Şimdi Ara

Parfümler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quicksand

biz bunu ilkokulda kullanıoduk :D şimdi herkes de var

Bu kokuyu ben koca kampuste bir kişi de daha fark ettim o kadar.Parfumde çok secenek oldugu için aynı ortamda aynı kokuyu kullanan bir kişiyi daha bulmak zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

strawberry işi seriye bağlamış verdiğiniz sipariş tam 11 günde elinize ulaşıyor ne eksik ne fazla, benim deneme amaclı 27ytl'lik parfüm siparişi Postanede yarın akşama evde olur..

parfüm geldi mi, sana göre nasıl bir koku??
  • Arkadaşlar aranızda Boss Selection kullanan veya kullanmış olan var mı? Yorumlarınızı alabilir miyim?
  • Stawberry'den ayın 10unda sipariş ettiğim 100 ml 212 MEN'i bugün postacıdan teslim aldım..9 günde elime ulaştı gerçekten mükemmel bir hizmet..Kutusu falan çok özenli hazırlanmış parfüme en ufak bir zarar gelmemesi için..Yanında 3 tanede hediye krem gibi birşey geldi..Parfüme gelince 212 gerçekten muhteşem bir koku ve kesinlikle kalıcı..Stawberry rulezz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

Stawberry'den ayın 10unda sipariş ettiğim 100 ml 212 MEN'i bugün postacıdan teslim aldım..9 günde elime ulaştı gerçekten mükemmel bir hizmet..Kutusu falan çok özenli hazırlanmış parfüme en ufak bir zarar gelmemesi için..Yanında 3 tanede hediye krem gibi birşey geldi..Parfüme gelince 212 gerçekten muhteşem bir koku ve kesinlikle kalıcı..Stawberry rulezz..

tenin nasıl? benm yaglı ve esmer biraz .. nasıl durur ki .. valla çakması güzel ama orjinali kadar deildir heralde ..!
  • Arkadaşlar bu strawberry hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz acaba? Ürünler ne kadar zamanda elimize ulaşıyor(Örneğin Bursa).. Kredi kartı ile alışverişin bir sakıncası varmı?
  • Boynerde alışveriş yaparken şu Jeanpaul denen milletin ayılıp bayıldığı parfümü de deneyim dedim, tabirimi maruz görün ama çocukken arabaların arkasından tüm mahalleye sıkılan annemizin komutuyla koşup kapıyı pencereyi kapattığımız sinek ilacından hiçbir farkı yok Ohh bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 21 Haziran 2008; 21:51:10 >
  • up
  • Sormak istediğim bazı sorular,
    Ülkemize nasıl giriş yapılıyor ve kapımıza kadar getiriliyormu?
    Kaybolma vs riski varmı?
    Ortalama ülkemizde kaç günde giriş yapıyor?
    Seçerken en güvenli olan hangi gönderim yöntemi?
    Limit nedir tek seferde ne kadar alabiliriz vergi ödemeden ve geçiş sorunu yaratmadan?
  • CAROLINA HERRERA 212 MEN EDT ERKEK PARFÜMÜ 15 gün önce strawberry den sipariş etmiştim.. postacı az önce getirdi.. maddi sorunlardan dolayı satmak istiyorum.. Şu an türkiyedeki fiyatı 135 ytl.. benim istediğim fiyat bana mal oluş fiyatı olan 85 ytl dir.. isteyenler bana pm ile ulaşabilir.. aşağıdaki linkteki parfüm

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=334250&productid=sgch005

• Hocam bvlgari bvl pour da yanlışın var... Onun fiyatı 165 lira değil, 110 lira... daha gecen boyner den aldım...

Bi de bu koyduğun parfümler arasında "ISSEY MIYAKE" yi tek geçerim... dünyada üstüne(clive hariç tabiii) parfüm tanımam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 -- 24 Haziran 2008; 14:21:27 >
  • İŞTE SİZE DÜNYANIN EN PAHALI PARFÜMÜ...

Clive Christian

Bu parfümden dünyada sadece 10 şişe bulunmaktadır... Şişe başı tamamen pırlantalarla bezeli olup 18 karat (bizdeki adı "ayar") altın-kristal karışımı şişenin başına bu pırlantalar döşenmiştir... Ayrıca parfümün içine eklenen "altınsuyu" parfümün kokusunu tamamen kendine has kılmıştır...

Bu parfüm satılık değildir, Britanyalı bir kozmetik uzmanı bu şişeyi özel olarak Britanya Majestesi için hazırlamıştır.. Ancak yine de 5 kutu sonradan satılığa çıkarılmıştır.. Kimler aldı orasını bilemem tabii. Geri kalan beş kutu ise halen majestenin özel koleksiyonunda özenle saklanmakta imiş...

Sözkonusu parfüm olunca işte tam orada ben varım...

Parfümler

edit: imla

Bu arada FİYAT: 215.000 $

Parfümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 -- 24 Haziran 2008; 14:24:46 >

• Andy Warhol -

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22035&goChar=A

Perakende Satış Fiyatı: YTL 80.50 Add to Cart
    Bizim Fiyatımız: YTL 56.00 (Kazanç 31%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 25 Haziran 2008; 11:08:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Sormak istediğim bazı sorular,
    Ülkemize nasıl giriş yapılıyor ve kapımıza kadar getiriliyormu?
    Kaybolma vs riski varmı?
    Ortalama ülkemizde kaç günde giriş yapıyor?
    Seçerken en güvenli olan hangi gönderim yöntemi?
    Limit nedir tek seferde ne kadar alabiliriz vergi ödemeden ve geçiş sorunu yaratmadan?

kapına kadar geliyor
    kaybolma riski her postanın kaybolma riski kadardır. kaybolunca strawwberrynet.com paranı iade ediyor
    ilk siparişler 12-13 gün sürüyor büyük şehirlere, sonra bir kaç gün kısalıyor.
    limite gelince fiyat olarak 100 euro altında olması lazım, adet olarakte 3 adeti geçmemesi lazım. yinede gümrük vergisi alırlarsa faturayı fakslıyorsun hesabına kendileri gümrük vergisi kadar parayı iade ediyorlar...

• Kullandığım parfüm ;Faberge Brüt
     Parfümler

Hoş kokulu ve gayet iyi kalıcılığı var..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 15:59:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

acqua di gio süper ekleyebilirsiniz yazlık esmer ten için

dp de acıgı cok ıyı dıyım orjınalden farksız kalıcı
  • Arkadaslar konuyu gördügüm iyi olmus bilgili arkadaslar ögrenmem lazım...

istegim şu

beyaz ve yaglı bir cilde sahibim karsı tarafı etkileyecek kalıcı bir kokuya ihtiyacım var para olarak 100 lirayı asmıcak sekilde...

Belki öneri verecek arkadaslar icin lazım olur yas 18 ve son kullandıgım parfüm kız arkadasımın ısrarı nedeniyle avon full speed(fakat ben pek begenmedim) Yardımlarınızı bekliyorum...

Birde uygun alabilecegim bir site ismi söylerseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CooL_ -- 29 Haziran 2008; 21:31:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

Arkadaslar konuyu gördügüm iyi olmus bilgili arkadaslar ögrenmem lazım...

istegim şu

beyaz ve yaglı bir cilde sahibim karsı tarafı etkileyecek kalıcı bir kokuya ihtiyacım var para olarak 100 lirayı asmıcak sekilde...

Belki öneri verecek arkadaslar icin lazım olur yas 18 ve son kullandıgım parfüm kız arkadasımın ısrarı nedeniyle avon full speed(fakat ben pek begenmedim) Yardımlarınızı bekliyorum...

strawbeery eger beklersen yoksa adamını bul freeshoptan al tavsıyelerım

212 men
    burberry classıc
    rochas men tenle bulusursa felaket cosar ortam
    davıoff collwater
    acqua dı gıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

Arkadaslar konuyu gördügüm iyi olmus bilgili arkadaslar ögrenmem lazım...

istegim şu

strawbeery eger beklersen yoksa adamını bul freeshoptan al tavsıyelerım

212 men
    burberry classıc
    rochas men tenle bulusursa felaket cosar ortam
    davıoff collwater
    acqua dı gıo

Arkadasım Hangisi en cok önerirsin internetten siparis vermeyi düsünüyorumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CooL_ -- 29 Haziran 2008; 21:40:56 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.