Arkadaşlar 20 yaşındayım. Kızları etkileyecek bir parfüm arıyorum. Ağır olmasın kesinlikle. Çünkü kodaman gibi hissedebilirim. Herkes tarafından kullanılmayan ve bilinmeyen kişinin imzası olabilecek bir parfüm arıyorum. Fazla dışarı çıkmıyorum. Çıktığım zaman da genelde kızların olduğu yerler oluyor genelde parklar, kafeler gibi. Bütçe önemli değil. 500 Tl'ye kadar çıkabilirim.
Tom ford noir extreme tavsiye ederim performansı güzeldir ama son fiyatını bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Mmertkk
Tom ford noir extreme tavsiye ederim performansı güzeldir ama son fiyatını bilmiyorum
Hugo Boss parfümleri nasıl bilgin var mı? Çok olumlu mesajlar gördüm ama biraz pahalı geldi sanki.
Alıntıları Göster
HB Green e bakmanızı tavsiye ederim. Sevilde vardır, gitmişken Prada L homme intense ve Dior sauvage denemelisiniz. Eğer ki bir çok parfümü aynı anda denemek istiyorsanız dekant olayına girin, böylece parfümleri belirli sürelerde deneyimleyerek sonrasında hangisi alacağınza daha rahat karar verirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
HB Green e bakmanızı tavsiye ederim. Sevilde vardır, gitmişken Prada L homme intense ve Dior sauvage denemelisiniz. Eğer ki bir çok parfümü aynı anda denemek istiyorsanız dekant olayına girin, böylece parfümleri belirli sürelerde deneyimleyerek sonrasında hangisi alacağınza daha rahat karar verirsiniz.
Alıntıları Göster
Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme