Şimdi Ara

Parfümler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Strawberry siteye girdim.Ama üye olun diye bir seçenek göremedim.Üye olmak için nereyi tıklamak gerekiyor?
  • ?
  • Yardım edin arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: api

Yardım edin arkadaşlar

ogamecıye pm at
  • Issey Miyake gayet iyi bence. Ben açık tenli ve sarışın biriyim, çok hoş bir kokusu var. Kalıcılığı konusunda orta karar diyelim, yukardaki arkadaşların bahsettiği kadar kalıcı değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: api

Yardım edin arkadaşlar

dostum üye olmana gerek yok. zaten üyelikte yok. istediğin ürünün yanında sepete koy yazısı var, ona tıkla. sonra ödeme yeri diye bi yazı çıkar ona tıklayacan. sonraki adımda mail adresini yazıp devam edecen. son olarak isim adres vs çıkacak. devam ettğinde ödeme seçeneği çıkacak. ister kredi kartı bilgilerini yazarsın(gönül rahatlığı ile yazabilirsin), istersen paypal dan ödersin(kredi kartı bilgilerini vermek istemiyorsan. ama önce paypal hesabın olmalı bu seçenek için)

kal sağlıcakla
  • güncellendi
  • strawberrynetten emin olabiliyormuyuz? parfümün orjinal olduğundan ve göndereceklerinden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

strawberrynetten emin olabiliyormuyuz? parfümün orjinal olduğundan ve göndereceklerinden?

kesınlıkle bu sıteden 20 25e yakın alısverıs yapmıs degerlı bı abımız var ogamecı nıckı bılgı edınebılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

strawberrynetten emin olabiliyormuyuz? parfümün orjinal olduğundan ve göndereceklerinden?

kesınlıkle bu sıteden 20 25e yakın alısverıs yapmıs degerlı bı abımız var ogamecı nıckı bılgı edınebılırsın

teşekkür ederim
  • quote:

hiç bir sorun yok. canss arkadaşın dediği gibi ogameci bayağı alışveriş yaptı. bende 5 tane parfüm aldım hepsi orjinal ve sorunsuz geldi. zaten sorun olduğunda para iadesi yapıyorlar
  • arkadaşlar Andy Warhol bu parfümü almayı düşünüyorum

http://tr.strawberrynet.com/mfrag.aspx?brandid=392&lCart=1&error=-1&ProdId=22035&goChar=A bu siteden 27.50 yazıyor fiyatı uygun gibi geldi daha önce alan oldu mu siteden kargo ücreti veya ek bir ücret var mı
  • ilk msj da arkadas incelemiş ..ona da bugun gelmiş bu parfüm 11 gün sonra gelen güzel parfüm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

ilk msj da arkadas incelemiş ..ona da bugun gelmiş bu parfüm 11 gün sonra gelen güzel parfüm :)

Andy Warhol mu??
  • Verdik siparişi bakalım begenmezsek lavaboya dökeriz 27ytl olunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Verdik siparişi bakalım begenmezsek lavaboya dökeriz 27ytl olunca

dostum gerçektende 27 ytl verilen bir parfümden beklediğinden çok daha fazlasını bulacaksın. ferah kokuların kalıcılığı pek fazla olmaz. lakin ferah bir koku olmasına rağmen kalıcılığı gayet iyi. umarım sende benim gibi beğenirsin
  • ilh demır hoca sen benım butun yorumları yanlıs yazmısın benım en altta dedıgım 212 men ıcın hepsı karısmıs
  • quote:

ilh demır hoca sen benım butun yorumları yanlıs yazmısın benım en altta dedıgım 212 men ıcın hepsı karısmıs

ilk sayfadaki 3. mesaj senin ki. aynen kopyaladım yapıştırdım. hiç bir ekleme yapmadım ki(kullanıcı yorumları hariç) yanlış yazayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

quote:

ilh demır hoca sen benım butun yorumları yanlıs yazmısın benım en altta dedıgım 212 men ıcın hepsı karısmıs

ilk sayfadaki 3. mesaj senin ki. aynen kopyaladım yapıştırdım. hiç bir ekleme yapmadım ki(kullanıcı yorumları hariç) yanlış yazayım

212 mene 50 euro verdım dedım:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

quote:

212 mene 50 euro verdım dedım:)

oke nasıl o hata olmuş anlamadım. kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.