Şimdi Ara

Parfümler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bi sahte parfum aldım adı christina manyak bişeydi ya süperdi bunun orj nerde satılıo kaç para izmirde bulunur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowbeko

beyler ben bi sahte parfum aldım adı christina manyak bişeydi ya süperdi bunun orj nerde satılıo kaç para izmirde bulunur mu

tam ismini yazarsan iyi olur. birde konuyu okursan türkiyede orjinal parfümlerin çok pahalı olduğunu, en uygun fiyatla güvenilir yerin strawberrynet.com olduğunu görürsün

dediğin parfümü strawberrynet.com da araştırırsan iyi olur. ürün yelpazesi bayağı geniş
  • Cok sagol kardeş Pm cevap verdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_457 -- 7 Haziran 2008; 0:21:31 >
  • Arkadaşlar A. Warhol adlı parfümü alacağım sanırım, fakat şunu belirteyim öncelikle. Açık tenliyim ve cildime de yağlı denemez kuru bir tene sahibim. Bu parfümden memnun kalmama olasılığım var mı açık tenlilik özelliğime istinaden?
  • JEAN PAULA BENZIYORSA BU PARFUM TRAS ALMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

Arkadaşlar A. Warhol adlı parfümü alacağım sanırım, fakat şunu belirteyim öncelikle. Açık tenliyim ve cildime de yağlı denemez kuru bir tene sahibim. Bu parfümden memnun kalmama olasılığım var mı açık tenlilik özelliğime istinaden?

bi şey diyemem denemek lazım. lakin 27 ytl çok para değil. beğenmezsen bile çevrenden birine satabilirsin.

@canss89

ilk sıkışta benzettim sadece başka alakası yok. zaten jean paule benzese ben kullanmam, çünkü hiç sevmiyorum jean paulun kokusunu lakin gerçektende ferah bir parfüme göre çok kalıcı. sabah sıkmama rağmen hala üzerimde ki elbiseden kokusunu alabiliyorum. boş boşuna ikincisini sipariş etmedim

• zaten 90 ytllık parfumun kotu bı parfum olması beklenemez
  • http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=8285&goChar=B linkteki ürünü tekin acardan 113 ytl almıstım indirimden diye seviniyodum bu kadar farkı anlamış değilim açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eaglesss

http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=8285&goChar=B linkteki ürünü tekin acardan 113 ytl almıstım indirimden diye seviniyodum bu kadar farkı anlamış değilim açıkçası.

vergi ve satıcının koyduğu kar payı
  • Arkadaşlar kredi kartı olmayana cüzi bir miktar karşılığı parfüm alabilirim. Hem ben de harçlığımı çıkartmış olurum... İsteyen varsa benimle irtibata geçebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 9 Haziran 2008; 14:21:18 >
  • andy warhol sipariş edenlerin siparişi geldi mi acaba???
  • arkadaslar esmer sayılırım yaglı bı tenım var armani blac code gider mi yada ne önerirsiniz
  • Bende kendimi bildim bileli gio armani ve 212 kullanırım.Hafif sarışınımdır.Bu kokuların kalıcılıklarıda iyidir.Bir de davidoff coolwater cok iyidir.
  • İçinizde XO kullanan yok mu hiç? Yenir mi içilir mi? nasıl bir şey. Hangi çeşitleri güzel kokuyor. YAni kendini<in begendini yazın ten uyumu işine girersek çıkmamayız.
  •  Parfümler

arkadaslar burdaki yazılanlar tavsiyeler sonunda dün "Acqua di gio" aldım ykmden 200ml 184 ytl bayıldım.nette araştırdım 100lügü o fiyatta. sürdükten 5-10 dk sonra tendeki kokusu gercekten inanılmaz. bugün kız arkadasım uzerinde test etcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artemi$

Parfümler

arkadaslar burdaki yazılanlar tavsiyeler sonunda dün "Acqua di gio" aldım ykmden 200ml 184 ytl bayıldım.nette araştırdım 100lügü o fiyatta. sürdükten 5-10 dk sonra tendeki kokusu gercekten inanılmaz. bugün kız arkadasım uzerinde test etcem

bayılma dıye dusunme dostum http://forum.donanimhaber.com/m_20465705/mpage_1/key_cans89%2Cparfum/tm.htm

bakarsan lınke bosa para vermedıgını anlarsın

• strawberry işi seriye bağlamış verdiğiniz sipariş tam 11 günde elinize ulaşıyor ne eksik ne fazla, benim deneme amaclı 27ytl'lik parfüm siparişi Postanede yarın akşama evde olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artemi$

Parfümler

Olay budur.Bendekide 200ml kullan kullan bitmiyor valla.

• biz bunu ilkokulda kullanıoduk :D şimdi herkes de var
  • Armani Black C.

Açık tenli ve yağlı tende nasıl oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.