Strawberry siteye girdim.Ama üye olun diye bir seçenek göremedim.Üye olmak için nereyi tıklamak gerekiyor?
?
Yardım edin arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: api
Yardım edin arkadaşlar
ogamecıye pm at
Issey Miyake gayet iyi bence. Ben açık tenli ve sarışın biriyim, çok hoş bir kokusu var. Kalıcılığı konusunda orta karar diyelim, yukardaki arkadaşların bahsettiği kadar kalıcı değil bence.
quote:
Orjinalden alıntı: api
Yardım edin arkadaşlar
dostum üye olmana gerek yok. zaten üyelikte yok. istediğin ürünün yanında sepete koy yazısı var, ona tıkla. sonra ödeme yeri diye bi yazı çıkar ona tıklayacan. sonraki adımda mail adresini yazıp devam edecen. son olarak isim adres vs çıkacak. devam ettğinde ödeme seçeneği çıkacak. ister kredi kartı bilgilerini yazarsın(gönül rahatlığı ile yazabilirsin), istersen paypal dan ödersin(kredi kartı bilgilerini vermek istemiyorsan. ama önce paypal hesabın olmalı bu seçenek için)
kal sağlıcakla
güncellendi
strawberrynetten emin olabiliyormuyuz? parfümün orjinal olduğundan ve göndereceklerinden?
quote:
Orjinalden alıntı: GODIVA
strawberrynetten emin olabiliyormuyuz? parfümün orjinal olduğundan ve göndereceklerinden?
kesınlıkle bu sıteden 20 25e yakın alısverıs yapmıs degerlı bı abımız var ogamecı nıckı bılgı edınebılırsın
quote:
Orjinalden alıntı: canss89
quote:
kesınlıkle bu sıteden 20 25e yakın alısverıs yapmıs degerlı bı abımız var ogamecı nıckı bılgı edınebılırsın
teşekkür ederim
quote:
hiç bir sorun yok. canss arkadaşın dediği gibi ogameci bayağı alışveriş yaptı. bende 5 tane parfüm aldım hepsi orjinal ve sorunsuz geldi. zaten sorun olduğunda para iadesi yapıyorlar
arkadaşlar Andy Warhol bu parfümü almayı düşünüyorum
dostum gerçektende 27 ytl verilen bir parfümden beklediğinden çok daha fazlasını bulacaksın. ferah kokuların kalıcılığı pek fazla olmaz. lakin ferah bir koku olmasına rağmen kalıcılığı gayet iyi. umarım sende benim gibi beğenirsin
ilh demır hoca sen benım butun yorumları yanlıs yazmısın benım en altta dedıgım 212 men ıcın hepsı karısmıs
quote:
ilh demır hoca sen benım butun yorumları yanlıs yazmısın benım en altta dedıgım 212 men ıcın hepsı karısmıs
ilk sayfadaki 3. mesaj senin ki. aynen kopyaladım yapıştırdım. hiç bir ekleme yapmadım ki(kullanıcı yorumları hariç) yanlış yazayım
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
quote:
ilk sayfadaki 3. mesaj senin ki. aynen kopyaladım yapıştırdım. hiç bir ekleme yapmadım ki(kullanıcı yorumları hariç) yanlış yazayım
212 mene 50 euro verdım dedım:)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
quote: