Şimdi Ara

Parfümler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabıkı 212 men forumda cogu kısıye aldırdım ve memnun olmayan bır kısıyı bıle gormedım

• İlgilendigin icin saol hemen siparis veriyorum...Geldikten sonra begenirsem benide eklersin o kişiler arasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CooL_ -- 29 Haziran 2008; 21:52:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

İlgilendigin icin saol hemen siparis veriyorum...Geldikten sonra begenirsem benide eklersin o kişiler arasına

eklıyım sımdıden ozaman
  • quote:

İlgilendigin icin saol hemen siparis veriyorum...Geldikten sonra begenirsem benide eklersin o kişiler arasına

abi baskalarının yorumlarına göre parfüm al da hangisi deme bence canss89 sana birsürü seçenek sunmuş bence git dp ye hepsini dene yani
  • Evet siparisi veriyorum 79 ytl ye inş uygundur...

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22711&goChar=0
  • quote:

Evet siparisi veriyorum 79 ytl ye inş uygundur...

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22711&goChar=0

fıyatta cok uygunmus bende 50 euroya almıstım freeshoptan
  • Andy warholmudur nedir ondan aldım arkadaşın kalıcı demesine kanıp. Sakın fiyatı 5 ytl' ye bile düşşe almayın sadece sıkarken kokuyor, hepsi o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: telafi

Andy warholmudur nedir ondan aldım arkadaşın kalıcı demesine kanıp. Sakın fiyatı 5 ytl' ye bile düşşe almayın sadece sıkarken kokuyor, hepsi o kadar

parfum konusunda bana uyun
  • usta senin yerden yere vurduun jean paul gaultier kokusu çoğuılarının beğendiği hatta hayran kaldığı koku kendini büyütüp milleti de yanıltma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetaMode -- 29 Haziran 2008; 22:33:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

usta senin yerden yere vurduun jean paul gaultier kokusu çoğuılarının beğendiği hatta hayran kaldığı koku kendini büyütüp milleti de yanıltma bence

aynen krdsşm öyle iğrenç kokusu yok benm kız arkadaslarım hayranlar bu parfüme ... cok da güzel koku
  • quote:

usta senin yerden yere vurduun jean paul gaultier kokusu çoğuılarının beğendiği hatta hayran kaldığı koku kendini büyütüp milleti de yanıltma bence

onlarda sorun var ozaman dostum jean paulu begenen kısı sayısı azdır
  • pff bi sende sorun yok :) naptı bu parfüm sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

onlarda sorun var ozaman dostum jean paulu begenen kısı sayısı azdır

jean paul kadar tatlı bir parfüm beğenilmez mi yaw

• arkadaşlar yves rocher evidance kullanan varmı ? nasıl bir parfüm?
  • sabun gibi kokan parfüm öneririrmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 15 Temmuz 2008; 23:10:27 >
  • calvin klein'in bee diye bir kokusu var hastayım
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: addrian

Bi de bu koyduğun parfümler arasında "ISSEY MIYAKE" yi tek geçerim... dünyada üstüne(clive hariç tabiii) parfüm tanımam...

İssey sanırım fiyatından kaybediyor her daim %50 daha pahalı
  • burberry classıc
    escada magnetism
    jean paul
    senelrdir bu 3 parfumu kullanıyorum ve herkeste kalıcı oldugunu gordum ... 3ünüde öneririm...
  • 3-4 senedir issey miyake kullanıyorum son 2 senedir orijinal kullanıyorum ve sıkıldım artık biraz daha ağır bir koku istiyorum bakalım ne alacağız :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.