Şimdi Ara

Parfümler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kullanıyorum hocam gayet kalıcı guzel parfumdur ımkanın varsa gıt tekın acarda felan kokusuna bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

ben kullanıyorum hocam gayet kalıcı guzel parfumdur ımkanın varsa gıt tekın acarda felan kokusuna bak

bende bu parfümü deneyeceğim. tabiki türkiyeden almayacağım
  • bende açık parfüm olarak sansiro yu alıyıroum ..internetten de satıs yapıyorlar... ben bildiğim kokuların büyük şişelerini alıyorum merak etttikleriminde 2 ytlye 15 ml olanları var onlarda sipariş ediyorum bakıyorum kalıyorsa koku alıyorum... lacoste red almıstım arkadas da orjinali var o ayırt edememişti belki onun kazmalıgıdır bilmiom ama ilk sıktıgımda süper kokuyor sonra kalmıyordu tabi :) ilk bir saat parfümü soran sorana sonra ki saatler eser yok ... armani he de baya benziyor kalıcı da bunu yazmayı unuttum arkadas eklemiş teşekkürler .. armani he her tende duruyor.. burrbrs açıgı cok agır geliyor bana ama en cok o durdu üzerimde orjinalle aynı hemen hemen zaten koku anlasılıo ... orjinal alıyorum bi fıs sıkıyorum ... sonra vazgeçtim acık parfüm 50ml 10 ytl sansiro nun sitesinde ondan alıyorum 3-5 tane baya idare ediyor... Gönül ister kii orjinal kullanalım ama cok pahalı be yav .gerçekten sıkmaya kıyamıyorum dolapta duruyor cook özel gün olursa anca bi fıs :)

bide annem avon yapıyor avonun bütün parfümlerini deniyorum ...signature alın süper kokusu odun özlü :) avondan beklenmeyecek güzellikte bir parfüm ..

arkadaslar ben extory nin kırmızı renklisini arıyorum sanırım üretimden kalkmıs halbuki cok değişik bir kokusu vardı ..internetten görürseniz haber edin blamadım hiç bir yerde ..

edit: buldum .. fakat bu site güvenlimidir?

http://www.devsepet.com/extory-rubin-bay-eau-de-toilette-100-ml-p-3785.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 25 Mayıs 2008; 21:39:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

bende açık parfüm olarak sansiro yu alıyıroum ..internetten de satıs yapıyorlar... ben bildiğim kokuların büyük şişelerini alıyorum merak etttikleriminde 2 ytlye 15 ml olanları var onlarda sipariş ediyorum bakıyorum kalıyorsa koku alıyorum... lacoste red almıstım arkadas da orjinali var o ayırt edememişti belki onun kazmalıgıdır bilmiom ama ilk sıktıgımda süper kokuyor sonra kalmıyordu tabi :) ilk bir saat parfümü soran sorana sonra ki saatler eser yok ... armani he de baya benziyor kalıcı da bunu yazmayı unuttum arkadas eklemiş teşekkürler .. armani he her tende duruyor.. burrbrs açıgı cok agır geliyor bana ama en cok o durdu üzerimde orjinalle aynı hemen hemen zaten koku anlasılıo ... orjinal alıyorum bi fıs sıkıyorum ... sonra vazgeçtim acık parfüm 50ml 10 ytl sansiro nun sitesinde ondan alıyorum 3-5 tane baya idare ediyor... Gönül ister kii orjinal kullanalım ama cok pahalı be yav .gerçekten sıkmaya kıyamıyorum dolapta duruyor cook özel gün olursa anca bi fıs :)

bide annem avon yapıyor avonun bütün parfümlerini deniyorum ...signature alın süper kokusu odun özlü :) avondan beklenmeyecek güzellikte bir parfüm ..

arkadaslar ben extory nin kırmızı renklisini arıyorum sanırım üretimden kalkmıs halbuki cok değişik bir kokusu vardı ..internetten görürseniz haber edin blamadım hiç bir yerde ..

edit: buldum .. fakat bu site güvenlimidir?

http://www.devsepet.com/extory-rubin-bay-eau-de-toilette-100-ml-p-3785.html

bilmediğin sitelere hiç bulaşma derim.,

orjinal ile sahte çok kolay ayırt edilebilir. kokuları ayrıt edemeyen arkadaşına belki sahteyi orjinal diye satmalarından ayrıt edememiştir

• Strawberry.net den Davidoff cw Game babalar günü kampanyasından kargo dahil 48.50 Ytl ye geliyor bayaa uygun.
  • yurt dışından ablası getirmiş gidip sahte almaz heralde yaf :S
  • çok üzülüyorum armani black code için 150 ytl verdiğime kimse beğenmedi çok acı bi koku dediler ilk başta güzel sonra kötü jean paul daha iyi ama çok amele kullanıyo bundan sonra kendim gidip beğenicem öyle alcam millet tutturmuş armani de armani aldım pişmanım
  • arkadasım herkes tenine göre söylüyor ve de mutlaka gidin deneyin teninize uyuyorsa öyle alın diyor.. ezbere almıssın 150ytl ii para üzüldüm gercekten ..umarım bi daha ki sefere sana uyan parfüm alırsın..aslında bir tane parfüm bulacaksın sana uyan hep onu kullanacaksın .. en iis bu bence.. ah ah yakında bulcam bana uyan bir parfüm
  • eğer kalıcı parfümüm olsun istiyorsanız ağır kokuları tercih edin.mesela her ortamda geniş bir alanda yayılıp herkes tarafından farkedilebilecek kokular.
    ağır olması kötü olması anlamına gelmez.

hafif kokular ise sadece yanınızdakileri çok etkiler.

birçok güzel kokulu parfüm var ancak parfüm seçerken acele etmeyin.
    konu başlığındaki gibi ten rengi ve ten'in yağlı veya kuru olup olmadığı çok önemli.

favorilerim "rochas" ve "ralph lauren polo blue"
  • quote:

Hayatımda Signature kadar iğrenç bir koku görmedim...Çok acı iğrenç bir kokusu var...Sıra arkadaşımda var bütün gün kusasım geliyor, sadece ben değil sınıfta 1 Allahın kulu beyenmedi...
  • Arkadaşlar ben de bu konudaki görüşlerinizi almak isterim.

Cilt tipim kumral açık tenliyim, yağlı bir cildim yok.

Daha önce armani mania kullandım, fena değildi. Sonrasında davidoff cool water (game olan değil) kullandım ama pek memnun kalmadım, çok kalıcı değildi.

Geçen yaz şu an piyasada olmayan Verino kullandım, orta baharat, ilk ikisine göre daha çok memnun kaldım.

Şu an Dolce Gabbana Pour Homme kullanıyorum, kullandıklarım arasında en iyisi diyebilirim. Kışın ise 7-8 yıl öncesinin kokusu olan uzun süre aradığım Cacharel'in Nemo'sunu kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Hayatımda Signature kadar iğrenç bir koku görmedim...Çok acı iğrenç bir kokusu var...Sıra arkadaşımda var bütün gün kusasım geliyor, sadece ben değil sınıfta 1 Allahın kulu beyenmedi...

her tende güzel durmayan bir parfüm .. nasılki armani code arkadaşta acı bir koku olarak kaldıysa signature de öyle ... valla esmer tenlilelerde parfüm süper duruyor.. tabi abartmadan sürersen ... zaten her parfümü abartıp sürersen hacı misinde farkı kalmaz ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: chernobilll

eğer kalıcı parfümüm olsun istiyorsanız ağır kokuları tercih edin.mesela her ortamda geniş bir alanda yayılıp herkes tarafından farkedilebilecek kokular.
    ağır olması kötü olması anlamına gelmez.

hafif kokular ise sadece yanınızdakileri çok etkiler.

birçok güzel kokulu parfüm var ancak parfüm seçerken acele etmeyin.
    konu başlığındaki gibi ten rengi ve ten'in yağlı veya kuru olup olmadığı çok önemli.

favorilerim "rochas" ve "ralph lauren polo blue"

polo blue hafıf bı parfumdur bu bır dostum..rochasta agır ama uygun tenı buldumu felaket hos bı koku..armanı code hele jean paul daha berbat ıgrenc bı koku nesını begenıyorsunuz hıcte kalıcı degıl..code yıne fena degıl..

• Beyaz ve yağlı bir tene sahibim öyle çok hafif kokuları sevmem birazcık ağır olucak asil kokucak ne almamı önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Beyaz ve yağlı bir tene sahibim öyle çok hafif kokuları sevmem birazcık ağır olucak asil kokucak ne almamı önerirsiniz

işte dostum bu konuyu açmamın sebebi budur. mesela bu konuya beyaz yağlı tenli birisi parfüm deneyimini yazarsa ve onlar arasında tende kalıcı ve hoş koku bırakan varsa işte o senin parfümündür

ama ilgi biraz az kaldı gibi

halbuki önemli konu ve amacına ulaşırsa çok faydalı bir konu olacak

• harbi ya yok mu beyaz tenli? herkes bizim gibi esmer ve yaglı mı yaf :D

Bu arada axe a mail attım africa ile ilgili pis salladım bu cevap gelmiş

Axe Africa maalesef artık üretilmiyor ve tüm dünyada bu şekilde şu an. Ama en az Axe Africa kadar seveceğinize inandığımız yeni bir ürünümüz çıktı. Axe Dark Temptation. Denemeni öneririz!

Axe Akademi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 26 Mayıs 2008; 21:28:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Beyaz ve yağlı bir tene sahibim öyle çok hafif kokuları sevmem birazcık ağır olucak asil kokucak ne almamı önerirsiniz

işte dostum bu konuyu açmamın sebebi budur. mesela bu konuya beyaz yağlı tenli birisi parfüm deneyimini yazarsa ve onlar arasında tende kalıcı ve hoş koku bırakan varsa işte o senin parfümündür

ama ilgi biraz az kaldı gibi

halbuki önemli konu ve amacına ulaşırsa çok faydalı bir konu olacak

Evet ya şimdi orjinal parfüm almayı düşünüyorum almışken doğru bi seçim yapmak istiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

her tende güzel durmayan bir parfüm .. nasılki armani code arkadaşta acı bir koku olarak kaldıysa signature de öyle ... valla esmer tenlilelerde parfüm süper duruyor.. tabi abartmadan sürersen ... zaten her parfümü abartıp sürersen hacı misinde farkı kalmaz ki?

Arkadaşım esmer, açık tenli karışımlı cins bişe Ama ben esmerim kendimde denedim bendede kimse beyenmedi... :S Tabi herkeste duruşu farklıdır dediğin gibi...

•  Parfümler

Süper bi kokusu var. Ayrıca hafif açık tenli iseniz çok güzel yakışıyor.
  • beyaz tenlı arkadaslara yada hafıf esmer arkadaslar boss felan almayın 212 men yada burberry classıc alın yanımdakı arkadaslardan dolayı bızzat onaylanmıstır..ama gıdıp bu kokuları acık parfumcuden denemeyın mumkunse buyuk alısverıs merkezlerınden bı cay kahva ıcerken ısınız bıttıgınde gıdın bakın ornegın carusel ornegın metroport..ornegın akmerkez galerıa vb..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.