvlgari Pour Homme olduğu kanısına vardım. Nedersiniz? Memnun kalırmıyım? Bunun yanısıra ek olarak başka hangi parfümleri önerebilirsiniz tenime uygun olarak? Yani bu arada kimse tek parfüm kullanmayı düşünmüyordur herhalde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..

lozlar konusunda felsefelerin iyi ama parfüm konusunda biraz geri kalmışsın...

İstersen 1 milyar ver parfüme, parfüm tenden tene kalıcılığı çok değişir...

Kiminde 3 saat yeni sıkmış kadar kalıcı parfüm kiminde anında uçar gider anca öpünce yakın temas duyulur...

Her parfüm her kişide farklı kalıcılıkta ve kokudadır...

Ben şunu iddia ediyorum her orj. parfüm kalıcıdır demedim ama açık parfümlere göre çoğu orjinal parfüm kalıcıdır bence.... yanlış mı düşünüyorum ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinal alırsanız zaten çoğu kalıcı olur beyler.... orjinal olsun kalıcı olsun demek biraz komik oluyo... hangi parfümü seviyosanız onu alın ... benim aldığım açık parfümler bile başkaları tarafından farkediliyo..

lozlar konusunda felsefelerin iyi ama parfüm konusunda biraz geri kalmışsın...

İstersen 1 milyar ver parfüme, parfüm tenden tene kalıcılığı çok değişir...

Kiminde 3 saat yeni sıkmış kadar kalıcı parfüm kiminde anında uçar gider anca öpünce yakın temas duyulur...

Her parfüm her kişide farklı kalıcılıkta ve kokudadır...

Ben şunu iddia ediyorum her orj. parfüm kalıcıdır demedim ama açık parfümlere göre çoğu orjinal parfüm kalıcıdır bence.... yanlış mı düşünüyorum ?

Her zaman orjinal olan iyidir elbette. Açık parfüm şuana kadar hiç kullanmadım fakat orjinal parfümlere kıyasla iyi bir başarı/denge oranı elde edilen bazı parfümler varmış yani bazıları orjinaline çok yakınmış vs. diyorlar fakat istediği kadar yakın olsun hatta arada yinede bir fark yok denicek kadar olsun yinede gidipte açık diye tabir edilen parfümlerden almam şahsen. Parfümlerin diğer bir yandan insanın teni ile alakalı olarak kalıcılık konusu vardır. Dediğiniz gibi elbette ki mantıken orjinal olan parfüm açık olan parfüme göre daha kalıcıdır.

• açık tenliysen daha cok sekerli,meyveli yani fresh kokular tenine gider ki açık tenlisin davidoff coolwater cok güzel gider bence... açık parfümde burberys,rochas bide gio benziyor diğerleri cok az benziyor ...
  • Arkadaşlar Sarışınım ve beyaz tenliyim...Ama fakat lakin yağlı bi tenim varBana göre hangi parfüm gider sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 25 Mayıs 2008; 10:32:25 >
  • Costume National diye bir parfüm geldi hediye....kalıcılığı iyi ama kokusu ilk sıkıldığı zaman çok ağır kokuyor..akşamdan sıkıp sabah giymek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

açık tenliysen daha cok sekerli,meyveli yani fresh kokular tenine gider ki açık tenlisin davidoff coolwater cok güzel gider bence... açık parfümde burberys,rochas bide gio benziyor diğerleri cok az benziyor ...

212 ve emporio armani de benziyor bence koku olarak
  • Benim parfümümde Burberry çok hos bi kokusu var herkese tavsiye ederim.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=333597&productid=sgsbm8003#tablnk
  • arkadaslar herkes bı sey konusuyor parfum konusunda tecrubesı olan ıkı kısı var bırı ogamecı abımız bıde ben hıc bızaman yanlıltıcı fıkır vermedım bugune kadarda forumdan cogu kısıye ıstedıklerı parfumlerı aldırdım..bılıyosunuzkı parfum konusunda cokta konu actım hatta dunyanın en cok satılan parfumlerını arastırdım..

@darkchild dostum dp perfumumun bı kac kokusu cok kalıtelı ornegın rochas men burberry classıc aqua dı gıo guzel ama en cok kalıcılık olarak begendıgım burberry..ben acık parfum almya karsı degılım benım arkadasım dpden burberry almıstı bendede orjınalı vardı bende 2 saat duruyordu parfum onda acık parfum 4 5 saat rahat kalıcıydı..30 40 ytlyede cok guzel parfumler var kesınlıkle..ama alıyorsanız acık alın bılındık kokular alın

ıkıncı mevzu bugune kadar 20 25 arası orjınal parfum aldım freeshopata bıraz uygun oldugu ıcın ordan aldım hem ucuz hem uygun fıyata ml sı yuksek olan parfumler alıyosunuz..ılk hevesle aldıgım parfum ROCHAS MEN dı..haftalarca para bırıktırmıstım londradan aldım parfumu ve pısman oldum..hıc kokmamıstı kalıcı degıldı..okadar uzulmustumku..dedım bundan sonra bu son almıycam..sonra bı kez daha sansımı deneyım dedım dpden burberry baya kullanmıstım kalıcılıgıda ıyıydı..BURBERRY CLASIC(LONDON)alayım dedım..100 ytlde ona bayıldım oda kalıcı cıkmadı..sonra 212 MEN aldım ben dısında herkeste kokuyordu..son dedım almıycam dedım dayanamadım gıttım BULGARI ALDIM..yaz parfumuydu hala duruyor elımde hala bı ara hıc kullanmadan satısa cıkarmıstım..gıden paralarımı dusundukce daha cok uzuluyordu cunku karsılıgını alamıyodum..aldıkca aldım 20 25 e yakın parfum doymuyorum bu bır hastalık olmalı..ama tavsıye edecegım kokular var..belkı cogu klasık ama

AQUA DI GIO,BURBERRY LONDON,PACO RABANNE BLACK XS,ROCHAS MEN,212 MEN,JIL SANDER SPORT,ARMANI CODE,GIVENCHY BLUE RABEL,DAVIDOFF SILWER SHADOW,DAVIDOFF COOLWATER,BULGARI BLV,ve bı cok parfum sıralamaya gore yazmadım..ısteyen arkadaslar bana pmle ulasabılır..ayrıntılı fıyatlar ıcın atu.com.tr deb ataturk havalımanı freeshop urun fıyatlarına bakabılırsınız..tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkdaşlar ten rengim açık.

Bvlgari Pour Homme

Hocam
    paco rabanne black xs hakkında bilgin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.