Şimdi Ara

Parfüm Önerisi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 yaşındayım. Kızları etkileyecek bir parfüm arıyorum. Ağır olmasın kesinlikle. Çünkü kodaman gibi hissedebilirim. Herkes tarafından kullanılmayan ve bilinmeyen kişinin imzası olabilecek bir parfüm arıyorum. Fazla dışarı çıkmıyorum. Çıktığım zaman da genelde kızların olduğu yerler oluyor genelde parklar, kafeler gibi. Bütçe önemli değil. 500 Tl'ye kadar çıkabilirim.

• Tom ford noir extreme tavsiye ederim performansı güzeldir ama son fiyatını bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Tom ford noir extreme tavsiye ederim performansı güzeldir ama son fiyatını bilmiyorum
    Favoriye ekledim teşekkürler öneri için.
  • dior sauvage ,etkilenmeyen kız görmedim daha

di gio profumo

versace dylan blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

dior sauvage ,etkilenmeyen kız görmedim daha

di gio profumo

versace dylan blue
    Hugo Boss parfümleri nasıl bilgin var mı? Çok olumlu mesajlar gördüm ama biraz pahalı geldi sanki.
  • DeStorm kullanıcısına yanıt
    açıkcası hugo boss hiç denemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Fikir önerisi arıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

Hugo Boss parfümleri nasıl bilgin var mı? Çok olumlu mesajlar gördüm ama biraz pahalı geldi sanki.

Alıntıları Göster
    HB Green e bakmanızı tavsiye ederim. Sevilde vardır, gitmişken Prada L homme intense ve Dior sauvage denemelisiniz. Eğer ki bir çok parfümü aynı anda denemek istiyorsanız dekant olayına girin, böylece parfümleri belirli sürelerde deneyimleyerek sonrasında hangisi alacağınza daha rahat karar verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

HB Green e bakmanızı tavsiye ederim. Sevilde vardır, gitmişken Prada L homme intense ve Dior sauvage denemelisiniz. Eğer ki bir çok parfümü aynı anda denemek istiyorsanız dekant olayına girin, böylece parfümleri belirli sürelerde deneyimleyerek sonrasında hangisi alacağınza daha rahat karar verirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.